Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 16:49 17.07.25 
Контакти
   >> Говорим си за секс
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | (покажи всички)
Тема Радини вълнения 101ва частнови  
Автор Francuzoikata (envie de toi)
Публикувано18.02.09 04:13

Спомняте ли си как миналата зима ходих до Виена с любимия и се чудих дали ще ни остане време да посетим всички тези дворци със сложни имена (нещ със "ш" започваха,така и не ги научих,мамка им)?
Та с любимия се разделихме миналия юни месец,видяхме се отново септември,преспахме,драми ( "ти защо спа с този?";"и аз си мислех за теб";"не искам да те заблуждавам отново" и т.н.),аз си тръгнах и дотам...
Последните месеци си говорим доста рядко и като че ли му се видя края на нашата сапунка....До тази вечер,когато ме заговаря и така междудругото споменава,че края на месеца е отново във Виена за няколко дни...Помеждругото се сетихме за старите добри дни...помеждудругото му казах да ме чака на летището във Виена...разговора беше като на шега,но накрая призна,че ще е удоволствие да ме види...
Дилемата е: да си направя ли една секс-почивчица до Австрия?

Не съм правила секс от 3 месеца и половина и този монашески обет взе да ми писва...от друга страна в мен проговаря онзи гласец,който ми казва,че след всичко преживяно с този мъж си е направо престъпление от моя страна да разбунвам старите страсти....
Какво ще се изкажат клубните ескперти?
П.п. Темата си е за секс: става въпрос за единствения мъж,за който съм жертвала скъпоценното си дупе

Тема Re: Радини вълнения 101ва частнови [re: Francuzoikata]  
Автор HAДEЖДA™ (Jedem das Seine)
Публикувано18.02.09 07:54

Ми де да знам. Клишето е, като режеш нещо, режеш изцяло, ама аз лично не съм върл фен на клишетата. Случвало се е да се върна към стара връзка. Всичко зависи от това, ти как чувстваш нещата.

НА ТОЗИ СВЯТ НАЙ - ВИСОКА ЛИХВА НОСЯТ СПЕСТЕНИТЕ НЕРВИ !

Автор noty (check)
Публикувано18.02.09 08:08

Заминавй и да не ти пука!

Автор dalya_night (())
Публикувано18.02.09 09:02

виж сега , независимо от темата за разделите бих те посъветвала да ходиш , да го наебеш и да се прибереш-то след като сте разделени няма какво да режете

важно е само да не забравяш , че това е "секс уикенд", а не "докато смъртта ви раздели"-не за друго , ами да няма душевни обриви после

Тема Re: Радини вълнения 101ва частнови [re: dalya_night]  
Автор HAДEЖДA™ (Jedem das Seine)
Публикувано18.02.09 09:06

Е да деее, ама точно в този аспект май гаранции няма.

Но пък от друга страна, ако не пробваш, няма как да си сигурна..

НА ТОЗИ СВЯТ НАЙ - ВИСОКА ЛИХВА НОСЯТ СПЕСТЕНИТЕ НЕРВИ !

Тема Re: Радини вълнения 101ва частнови [re: HAДEЖДA™]  
Автор dalya_night (())
Публикувано18.02.09 09:08

нема да и извади око!
ако я посипе с пърхут , а тя го възприеме като звезден прах ние ще и предпишем кисели сиропи

Тема Е панови [re: Francuzoikata]  
Автор Mapkиз дьo пpaз (сладур)
Публикувано18.02.09 09:12

ако толко много ти се ебе и няма с кого другиго - прЕжали се отново

.

п.п. Чудя се такова младо и готино маце как може да остане на сухо цели 3 мес. ?
Това дори не се случва и на мен - дъртият пергишин

Тема Re: Радини вълнения 101ва част [re: Francuzoikata]  
Автор ,Roxana, (LIbertarian)
Публикувано18.02.09 09:15

Три месеца или повече си е доста време.

Бих те посъветвала, преди да го разчекнеш от ебане, да се увериш поне дали не е прихванал нещо от другаде, и тогава да го ебеш.

Опитай се да разбереш (пробвай поне...) дали не е спал с рисков контингент, хич за друго да не е, няма нужда за едно ебане да си уредиш с месеци да киснеш по гинекологии.

За мен това е първостепенно условие, да пусна един мъж между краката си. Дали после няма да ме устрои да харча по гинеколози и да се ядосвам заради лоша полова култура. После, ако е коректне, и на ръце ще го нося, но това е първата и най-висока бариера

Робът се бори за свобода, свободният - за съвършенство.

Автор Obstinacy ()
Публикувано18.02.09 09:18

Йа, йа. Хващай самолета и се снимай пред шонбрумн

. Поне ще имаш още един шанс да научиш как точно се произнася.
И един секс да зане/отне/сеш-лошо няма.

Сарказмът е любимият ми грях. Споделям го с всички, които се преборят за него.

Автор Jolee (Съсел Заимова)
Публикувано18.02.09 09:50

Аз пък мисля да хванеш самолета и да намериш някой друг с когото да се .....таковата

Ноооооооо в краяна сметка ако няма с кой друг го тръшни и тоя ...

Хем, че лично не обичам да си имам "взимане-даване" с бивши...аре ся ти пък три месеца ...да не ти разправям аз колко време стоях на сухо ....щот не пуснах на ни един бивш

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.