|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | (покажи всички)
Тема
|
Продължение, за българката....
|
|
Автор |
XищниK (СилеН) |
Публикувано | 16.02.09 18:34 |
|
Прясно, прясно.
I Could Eat a Peach for Hours
| |
|
Не мога да изразя презрението си към мъже като теб. Ако ще да ме баннат за това.
| |
|
Ами лошо няма, сега не искай от мен само да почна да те нагрубявам обаче, аз немога....ти мен можеш колкото искаш.
| |
|
Не, аз приключих, за мен това изчерпва всичко. Просто няма да се трае мръсотията, която изсипваш тук.
| |
|
Е какво изсипвам, нищо не изсипвам, аз само поствам линкове написани от жени, теми които ми е писнало да чета.......ей ти още една...
Всеки да си мисли каквото пожелае, за темите, аз това което мисля вече съм го казал. И то си е истината.
| |
|
Много хора от цял свят сключват фиктивни бракове и те най-често не се консумират. Така че тези линкове дори не са за тук. Освен това в първата тема не е ясно дали става дума за фиктивен брак или жената има връзка. Думата 'българка' в заглавието няма нищо общо.
| |
Тема
|
Като за нищо не...
[re: XищниK]
|
|
Автор |
ABe (речникаря) |
Публикувано | 16.02.09 18:57 |
|
ставам в България и Гърция, я да пробвам ставам ли за нещо в Канада...
Аман от измет.
Трудните неща ги правя с лекота, невъзможните малко ме забавят.
| |
Тема
|
Стигна до...
[re: Luchezara]
|
|
Автор |
ABe (речникаря) |
Публикувано | 16.02.09 18:59 |
|
втори кладенец. Имаш още седем.
| |
|
Твоят свят не е мой.
| |
|
нещастие.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | (покажи всички)
|
|
|