Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 20:09 07.07.25 
Контакти
   >> Говорим си за секс
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
Тема Бащи-ергени и стари паряснички..нови  
Автор Lady Likes Sex (по мъжe)
Публикувано08.12.08 18:10

Вдъхновено от одата за старите моми..

С какво една жена, родила деца и ги отгледала до напускането на дома и контакт с тях и внуци един път на една/няколко години, останала някак сама в хода на нещата, което е технически възможно и на крехката възраст от 40 години, е различна от социалното понятие "стара мома"?

"И без смешки" както се казваше тука, и апел към самоконтрол върху клишетата от рода на удовлетворение от изпълнен социо-репродуктивен дълг..

И с какво един мъж, натворил деца без какъвто и да е ангажимент и ги поверил волно на майките им, негови съпруги или не, за безплатно откъм него отглеждане, се различава от социалния комплимент "стар ерген"?

Ъ?

Тема Re: Бащи-ергени и стари паряснички..нови [re: Lady Likes Sex]  
Автор dalya_night (())
Публикувано08.12.08 18:21

хептен полудяваш, ми са чини!

как можеш да сравниш кукумявка, дет цял живот само си е чесала и епилирала мандрахолата с жена, дето е родила и изгледала дете до голям човек , па без да коментираме кой аджеба и го е направил-бащата-ерген от втората ти точка , или сульо бакалинът от магазина на кьошето , или благоверния скруч , потънал нейде си по трасето /той бащата не е важен и без това/

И много моля клубните моми да не подскачат ,щото за никоя тук не е късно да вземе да пробва от практическа гледна точка, като спре дира за една година и отръшка едно бебе /поне/!

Добре че едно време са били по малко индивидуалисКите, та на малко кукувици е хрумвало че детето е пречка да се реализират , че иначе и нас тук нямаше да ни има да дращим....

Малко съм афектирана.Днес надължо и на широко една ми обясняваше , че имала влог 100000 евро и за да го натрупа три аборта направила за 3 години -да не сбърка кариерата. Мъжа си лъже че е стерилна , деца нямат .Едва ли ще намине повече де....

Тема Re: Бащи-ергени и стари паряснички..нови [re: dalya_night]  
Автор O!Melissa (вечно нервна)
Публикувано08.12.08 18:27

верно ли бе

в шок съм.. дори и аз, видната корпоративна кучка, не мога да го измисля толкова ужасно

Тема Re: Бащи-ергени и стари паряснички..нови [re: O!Melissa]  
Автор dalya_night (())
Публикувано08.12.08 18:30

абе ти си малка още бе ,и повечето тук също , по реда си

Автор O!Melissa (вечно нервна)
Публикувано08.12.08 18:34

викаш, ще ми дойде и на мен на акъла, просто трябва време да мине

мне, не мисля, че ще стигна до там.. Все съм правила непристойни неща, ама чак пък подобно.. то ще ме удари в съвестта директно

Тема Re: Бащи-ергени и стари паряснички..нови [re: O!Melissa]  
Автор dalya_night (())
Публикувано08.12.08 18:38

не да правиш като нея , ами да си имаш детенце-това казвам

целув, да не рушим темата на лайдито , и без това вече мирише на кръв и мозък в нея

Автор Karea ()
Публикувано08.12.08 18:39

Малко съм афектирана.Днес надължо и на широко една ми обясняваше , че имала влог 100000 евро и за да го натрупа три аборта направила за 3 години -да не сбърка кариерата. Мъжа си лъже че е стерилна , деца нямат .Едва ли ще намине повече де....

Тази специално не е стара мома. Много моля омъжените дами да не тръгнат да подскачат като гумени мечета от тази констатация! Възмутително е да лъжеш мъжа си по този начин. Ужас...

Тема Re: Бащи-ергени и стари паряснички..нови [re: Lady Likes Sex]  
Автор Karea ()
Публикувано08.12.08 18:42

Малеее, с тая тема пак ще нахълтат вълците от оня клуб!

Ти сериозно ли питаш?

Тема чакай аз като стара парясницанови [re: Lady Likes Sex]  
Автор TePe3a (пристрастен)
Публикувано08.12.08 18:56

да са разпиша:) секи ден не пускат теми кат за мен:))))
внучета нямам, ма едното дете вече е отгледано "до напускане на дома"
аз всъщност не знам как се чувстват старите моми и не мога да направя паралел.
но! ако е признак на старомоминство че вече внимателно си избирам развлеченията и компаниите, предпочитам сама, отколкото с хора дет не ме кефят, и понякога изглеждам дистанцирана и затворена - тогава да.
Бих го казала така- знам точно какво искам и си го търся.
а иначе - досега не ми е оставало много време да се замислям какво точно искам- само съм реагирала на исканията на деца, съпруг, работа и т.н.

Истинската глупост винаги може да победи изкуствения интелект.

Автор O!SagМодератор (гуулем гъзар)
Публикувано08.12.08 19:15

Нещо против добре почесвани епилирани путки ли имаш?

--

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.