Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 15:24 09.11.25 
Контакти
   >> Говорим си за секс
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема офффф - пътуване до Белград с коланови  
Автор O!...Melissa (вечно нервна)
Публикувано07.05.09 22:59

Съжалявам за големия офф, но ми се налага да пътувам към Белград .. с кола.. сама.. през нощта може би.. или по-скоро ранната сутрин, та се чудех някой дали е минавал вече по същия път и може да ми даде 1-2 съвета какво и как да правя и дали е достатъчно разумно да се мятам на колата в тая тъмна съседка

моля само преживели да ми отговарят.. понеже иначе обожавам познавачи, които не са виждали - без да искам да съм груба и да обиждам, просто ми е важно и излишни коментари не ми трябват

Тема Re: офффф - пътуване до Белград с коланови [re: O!...Melissa]  
Автор DarkSide (of the moon)
Публикувано07.05.09 23:36

пътят след границата е много кофти, тесен, с дупки, остри завои и двайсет и няколко тунела, тесни и напълно неосветени, миналото лято бяха прясно боядисани с отражателна боя, дано да не е изветряла вече, изобщо карай много внимателно и не изпреварвай, разстоянето не е голямо, а след Ниш има нещо като магистрала до Белград, май се плащаше дори, не съм сигурен ... а преди границата на разклона за Сливница висят ченгета с радар

Автор Galeon ( Zouave)
Публикувано08.05.09 01:07

или си вземи компания ...или по-добре не пътувай сама през нощта...

Много Важно е да знаеш че дори и Три къщи край шосето да има --пак се води населено място и ако си с превишена скорост...разбирай над 40 ---60 евро не ти мърдат....

иначе след ниш е Братство йединство и натам е лесно...

Плейбоя от Уистерия Лейн

Тема Re: офффф - пътуване до Белград с коланови [re: Galeon]  
Автор Rozovotakova3 (доказан феникс)
Публикувано08.05.09 01:25

айде ела след работа утре на по коктеил

Автор лaxyдзи e тyk (непознат )
Публикувано08.05.09 08:15

ще се справиш. след границата има тежък участък до началото на магистралата с 6 тунела строени от немската армия през втората световна война. широки колкото да мине един танк но не и два тира.

магистралата е платена. след като се качиш на нея ще получиш билетче - пази си го докато излезнеш. добре е да имаш малко динари за да платиш магистралата, предполагам, че обменното бюро от сръбска страна (след митницата) ще работи. ако нямаш динари ще те ударят с една комисионна около 10% - но се преживява :). ако все пак си купуваш динари си обмени и 2000 за евентуални глоби по пътищата. официалната глоба не може да платиш в евро. (подкупа може и в евро :) )

внимавай със скоростта - в димитровград има едно ограничение 40 км/час и редовно киснат там ченгета. подкупа и глобата са в един и същи размер - за теб няма значение и няма смисъл да се пазариш.

често киснат за скорост и на магистралата - внимавай не вдигай повече от 130.

иначе май в белград си е врла романтика. завиждам ти. обичам го този град.

Автор Maзниcлaв (член)
Публикувано08.05.09 10:32

палиш светло като си в тунел
гасиш светло като излезнеш от тунел

Автор Jolee (Съсел Заимова)
Публикувано08.05.09 11:20

Най-важното според мен е някой тук и някой там /доверени хора/ да знаят кога тръгваш ...откъде ще минаваш .....и евентуално кога се очаква да пристигнеш ....

Колата да ти е в изправност...и да имаш кинти за екстремни случки ....

Правила съм идиотски нощни преходи спазвайки тези скромни правила ....и съм доволна ...

Автор Mapkиз дьo пpaз (сладур)
Публикувано08.05.09 11:57

По пътя сърболята играят на "тука има-тука нема". Не спирай да играеш, че са големи мошеници.

Автор O!SagМодератор (гуулем гъзар)
Публикувано08.05.09 19:23

Нищо особено, само си вземи предварително от местните пари.
Палиш колата и заминаваш.

--

Автор Galeon ( Zouave)
Публикувано08.05.09 19:37

Земи ме мене...таман ше ти покажа на Калемегдан у 5 сати ща се дешава))))

Командирите Пред Поверените Им Части!!!

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.