Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:08 17.07.25 
Контакти
   >> Говорим си за секс
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | (покажи всички)
Тема Що така бре Миме ?нови  
Автор Jolee (Съсел Заимова)
Публикувано05.03.09 17:24

Тука в другата тема Цайко каза нещо

да не говорим че един мъж в женска компания независимо каква му е жената с него е много по привлекателен в женските очи он някои в мъжка компания

Та ме подсети ...

Оня ден компания влизаме в едно заведение ...наложи се да чакаме малко пред входа ...

Вътре две змии...седят сами на една маса ....и от цялото кралско войнство ...зяпнали в мъжа с мен../апропо мойто мъж !/

Сядаме на масата до тях...ония двете продължават изпитателно да го гледат...а мен чат пат с презрение ...

Ся ...нямах намерение да се вкисвам ...нито да ги скубя ...но ги запомних...

Кажете ся друг път какво да правя ...че те да ме запомнят едно хубаво

Тема Re: Що така бре Миме ?нови [re: Jolee]  
Автор caiko (Idiot)
Публикувано05.03.09 17:30

има го другото което го забелязах много отдавна едно лято като бях на море с тогавашната ми приятелка
разхождаме се вечерта по плажната улица - първо ме поглеждат мен а после почва ЩАТЕЛНО оглеждане на жената до мен - са какви обувки е каква е роклята какъв е колана и т.н. Когато я попитах тя се разсмя и ми каза - много просто сверяват си часовниците
на другият ден за да проверя теорията я накарах да си свали горнището на банският на плажа - повярваите ми зяпащите жени бяха много повече от мъжете

Автор kotaranko (Хулиганко)
Публикувано05.03.09 17:32

Нека зяпат, вараните му с варани, комодски.

Това ще им остане

Автор copadevino (весела)
Публикувано05.03.09 17:33

Сега твоето са бели кахъри. Тук, където съм, има много девушки, които се събират поединично вечер по заведенията, щото мъжете са кът и те като видят мъж се захласват, та ако ще да е най-грозният на света. Та аз отвреме-навреме излизам с двама мъже колеги и тия така ме гледат, ако могат с поглед ще ме убият.

Тема Не го правите от лошотия!нови [re: Jolee]  
Автор Цap Изpoд ll ()
Публикувано05.03.09 17:33

Правиш си дори малко автокомплимент...

Защото ако влезе готин пич с някоя узурпия в заведението, ще го гледат с поглед "Горкото момче".

Щом си добър за някое готино гадже си добър и за другите. Жените, като прости (асоциация с числата в математиката) същества, автоматично мислят това. Жените изобщо много не се интересуват от факти, а от впечатления.

Кураж, не сме сами!

Тема Re: Що така бре Миме ?нови [re: caiko]  
Публикувано05.03.09 17:34

То Цайк няма лошо да се гледа ...ама малко по-дискретно бе ...и ако може и без толкова жлъч изписана в очите им...

Аз също зяпам по хората ...ама някак си с по-ведро изражение

Пък и като зяпам по мъже ...гледам приятелките им да не са наоколо

Тема Re: Не го правите от лошотия!нови [re: Цap Изpoд ll]  
Автор caiko (Idiot)
Публикувано05.03.09 17:36

Жените изобщо много не се интересуват от факти, а от впечатления.
браво аплодисменти
за тва на някои като му тръгне приказката че е ебач ги минава всичките в една компания
може и да не е красив но щом една го е похвалила става автоматично интересен и за другите
и после следват коментарите - а бе тоа какво ми го хвалят толкова .... и т.н.

Тема Re: Що така бре Миме ?нови [re: kotaranko]  
Публикувано05.03.09 17:36

Хахахахахах то вярно с едното гледане си останаха ...ама ако пак ми се паднат същите ....ще им пратя по едно мартини с маслинка за утеха

Тема Re: Що така бре Миме ?нови [re: copadevino]  
Автор kotaranko (Хулиганко)
Публикувано05.03.09 17:37

ти пък не се надувай щото и това е смешно..

като влезе някоя с двама трима мъжове и като почен да се дуе пак е смешно

Автор caiko (Idiot)
Публикувано05.03.09 17:37

ти пък....приеми го като комплимент

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.