Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 10:52 04.07.25 
Контакти
   >> Говорим си за секс
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
Тема Паралелните връзки.нови  
Автор ПacaT (СилеН)
Публикувано09.10.08 19:54

Т.е, трябва ли човек да се чувства гузно или не......
Американските психолози смятат.........() това звучи като учените от Магадан()......та да си дойдем на думата, тези умни или не чак толкова умни хора смятат, че няма нищо лошо в паралелните връзки......т.е човек да си има сериозна връзка и освен това да поглежда в страни, правите ли го, чувствате ли вина? В края на краищата всеки е свободен да търси най-доброто нали така? А и времето е ограничен ресурс.......

Тема Хахнови [re: ПacaT]  
Автор Exte (elusive)
Публикувано09.10.08 20:10

Питай римляните дали са се чувствали гузно.

Моногамността е изкуствено създадена от църквата с цел манипулация на баба Донка от Мало Конаре и себеподобните й.

Аз, разбира се, поддрържам идеята за моногамност, но по дяволите, колко са изкушаващи паралелните връзки...

Тема Re: Паралелните връзки.нови [re: ПacaT]  
Автор BladeMF (wizard)
Публикувано09.10.08 20:19

Аз съм си твърдо моногамен, а и не бих си вкарал автогола да лъжа и да се крия заради едното ебанЬе.
А и в крайна сметка, като си с някого, ти се ангажираш с него (говоря за сериозна връзка), това си е един вид отговорност към тоя човек (освен ако изрично не сте се разбрали да си миткате).

Някъде по-назад имаше една тема, дето един другар обясняваше как нямал нищо против жена му да митка, тя накрая взела, че изпецала някакъв колега и после му разказала връщайки се. И точно както нямал против, после му скофтило живота.

Така че на приказки е едно, ма като гаджето ти се пеца с други и ти знаеш за това, някак май не е същото усещане да делиш.

Та затова нямам намерение да деля с други или да карам човека до мен да ме дели с други.

Хау

Автор XeйЖивoт! (no way)
Публикувано09.10.08 20:59

"Трябва ли" да се чувстваш гузно...

- ами знам ли дали трябва или не...

Паралелните връзки не са ми здравословни за душата; познавайки се, вероятно бих се чувствала неприятно и гузно. А и ми изглеждат като излишно хабене на ресурси... то тичане, пък лъжи, пък да помниш какво си казал и на кого, пък логистики, мани беги, аз съм мързеливо същество... Това не ми се вижда като измъкване от скуката или забранена, ма любов - това ми се вижда като къртовски изнурителен труд.

Знам, че съм напълно увредена и демоде, обаче като съм с някой, другите спират да са ми изкушение; кат ваксинирана съм...

Тема Re: Паралелните връзки.нови [re: XeйЖивoт!]  
Автор BladeMF (wizard)
Публикувано09.10.08 21:04

Знам, че съм напълно увредена и демоде, обаче като съм с някой, другите спират да са ми изкушение; кат ваксинирана съм...

Перфектно чувство, знам го - пет пари не даваш за другите. А дали не си имунизирана? Или васкинирана? Или и двете?

Тема Re: Паралелните връзки.нови [re: BladeMF]  
Автор XeйЖивoт! (no way)
Публикувано09.10.08 21:16

Ми за всеки нов любовен вирус, непознат щам - нова ваксина

А може да си имам и некоя имунизация на тема изневяра...

Автор HAДEЖДA.® (Jedem das Seine)
Публикувано09.10.08 21:18

Виж сега, много е просто - докато нямаш очи за друг - няма и паралелна връзка.

Тема Re: Паралелните връзки.нови [re: XeйЖивoт!]  
Автор BladeMF (wizard)
Публикувано09.10.08 21:21

Аз съм се чувствал навремето директно безсмъртен срещу тези неща. Ма неква се разхождала гола - ае да си е*е майката, боли ме фара. Просто когато имам всичко, което ми трябва, директно ослепявам и оглушавам за останалите.

Автор KatrinKa (aries)
Публикувано09.10.08 21:21

Трябва да си кон с капаци, да не ти пука от никого и за никого, за да можеш да поддържаш парлелна връзка без проблем.

Тема Re: Паралелните връзки.нови [re: BladeMF]  
Автор KatrinKa (aries)
Публикувано09.10.08 21:36

Е това е мъж, браво. )))
Съвсем сериозно го казвам.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.