|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Виртуални момичета
|
|
Автор |
Terko (непознат) |
Публикувано | 20.03.09 09:27 |
|
Смятате ли, че виртуалността може да измести реалността? Чета в някои новини напоследък, че хората предпочитали все повече виртуалният секс пред реалния. Например, Second Life и игриците от този тип?
| |
|
В момента сме свидетели как се създава Матрицата
| |
|
Ба, тя отдавна е създадена, някои даже вече са си там.
| |
|
Виртуални момичета? В интернет няма жени. Всички са мъже.
Second Life е тъпо ММО. Четеш новини от тъпи източници.
И ако жените продължават да дебелеят в реалния живот, то определено виртуалността ще ги измести. Сега не е _чак_ толкова страшно.
| |
|
Пак ми взе думите от устата. Боя се, че всички сме, в различна степен.
Люпя семки на седмото небе.
| |
|
Така е. Не ме карай да започвам пак с мойта теория за тв - екранчетата и това, кой ни наблюдава и се същевременно с нас - се ебава!
Честита пролет, Разбирче!
Да ти е светло, шаренко, свежо и слънчево в къщата, а и на душата!
Редактирано от impulce на 20.03.09 14:11.
| |
|
Чул те Господ, да ти се връща тъпкано! С този сняг тук не мяза много на пролет, ама фтичките са се разпели.
| |
|
Забрави! По две причини:
1. Колко човека според теб могат да наблюдават пълноценно, т.е. без да пропускат нищо съществено, колко други човека. Аз казвам, че средно ако наблюдаващ повече от 10 човека ще започнеш да правиш грешки. Т.е. 10% от човешкото население трябва по някакъв начин да е тайна полиция. И то само такива дето седят пред мониторите и гледат съсредоточено часове наред!
2. За съжаление изобщо не е необходимо някой да те наблюдава. Казвам "за съжаление" защото ако беше иначе, щеше да означава че като индивиди и раса наистина ставаме за нещо. Фактът е обаче, че човешките същества са елементарно устроени и от малки са вкарани в правия път (матрицата), поради което са елементарно устроени.
Кураж, не сме сами!
| |
|
те изключат от Царската гилдия, Царю - Господарю...
Погледни си сингатурата!
Космосът хвърля по едно 3то око, не човеците..пък и да има внедрени..кураж, те са сред нас - ама боли ни ханша!
Хубав уикенд от мен!
| |
|
сингатурата
Напомни ми за Елиная! За "сингатурата" и "аналното длето"
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|