|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | (покажи всички)
Тема
|
Какво мислите по този цитат?
|
|
Автор |
apassionata (firework) |
Публикувано | 24.03.09 16:29 |
|
Най-крехките връзки са точно тези, които изглеждат перфектни. Случвало ли ви се е да се шокирате, когато разберете, че ваши познати са се разделили, въпреки че са изглеждали съвършената двойка? Истината е, че двойките, които живеят в пълна хармония, рядко се карат и нямат никакви проблеми, са точно тези, които се разпадат най-спонтанно. Причината е, че те са идеализирали отношенията си и никога не са предполагали, че другият може да ги нарани. Рано или късно обаче този момент идва и нараненият не може да преглътне разочарованието.
| |
|
Логиката тук е желязна. Написаното е абсолютно вярно. Знам го от опит. При мен точно така стана.
| |
|
Ми ако няма за какво да се караш?
| |
|
Абсолютно вярно!
Точно когато си мислиш, че всичко е наред и всичко е розово и както се казва като в приказките ти го набутват анално отзад.
Така че, варианта с карането, сръбската музика, аналния секс и гълтането по-ми допада.
I Could Eat a Peach for Hours
| |
Тема
|
Re: Какво мислите по този цитат?
[re: XищниK]
|
|
Автор |
apassionata (firework) |
Публикувано | 24.03.09 16:36 |
|
Е от жените ли идва изненадата по-често?
| |
|
Не става въпрос за каране, а за изневери които са почти неизбежни. И следствие на тях се стига до каране.
| |
|
Е от жените ли идва изненадата по-често?
Абсолютно!От жените изненадата идва по-често.
| |
|
винаги може да си намериш някаква причина
| |
|
Ми от къде другаде. Сега ще дам прилагателни пък ти познай за кой от двата пола говоря:
Непостоянност,
Вятърничавост,
Не можеш им имаш вяра за нищо,
Имащи влажно местенце,
аве още много може да се изпише ама друг път.
I Could Eat a Peach for Hours
| |
|
това че отношенията в една двойка изглеждат перфектно най-вероятно означава че хвърлят енергията си в поддържане на перфектността на образа си
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | (покажи всички)
|
|
|