Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:26 06.07.25 
Контакти
   >> Говорим си за секс
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | (покажи всички)
Тема Според интереситенови  
Автор Бpeт (лейди)
Публикувано12.11.08 10:42

Хрумна ми следната мисъл: ако си падате по някого, който професионално (или пък страстно любителски) се занимава с нещо, от което нищо не разбирате, ще се напънете ли да понаучите нещо за въпросната сфера, за да го впечатлите - съответно да го свалите по-лесно, предполагам

Ще се пробвате ли да блеснете, или поне да си изясните нещата базово, така че да не питате "кво?!" като ви изтърси някой термин или ви помъкне на авангарден пърформънс?

Всички области на науката и изкуството са ваши, слушам ви. Още по-добре, ако имате и реален опит по въпроса

Тема Re: Според интереситенови [re: Бpeт]  
Автор lzbg ()
Публикувано12.11.08 10:44

Кажи с какво се занимаваш професионално, страстно или любителски, и глей кВо ша стани...

victoria per caudum

Тема Re: Според интереситенови [re: lzbg]  
Автор Бpeт (лейди)
Публикувано12.11.08 10:53

Аз не питам за мен си, все пак.

Тема Казвай ква е...нови [re: Бpeт]  
Автор ABe (речникаря)
Публикувано12.11.08 10:55

професията и/или хобито на обекта на твоите желания и веднага ще те инструктираме.

Хе-хе, аз докато сваля жена ми, станах едва ли не експерт по аерокосмически технологии в областта на екологията.

После се намесих в редакцията на една нейна публикация със скрит зад гърба професор, и настана диво ококорване и баси възхищението... "Ега-а-а ти, тоя знае всичко и от всичко разбира!"

Хахаха! В любовта и войната всички трикове са позволени.

Трудните неща ги правя с лекота, невъзможните малко ме забавят.

Редактирано от ABe на 12.11.08 10:56.

Автор lzbg ()
Публикувано12.11.08 10:55

Само за нагледност, съкровище...

Ще можеш в реално време да получиш реалистични отговори...
Даже, ако искаш, измисли нещо много изкилифенчено...

victoria per caudum

Автор Hяkoй, koйтo ce шляe (тревнозелен)
Публикувано12.11.08 10:56

Тц, никогаж. Иначе рискувам на всеки 2-3 месеца да усвоявам нови науки, терминологии и професионални жаргони

the rest is silence

Тема Re: Казвай ква е...нови [re: ABe]  
Автор Бpeт (лейди)
Публикувано12.11.08 10:56

Въобще не искам да ме инструктирате, нямам подобни намерения. Ноо, от твоя пример разбирам, че отговорът на въпроса ми е "да"

Тема Re: Според интереситенови [re: lzbg]  
Автор Бpeт (лейди)
Публикувано12.11.08 10:58

Ок, варианти:

Приемаме, че преследваш (поотделно, не едновременно):

- художничка
- зъболекарка
- котколюбителка
- киноманка
- археоложка...

... и каквото още ти хрумне

Тема Re: Според интереситенови [re: Hяkoй, koйтo ce шляe]  
Автор Бpeт (лейди)
Публикувано12.11.08 10:59

Ахха, значи се подготвяш предварително, да няма изненади?

Автор ПacaT (СилеН)
Публикувано12.11.08 10:59

Мен до сега нито една жена с която съм бил, е нямала дори най-малка идея с какво точно се занимавам.

Виж аз обаче разбирам от всичко и всичко ми е ясно за тях всичките.
Както ми пише в оценката от щатския мениджмънт - човек имащ невероятно global view.

Но това си е нормално за мен с какво ли не съм се занимавал, от общ работник, връщащ се всяка вечер с нарязани от работа ръце, през счетоводство, човешки ресурси, инженеринг, информационни технологии, продажби, архитектура, телекомуникации, абе .....
типичен българин - разбиращ от всичко.
Само от право не разбирам хич, но за не повече от месец два и с това ще стана на ти.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.