|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема
|
как да откажем секса?
|
|
Автор |
лaxyдзи иc бek (путколюбец) |
Публикувано | 02.03.09 22:02 |
|
не такава тема няма да първа страница. откривам, че секса е слабо място в моята личност.
ако цигарите ми вредят много. сексът е истинската опастност за душата ми.
как го отказвате?
| |
|
Забранено zа деца и хора със слаби нерви
by himbeer
| |
|
ми не действа както се очакваше ...
| |
|
значи сега щи кажа как:
1. сядаш и размишляваш коя професия изисква да вършиш 10001 неща наведнъж, които според това колко по-добър ставаш, все повече ти се качват на главата. (смятам изборът хич не е малък)
2. започваш да работиш по въпроса.. като асистент ще те побъркват от работа.., а като станеш мениджър, нещата стават още по-тежки, ама чак тогава го разбираш.
3. като задобрееш, избираш си компания с високи стандарти, за да няма как да кръшкаш от работа.
4. покрай всичкото това, социалният ти живот спада до 0-та, единствено остават женските в офиса, но в компания с високи стандарти, на това не се гледа с добро око.
5. междувременно от многото работа и липсата на социален живот започваш да живееш автоматично. сутрин ставаш, отиваш на работа, вечер се прибираш и си лягаш. Една сутрин докато си взимаш душ решаваш да се погледнеш и виждаш, че си страшно космясал на оная ти работа, но преценяваш, че точно сега не можеш да се обръснеш, защото ще закъснееш. Решаваш, че уикенда задължително ще обърнеш внимание на себе си.
6. Една от колежките ти изглежда достатъчно интелигентна, за да си държи устата затворена и ти решаваш, че тая година ще правиш секс, пък каквото ще да е. Затискаш я в единия ъгъл на кабинета ти, като предварително и старателно си заключил вратата и си изгасил лампата И монитора. Тя се мята възбудено да ти прави свирка, но ти покрай забързания си живот късно осъзнаваш, че още е едва петък и че щеше да разкараш вълната между краката си през уикенда.
7. Настръхнала колежката внезапно се изправя, бие ти 2 шамара, вадейки 2 косъма от устата си и излиза със замах от стаята.
8. На другия ден всички колеги те гледат странно.. а на теб ти се иска да те няма там и се заканваш поне докато не станеш директор на Централна и Източна Европа и нямаш 5 секретарки, които да ти вършат работата, повече да не правиш секс в офиса. Съвсем забравяш, че друг секс така или иначе нямаш.
| |
|
работата ми ме възбужда. проблемите ме карат да си извадя кура и да ги изчукам. а при успехи ... ех ... за това питай за съвет
| |
|
чукаш проблемите или колежките
| |
|
абе ебаъл съм ги у проблемите ...
| |
|
по-добре не го отказвай даже не си и помисляй за това
| |
|
ти сама виждаш налага се.
| |
|
може и по друг начин
хващаш си гадже изрод и готово
той докато събира гъбите от вагините на цяла София
ти седиш и ревеш за него
после той се завръща триумфално и казва, че гъбите са от тебе всъщност както и децата и той няма нищо общо с всичко това :))
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
|
|