Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:20 12.07.25 
Контакти
   >> Говорим си за секс
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема Помагайте с идеи за секс-тереннови  
Автор Cиaтъл (вожд)
Публикувано26.01.09 05:55

(лирично отклонение: значи Далия е виновна за всичко - въобще и изобщо не се сбъдна желанието ми за Коледа и сега се налага да го караме с жената на квото дал Интернета и сайтовете за запознанства)

Да речем, че с жената намерим подходящ трети, но по ред причини не искаме да го водим вкъщи. Въпросът е къде в София човек може да си заведе човек за секс с всички екстри? Хрумва ми примерно за хотел - е, има ли в София подходящи именно и точно за сексене хотели? Примерно на рецепцията да не ти задават неудобни въпроси от сорта: "ама вие и тримата ли ще ползвате единичната стая?" и/или дават стаи за един/два/три часа.

Тема Re: Помагайте с идеи за секс-тереннови [re: Cиaтъл]  
Автор Kirinlchiban (N3LO)
Публикувано26.01.09 06:06

В комплекс "Царско Село" мисля, че е супер

Тема Re: Помагайте с идеи за секс-тереннови [re: Kirinlchiban]  
Автор Cиaтъл (вожд)
Публикувано26.01.09 06:13

Мааааалко е извън София (така става като не уточнявам, че питам най-вече за централни части на града), но ок - мерси за идеята.

П.С. А в какъв смисъл го казваш това: "мисля"? В смисъл на "така съм чувал" или в смисъл "пробвал съм, на мен лично ми допада"?

Автор Kirinlchiban (N3LO)
Публикувано26.01.09 06:24

"А в какъв смисъл го казваш това: "мисля"?"

Казвам "мисля", защото всеки си има различен вкус и предпочитания. Бил съм в "Царско Село", но по друг повод, не за сексене. Харесва ми като комплекс, и реших да ти го предложа.

Редактирано от Kirinlchiban на 26.01.09 06:26.

Автор jofretina (bises a toi)
Публикувано26.01.09 08:02

в централните хотели нещата са почти поносими,не задават въпроси искат само 1 лична карта-тях ги интересува единствено да се плати цената на стаята или апартамента-освен това има опция за т.нар "стаи за почивка" които са на половин цена горе-долу,моите колеги ходят в х-л"Аметист" намиращ се на ул."Г.Вашингтон" близо до халите .Казват,че по отношение на хигиената е поносимо-не съм ходила-не занам- дали отговаря на истината.ако се потрудя и телефон ще ти намеря.

Тема Re: Помагайте с идеи за секс-тереннови [re: jofretina]  
Автор Cиaтъл (вожд)
Публикувано26.01.09 08:27

Да, това е то - колега в нужда се познава. Мерси много за информацията и поздрави на колегите ти.

Автор dalya_night (())
Публикувано26.01.09 09:25

а далия какво е виновна не можах да разбера?
нали сте намерили кой да ви опъне и двамата , какво повече?!

Автор Mapkиз дьo пpaз (дърт развратник)
Публикувано26.01.09 11:11

Ето

е фантастише!

Тема Re: влез в нетанови [re: Cиaтъл]  
Автор dymo (ЛЮБОВИПАКЛЮБOВ)
Публикувано26.01.09 11:33

и има апартаменти под наем, около университета, мед. академия, все централни райони, дават ги за по ден, седмица, месец спокойно сигурно и уединено, не като в хотел дето можеш винаги по закона на мърфи да срещнеш я колега , я приятел познат

Автор caiko (Idiot)
Публикувано26.01.09 12:19

досега не ми се е случвало да ме разпитват в никои хотел
така че караи смело

Ако няма къде да отидеш, ела на себе си

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.