Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 16:09 17.07.25 
Контакти
   >> Говорим си за секс
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема Лизаненови  
Автор Eдин_тип™ (инж.)
Публикувано12.12.08 08:27

Ясно е, че всички жени обичат да ги лижат на точно определено място. По-различно стои въпросът за мъжете - ние дали обичаме да лижем. Познати жени са ми споделяли, че някои мъже се гнусят от подобно нещо. Мъже не съм разпитвал досега, ние не споделяме подобни неща помежду си. При вас как стоят нещата?
Лично аз не съм имал секс-сеанс с жена (при мен сеансите са само с жени, разбира се), при който да не съм лизал, не изпитвам погнуса и обичам да го правя.

Тема Re: Лизаненови [re: Eдин_тип™]  
Автор Taigun (може и хъс-key;)
Публикувано12.12.08 08:36

секс-сеанс

Ти си илюзионист, да? Или вълшебник (уф, хрумна ми вица за вълшебниците, ама не е на място баш)

?!?

А иначе, за "куни-гуни": бравос, мАлАдьец!

Развесели ме рано-рано сабахлем, да ти призная... и благодаря!

Автор ПOЛУидиoтчeтo (тиква, бе)
Публикувано12.12.08 08:40

Ми, аз не знам дали обичат мъжете да го правят, но факт е, че го правят. Факт е и че се възбуждат от това, въпреки че иначе може и да не им е приятно.

Ако решат да спрат, строгата господарка ще наказва с камшика.

Колко е хубаво да не правиш нищо, а след това да си починеш.

Тема Re: Лизаненови [re: Taigun]  
Публикувано12.12.08 08:41

Кажи го вица, не се стискай!

Тема Re: Лизаненови [re: ПOЛУидиoтчeтo]  
Автор Taigun (може и хъс-key;)
Публикувано12.12.08 08:48

Вицът е именно следният:

Баща и син се разхождат през някакъв панаир/Луна парк/цирк (зачеркнете ненужното;). По едно време синчето виква в еуфория:
- Тате, тате, виж: вълшебник!
- Ами, вълшебник (отвръща баща му с презрение). Къв' вълшебник е тоя - педерас

! А едно време какви педераси имаше (въздъхва носталгично) -истински вълшебници...

Ни мъ бийти, молъ ви съ!

Автор Mapkиз дьo Пpaз (благороден)
Публикувано12.12.08 08:56

Абе готино си е, особено като виждаш как се кефи тя под теб ...ммммм

кво ше кажеш, а?

Тема Re: Лизаненови [re: Taigun]  
Публикувано12.12.08 09:01

Автор impulce (бърбори)
Публикувано12.12.08 09:04

Да ти кажа - първо - не всички жени обичат.

Да речем, че повечето харесват.
Браво на теб!
Кажи сега някой специален трик, който мислиш, че е бил особено въздействащ за твоите партньорки.
Така и тези, които не обичат, могат да пробват и да се запалят.

Дъра - бъра...100...чадъра

Тема Re: Лизаненови [re: impulce]  
Автор Lady Likes Sex (по мъжe)
Публикувано12.12.08 09:57

Ама не е ли много чаровно постанена темата от регистрираната марка тип!

Така едно ни лук ял..., ни чел, много ме кефят такива сладури. То милион теми и в библиотиката, и на търсачка, но друго си е да питаш на мегданя "мъжете обичат ли да лижат"

Обикновено се случва, като си търсят вътрешна обосновка, че именно те не го обичат, което си е чове.. мъжещинка!

Тема Типе, кефишнови [re: Eдин_тип™]  
Автор Lady Likes Sex (по мъжe)
Публикувано12.12.08 10:10

та ще споделя са теб, ча в

разбрах някои неща.

Горе е закачена тема библиотека - там има много теми за лизането. А и на търсачка излизат много.

Не е ясно, че всички жени обичат. Даже не знам дали повечето обичат. Тука в клуба пропорциите не са представителни Но ти не питаш това.

Питаш за мъжете - и за това клуба не е представителна извадка но то пък кой друг ще е толко луд да ти отговори. Моето впечатление от дебатите е следното. Тук младите мъже до 25-30 са като теб, обичат си го и го правят редовно, и се чудят на инакомислие. От по-зрелите да го прави всеки път и да го обича е изключение голямо, а тези дето го правят от време на време, го правят главно заради партньорката, щото ако обичаш нещо, все гледаш да го правиш..

Към 50 ли е и да го прави с кеф и по негово желание - следва да се позлати

Познавам една двойка, той е над 45, и я почва с лизане всеки път защото тя обича и другояче не (му) се възбужда.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.