Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 19:33 17.07.25 
Контакти
   >> Говорим си за секс
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | (покажи всички)
Тема Какво искат жените?нови  
Автор Nostrademon. (мистичен)
Публикувано16.02.09 21:03

Преди повече от две седмици New York Times съвсем между другото отговори на този въпрос от изключителна важност за човечеството. Чаках някой бг сайт да вземе да преведе статията, но напразно (има един частичен превод в Инвестора, който е изключително, главозамайващо лош, затова няма да дам връзка).

В статията се описват гаджета и съпруги на инвестиционни банкери, които се опитват да свикнат с реалностите на финансова криза. Накратко, парите намаляват, мъжете са изнервени, намаляват скъпарските ресторанти, няма ваканции по тропически острови, кредитната карта за шопинг без лимит е спряна, такива неща от тежкото ежедневие на нюйоркска мацка от висока класа.

Една от тях например споделя, че най-добрият приятел на мъжа й и е казал, че нейната работа сега е да бъде внимателна, да го успокоява и да го пази той да не умре на 35.

Друга е съкрушена, че приятелят й и е казал да вземе да порасне, да спре да се оплаква за ресторанти и ваканции, защото неговите проблеми са например че трябва да уволни 20 души до края на седмицата.

Отговорът на Въпроса е от последния параграф от статията, който ще преведа:

В отговор на:

Despite the seemingly endless stream of disparaging remarks and shaking heads, some of the appeal of dating a banker remains.

“It’s not even about a $200 dinner,” Ms. Petrus said. “It’s that he’s an alpha male, he’s aggressive, he’s a go-getter, he doesn’t take no for an answer, he’s confident, people respect him and that creates the whole mystique of who he is.”

Въпреки привидно безкрайният поток от презрителен забележки и поклащане на глави, част от привлекателността на това да излизаш с банкер остава.

"Дори не е заради вечерите от по $200" казва госпожица Петриус, "а защото той е алфа мъжкар, агресивен, расте бързо в кариерата, не приема "не" за отговор, той е самоуверен, хората го уважават и това създава цялата загадъчност около личността му."

И така, Вярно Ли Е?

Жените: искате ли такъв мъж? Вашият такъв ли е?
Мъжете; хм, какво да правим?

Редактирано от Nostrademon. на 16.02.09 21:07.

Тема Re: Какво искат жените?нови [re: Nostrademon.]  
Автор Zaibne (princesa leq)
Публикувано16.02.09 21:07

Много, многоооо интересна тема...уф, как ми се иска да пиша по нея, но имам да четна още десет теми и после идвам.Чакаййй ме!

Автор мapдyk (Enlil)
Публикувано16.02.09 21:13

мен

Mvlti svnt vocati, pavci vero electi

Автор лaxyдзи иc бek (путколюбец)
Публикувано16.02.09 21:21

жените искат всичко просто.

Автор Luchezara ()
Публикувано16.02.09 21:39

Векове наред и в пустинята и в степите, планините, полята и океаните се е знаело какво значи да бъдеш достоен мъж. Как стана така, че изведнъж в 21 век толкова много мъже забравиха. Или питат само тези, които никога в никои времена не са знаели?

Тема Re: Какво искат жените?нови [re: Luchezara]  
Автор caiko (Idiot)
Публикувано16.02.09 21:41

че то вие жени ли сте та ние да бъдем мъже?
бтв как тие е аналното отверстие?

Ако няма къде да отидеш, ела на себе си

Тема Re:нови [re: caiko]  
Автор Luchezara ()
Публикувано16.02.09 21:42

Аз съм жена, ако ти не си мъж това е твой проблем.

Автор Taigun (вълча лайка)
Публикувано16.02.09 21:47

Ебеш ли му майката дали е вярно или не: за мен лично хич даже, ама съм една жена сал... бая времеемко ще ти бъде да анкетираш над три милиардата посестрими

"а защото той е алфа мъжкар, агресивен, расте бързо в кариерата, не приема "не" за отговор, той е самоуверен, хората го уважават и това създава цялата загадъчност около личността му."

По поему госпожица Петриус е описала явлението, което из тукашните географски ширини се зОве "балкански бабаит"... само че с повечко пари. Не искам такъв мъж, нито "моят" () е такъв.

Тема Re: Какво искат жените?нови [re: Luchezara]  
Автор лaxyдзи иc бek (путколюбец)
Публикувано16.02.09 21:47

трудно в днешно време се въдят камили. дори такива като теб.
не се заемам със заданието.

Тема Re:нови [re: лaxyдзи иc бek]  
Автор Luchezara ()
Публикувано16.02.09 21:56

Всеки със своя свят, остани си с животинския.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.