Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 08:03 17.07.25 
Контакти
   >> Говорим си за секс
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Бихте ли се съгласилинови  
Автор zezezeze (непознат )
Публикувано06.05.09 13:07

Здравейте, исках да попитам широката аудитория. Бихте ли се съгласили да правите секс ако човекът ви каже следното нещо: "Искам да правим секс, за да свикна и да знам че мога? Трябва да тренирам."
Не знам просто ми прозвуча все едно съм фитнес уред на който някой да се упражнява. Не иска да го правим защото ме харесва и обича, а за да тренира. Някак грозно ми прозвуча и ми се отщя. Вие как мислите. Какво е вашето мнение?

Тема Re: Бихте ли се съгласилинови [re: zezezeze]  
Автор Apassionata (кьор фишек)
Публикувано06.05.09 14:37

Ако не ми пука за този човек щях да кажа ок или да го разкарам, но ако сме в нещо, наречено връзка, щеше да ми стане обидно. Доста слабоумно и емоционално дистанцирано изказване.

Редактирано от Apassionata на 06.05.09 14:38.

Автор Maзниcлaв (член)
Публикувано06.05.09 18:53

Аз подкрепям. Спорта е хубаво нещо

Тема Re: Бихте ли се съгласилинови [re: Maзниcлaв]  
Автор Apassionata (кьор фишек)
Публикувано06.05.09 18:59

Да ходи да играе шах в градската!

Автор O!...Melissa (вечно нервна)
Публикувано06.05.09 19:51

трудно може да се коментира, когато няма подробности за отношенията на двамата.. и сама знаеш това.

освен това що за тъпа тема с ясен отговор, на който даже сама си отговаряш.. измисли нещо по-умно, с което да се включиш в тона на клуба..

Тема Re: Бихте ли се съгласилинови [re: O!...Melissa]  
Автор Maзниcлaв (член)
Публикувано06.05.09 20:08

как беше в индия? Чудя се, провокиран от расистката тема, дали индиец би се дал на българка да го ухапе? И обратното, дали българка би ухапала индиец? И изобщо, какво не-бяло би праснала някоя българка?

Публикувано06.05.09 20:20

таз тема не съм я отваряла още

в индия беше върхът.. на сладоледената почивка.. мисля най-добрата, която съм имала досега. Въпреки че съм доста здраво стъпила на земята, успяха да ме убедят в силата на балансирания и здравословен живот, в йогата, медитацията, масажите, натуралните продукти и т.н. да не изпадам в подробности

Имах си един фен там.. сладур беше от висока каста хихи:)).. и той със сигурност щеше да ме изпраска, ако му бях дала.. пък аз дали бих му дала..? знам ли, що не.. поне да се намляскаме нямаше да се поколебая.. за секс не съм мислила, щот нямаше как да стане така или иначе, а аз за неродени петковци не обичам да разсъждавам

И какво сега.. кое е най-черното, което би изпраскал?

Автор Exte Barrocco (ultra blonde)
Публикувано06.05.09 20:30

Преди 100 години на една екскурзия си бях харесала един японец. Но до толкова. Всичките жълти ми се виждат еднакви, което значи че не мога да видя никакъв секс в нито един. Този беше изключение, имаше нещо европейско в муцуната - много секси.

Индийци, тайландци и всички по-тъмни от нас си мечтаят за жена с бяла кожа. Факт. За тях е като да чукат плантаторската дъщеря.

Тема Re: Бихте ли се съгласилинови [re: Exte Barrocco]  
Публикувано06.05.09 20:32

да, и аз ще се съглася.. при тях по-белите се водят, че са от по-високи касти, което значи, че нас като бели хора ни боготворят направо

Тема Не е точно така, май.нови [re: O!...Melissa]  
Автор ABe (речникаря)
Публикувано06.05.09 21:00

И те са си шовинисти и ксенофоби. На n-та степен. Колкото по-ниско е образователното им и културно ниво на принадлежност, толкова по.

Баси, те циганите в България са националисти и ксенофобни до премала, нищо че имат мозък и образование колкото гьонената подметка на старите ми обувки... а ти...

Трудните неща ги правя с лекота, невъзможните малко ме забавят.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.