Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 02:12 13.07.25 
Контакти
   >> Говорим си за секс
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | (покажи всички)
Тема Безсъници, но не в Сиатълнови  
Автор Obstinacy ()
Публикувано26.01.09 13:00

Разбира се, темата ми е поздрав за оня олигофрен от съседната тема, който си е плеснал едноименния ник.

Вдъхнови ме да ви запитам - Накъде отива тоя свят, в който вече се счита за нормално да чукаш съпруга/та си не само извън "семейното ви гнезденце", не поотделно дори, ами ей така: за икономия вместо той/тя да ходи сам/а с разни и да си поема отговорността за това, а да се коалирате по следния начин:
- наемате долнопробна стаичка, за 3 часа, взимате 1 партньор и си правите нещо като домсъвет за решаване не проблемите с канализацията...

То направо "изгодно".
Що всеки да има отделен партньор за извънбрачно ебане,
що всеки да се крие и да търси място за въпросното му изпълнение,
що да се търпят 2 нови тръпки,
що да се плащат 2 стаи,

като може съпругът и съпругата да наебат 1 човек в 1 стая, или той тях да ги наебе.

И друго, което ми е интересно - кво е тва семейство, къв е тоя мъж, който ще му е драго да го вкарват на жена му пред него, а и ква е тая жена, която ще й е мило да не я ебе мъжът й, а да ебе друга пред нея? Ще си ръкопляскат ли накрая?

Еба си семейството.

Сарказмът е любимият ми грях. Споделям го с всички, които се преборят за него.

Тема Re: Безсъници, но не в Сиатълнови [re: Obstinacy]  
Автор Цap Изpoд ll ()
Публикувано26.01.09 13:06

Ти пък откога се извъди такъв моралист?!

На запад е пълно със семейства суингери, а за низшите слоеве в Англия се знае, че си ебът децата за кеф. Там е разпространен и приниципа, че за да станеш истински мъж, трябва от малък да се научиш да правиш хубави свирки.

Нормално е между приятели.

Кураж, не сме сами!

Автор Aйшa ()
Публикувано26.01.09 13:11

Понеже обещаваш да споделиш сарказма си, да се възползвам и да ти заема малко в аванс :)

1. Ау, колко си изостанала. Какви са тези патетично-нафталинести, хм, внушения Трябва да сме разкрепостени. Трябва да махаме, а не да слагаме тапи на дупките, че мириши навътре, вместо да се проветрява
2. Сега, лесно ти е, пресноебка, да съдиш "старилото и патилото"... Живей в брак над пет-десет години, пък тогава ела прави разбори. Не ги разбираш тия сложни работи
3. Хмчи кво муй лошо на Ьевтинкото?

Тема Re: Безсъници, но не в Сиатълнови [re: Цap Изpoд ll]  
Автор Obstinacy ()
Публикувано26.01.09 13:17

Мили мой, нима да спазваш някакви норми на поведение и някакви приети принципи относно човешката етика, е лошо? Особено, когато са в добрия смисъл?

Ти ок ли си и считаш ли, че е нормално друг да чука жена ти пред теб? Не че настоявам да я чука зад теб...

Автор DarkSide (of the moon)
Публикувано26.01.09 13:22

ха-ха, не сме от тях, как' Сийке ... пък и ако на тва му викаш сарказъм

Тема Re: Безсъници, но не в Сиатълнови [re: Aйшa]  
Автор Obstinacy ()
Публикувано26.01.09 13:24

Всичко е супер. Ако имат дете и е прехвърлило 10 години, що да не го вземат и него, вместо да го водят на театър.
Ще пестят от гледачка, училище и т.н., ще се обучава от малко, така и книжки не му трябват... ще им е пред очите, няма да скучае... а пък както казва и Цар Издрод: в Англия "низшите слоеве" са намерили с какво да забавляват децата...
Що и едно сладко българче да е по-назад от някакво си там англичанче...

Тема Re: Безсъници, но не в Сиатълнови [re: DarkSide]  
Автор Obstinacy ()
Публикувано26.01.09 13:25

И ти си мислиш, че написа нещо смислено ли?

Автор caiko (Idiot)
Публикувано26.01.09 13:35

обзалагам се че от толкова мислене те заболя главата

Ако няма къде да отидеш, ела на себе си

Автор Цap Изpoд ll ()
Публикувано26.01.09 13:52

Задоволяването на нечия егомания е "в добрия смисъл"? Съвременната "етика" относно сексуалните въпроси е на ниво испанската инквизиция. Шведите отдавна са открили, че личната свобода има далеч по-висока стойност от сексуалната собственост (която сама по себе си е някакво ативистично извращение, наследено ни от католическата църква). Във всеки случай ние никога не сме имали право да избораме! Тези модели са ни толкова дълбоко натрапени, че наистина е трудно да си представим любов без ревност. Цялата тази бъркотия около секса (не сексът сам по себе си, а именно бъркотията около него) е един за съжаление твърде масив остатък от средновековни норми и шаблони, проникнали един мобилен, технологичен свят.
А всъщност логичното би било всеки да може да реши за себе си - един да си иска верен партньор и да го получи, друг да гледа как ебът жена му щото така го кефи, пети да се замонаши, шести да живее в кибуц и т.н.

Ако се ожениш за курва респ. омъжиш за курвар винаги ще имаш този "проблем". Дали ще се ебе пред теб, зад теб или около теб, важното е че ще се ебе. Това е!

А пък аз за себе си изобщо не мога да кажа. Мен така на дълбоко ниво най ми допадат идеите на Хайнлайн (което са си чиста форма елитен кибуц), но знае ли човек? Всеки ден научавам нещо нова за себе си. Вече не се и шокирам.

Кураж, не сме сами!

Автор kotaranko (Хулиганко)
Публикувано26.01.09 14:01

Какво ти пука, кой, къде и с кого ще се чука, щом няма да си там?

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.