|  | | Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)

| 

| 

| Тема |  Пенисът ми стана по-дълъг   |  |  | Автор | Kris88 (красив) |  | Публикувано | 05.03.09 14:54 |  |  | 

Хора аз съм момче на 20 и по принцип мастурбирам с дясната ръка. Обаче пробвах с лявата и се чувстваше все едно е ръката на чежд човек. Беше някакво по-яко. След няколко такива "тренировки" забелязвам, че пенисът ми се е удължил малко. Толкова се израдвах. Той по принцип е среден размер, обаче ако продължавам така ще стане доста дълъг. Ако щете вярвайте, но на мене ми е гот!

|  |  |  
             |  |  | 

Е, и?

Сарказмът е любимият ми грях. Споделям го с всички, които се преборят за него.

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Пенисът ми стана по-дълъг  [re: Kris88] |  |  | Автор | Aйшa () |  | Публикувано | 05.03.09 15:02 |  |  | 

Трябва да посветиш темата на онези, междувпрочем, съвсем не малобройни, които са убедени, че на жената луфта между краката се образува от прекалено много секс

|  |  |  
             |  |  | 

Ти провери ли да не ти се е смалила лявата ръка, мм?

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Пенисът ми стана по-дълъг  [re: Aйшa] |  |  | Автор | XищниK (СилеН) |  | Публикувано | 05.03.09 15:04 |  |  | 

Не трябва да се поправи....

образува се луфта от много секс с негри и от раждания.

I Could Eat a Peach for Hours

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Пенисът ми стана по-дълъг  [re: Kris88] |  |  | Автор | paзбиpaм (перде) |  | Публикувано | 05.03.09 15:04 |  |  | 

ако продължавам така ще стане доста дълъг

И какво ще правиш с тоя, дългия?

Люпя семки на седмото небе.

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Пенисът ми стана по-дълъг  [re: Kris88] |  |  | Автор | XищниK (СилеН) |  | Публикувано | 05.03.09 15:07 |  |  | 

Тук няма да си самотен, те жените се кефят на младото, аз като бях на 20 много ми се радваха студентките на 24-5.

I Could Eat a Peach for Hours

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Пенисът ми стана по-дълъг  [re: XищниK] |  |  | Автор | Aйшa () |  | Публикувано | 05.03.09 15:08 |  |  | 

А, тъкмо! Точно твоят строго научен подход към луфтовете имах предвид

|  |  |  
             |  |  | 

"Хора аз съм момче на 20 и по принцип мастурбирам с дясната ръка"???? няма ли момичета за теб бре

Усмихвай се дори когато ти е тъжно,някой може да се влюби в усмивката ти

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Пенисът ми стана по-дълъг  [re: Kris88] |  |  | Автор | Jolee (Съсел Заимова) |  | Публикувано | 05.03.09 15:11 |  |  | 

....а не започна ли да стърчи наляво ?

Щот аз знам, че по това се разпознавали левичарите

|  |  |  |  

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички) |   | 
 |