|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Бихте ли се съгласили
|
|
Автор |
zezezeze (непознат
) |
Публикувано | 06.05.09 13:07 |
|
Здравейте, исках да попитам широката аудитория. Бихте ли се съгласили да правите секс ако човекът ви каже следното нещо: "Искам да правим секс, за да свикна и да знам че мога? Трябва да тренирам."
Не знам просто ми прозвуча все едно съм фитнес уред на който някой да се упражнява. Не иска да го правим защото ме харесва и обича, а за да тренира. Някак грозно ми прозвуча и ми се отщя. Вие как мислите. Какво е вашето мнение?
| |
|
Ако не ми пука за този човек щях да кажа ок или да го разкарам, но ако сме в нещо, наречено връзка, щеше да ми стане обидно. Доста слабоумно и емоционално дистанцирано изказване.
Редактирано от Apassionata на 06.05.09 14:38.
| |
|
Аз подкрепям. Спорта е хубаво нещо
| |
|
Да ходи да играе шах в градската!
| |
|
трудно може да се коментира, когато няма подробности за отношенията на двамата.. и сама знаеш това.
освен това що за тъпа тема с ясен отговор, на който даже сама си отговаряш.. измисли нещо по-умно, с което да се включиш в тона на клуба..
| |
|
как беше в индия? Чудя се, провокиран от расистката тема, дали индиец би се дал на българка да го ухапе? И обратното, дали българка би ухапала индиец? И изобщо, какво не-бяло би праснала някоя българка?
| |
|
таз тема не съм я отваряла още
в индия беше върхът.. на сладоледената почивка.. мисля най-добрата, която съм имала досега. Въпреки че съм доста здраво стъпила на земята, успяха да ме убедят в силата на балансирания и здравословен живот, в йогата, медитацията, масажите, натуралните продукти и т.н. да не изпадам в подробности
Имах си един фен там.. сладур беше от висока каста хихи:)).. и той със сигурност щеше да ме изпраска, ако му бях дала.. пък аз дали бих му дала..? знам ли, що не.. поне да се намляскаме нямаше да се поколебая.. за секс не съм мислила, щот нямаше как да стане така или иначе, а аз за неродени петковци не обичам да разсъждавам
И какво сега.. кое е най-черното, което би изпраскал?
| |
|
Преди 100 години на една екскурзия си бях харесала един японец. Но до толкова. Всичките жълти ми се виждат еднакви, което значи че не мога да видя никакъв секс в нито един. Този беше изключение, имаше нещо европейско в муцуната - много секси.
Индийци, тайландци и всички по-тъмни от нас си мечтаят за жена с бяла кожа. Факт. За тях е като да чукат плантаторската дъщеря.
| |
|
да, и аз ще се съглася.. при тях по-белите се водят, че са от по-високи касти, което значи, че нас като бели хора ни боготворят направо
| |
|
И те са си шовинисти и ксенофоби. На n-та степен. Колкото по-ниско е образователното им и културно ниво на принадлежност, толкова по.
Баси, те циганите в България са националисти и ксенофобни до премала, нищо че имат мозък и образование колкото гьонената подметка на старите ми обувки... а ти...
Трудните неща ги правя с лекота, невъзможните малко ме забавят.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|