|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема
|
Някои мъже са едни редки лайна!!!
|
|
Автор |
nyctea () |
Публикувано | 19.02.09 21:55 |
|
Можете да ме псувате,каквото искате правете,но се нагледах доста и твърдя точно това!!!!!!!
| |
|
че защо да те обиждам. като те засърби пак ще се обадиш. нека си пазим телефоните.
| |
|
мен няма кво да ме засърби,щото имам душ,може теб да те сърби,кой знае.....
| |
|
какво си ми завъдила курво проклета
| |
|
ти си курва, и май си още по-редко лайно,мислиш че ми пука какво ми казваш ли?????? вобще не ми пука,заври си.......го някъде подалеч и си го пази от курвите по които ходиш
| |
|
е момиче шегувах се. недей се пени ... нито съм те виждал, нито си обяснила защо сме толкова редки. рядко се намираме ли?
| |
|
в това е работата че много често се намирате и питам защо???? защото мислете че сте незаменими ли?????????никой не е незаменим,обаче ,откъде е това самочуствие питам аз???
| |
|
... са редки лайна... а и някои от тях така си и миришат...
Няма защо да те псуваме... понеже си жена е нормално да се сблъскваш с мъжки редки лайна... а за нас обратното...
...същия като преди... с тунинг и доживотна гаранция... ®
| |
|
самочувствието на доставчика го създава клиента. жените ни вдигата цената с търсенето - помисли си
| |
|
логично,всеки си има свое мнение,много ми е напушено днес и той ме довърши сега,просто нямам думи,наистина някои са много редки......някои мъже не могат да разберат че не е всичко е пари,има и отношения и разбирателство.........баси,мразя парите защо отношенията винаги се строят на пари????
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
|
|