|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | (покажи всички)
Тема
|
Що така бре Миме ?
|
|
Автор |
Jolee (Съсел Заимова) |
Публикувано | 05.03.09 17:24 |
|
Тука в другата тема Цайко каза нещо
да не говорим че един мъж в женска компания независимо каква му е жената с него е много по привлекателен в женските очи он някои в мъжка компания
Та ме подсети ...
Оня ден компания влизаме в едно заведение ...наложи се да чакаме малко пред входа ...
Вътре две змии...седят сами на една маса ....и от цялото кралско войнство ...зяпнали в мъжа с мен../апропо мойто мъж !/
Сядаме на масата до тях...ония двете продължават изпитателно да го гледат...а мен чат пат с презрение ...
Ся ...нямах намерение да се вкисвам ...нито да ги скубя ...но ги запомних...
Кажете ся друг път какво да правя ...че те да ме запомнят едно хубаво
| |
Тема
|
Re: Що така бре Миме ?
[re: Jolee]
|
|
Автор |
caiko (Idiot) |
Публикувано | 05.03.09 17:30 |
|
има го другото което го забелязах много отдавна едно лято като бях на море с тогавашната ми приятелка
разхождаме се вечерта по плажната улица - първо ме поглеждат мен а после почва ЩАТЕЛНО оглеждане на жената до мен - са какви обувки е каква е роклята какъв е колана и т.н. Когато я попитах тя се разсмя и ми каза - много просто сверяват си часовниците
на другият ден за да проверя теорията я накарах да си свали горнището на банският на плажа - повярваите ми зяпащите жени бяха много повече от мъжете
| |
Тема
|
|
|
Автор |
kotaranko (Хулиганко) |
Публикувано | 05.03.09 17:32 |
|
Нека зяпат, вараните му с варани, комодски. Това ще им остане
| |
|
Сега твоето са бели кахъри. Тук, където съм, има много девушки, които се събират поединично вечер по заведенията, щото мъжете са кът и те като видят мъж се захласват, та ако ще да е най-грозният на света. Та аз отвреме-навреме излизам с двама мъже колеги и тия така ме гледат, ако могат с поглед ще ме убият.
| |
|
Правиш си дори малко автокомплимент...
Защото ако влезе готин пич с някоя узурпия в заведението, ще го гледат с поглед "Горкото момче".
Щом си добър за някое готино гадже си добър и за другите. Жените, като прости (асоциация с числата в математиката) същества, автоматично мислят това. Жените изобщо много не се интересуват от факти, а от впечатления.
Кураж, не сме сами!
| |
Тема
|
[re: caiko]
|
|
Автор |
Jolee (Съсел Заимова) |
Публикувано | 05.03.09 17:34 |
|
То Цайк няма лошо да се гледа ...ама малко по-дискретно бе ...и ако може и без толкова жлъч изписана в очите им...
Аз също зяпам по хората ...ама някак си с по-ведро изражение
Пък и като зяпам по мъже ...гледам приятелките им да не са наоколо
| |
|
Жените изобщо много не се интересуват от факти, а от впечатления.
браво аплодисменти
за тва на някои като му тръгне приказката че е ебач ги минава всичките в една компания
може и да не е красив но щом една го е похвалила става автоматично интересен и за другите
и после следват коментарите - а бе тоа какво ми го хвалят толкова .... и т.н.
| |
Тема
|
[re: kotaranko]
|
|
Автор |
Jolee (Съсел Заимова) |
Публикувано | 05.03.09 17:36 |
|
Хахахахахах то вярно с едното гледане си останаха ...ама ако пак ми се паднат същите ....ще им пратя по едно мартини с маслинка за утеха
| |
|
ти пък не се надувай щото и това е смешно.. като влезе някоя с двама трима мъжове и като почен да се дуе пак е смешно
| |
Тема
|
|
|
Автор |
caiko (Idiot) |
Публикувано | 05.03.09 17:37 |
|
ти пък....приеми го като комплимент
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | (покажи всички)
|
|
|