Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 02:21 13.07.25 
Контакти
   >> Говорим си за секс
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
Тема Рискове и гаранциинови  
Автор _Viola_ (ухание)
Публикувано02.10.08 14:12

В любовта и секса, пък може и в друго.
Има ли нещо, което сте склонни да опитате да направите, без да имате ни най-малка гаранция, че ще се получи? Било то ново гадже, нова сексуална техника, сдобряване, брак или шведска тройка? Или винаги ви трябва поне малко сигурност, че няма да ви наритат, да ви спадне, да станете смешни? Конкретно изречена ли да е гаранцията или ви стига предположението, защото си знаете човека/ситуацията? Рискът, има ли значение дали е риск за вас или за други и кой по-лесно поемате?
Смятате ли, че все още има нещо вярно в клишето, че мъжете повече от жените са склонни на риск и авантюра, по-смели и по-безотговорни? Или вследствие настъпващия унисекс вече не са? Или никога не са били? Или зависи дали рискът е от огнестрелна рана или от драскотина по егото?

Тема Re: Рискове и гаранциинови [re: _Viola_]  
Автор Aйшa ()
Публикувано02.10.08 14:18

Моето лично клише е, че не поемам никакви рискове за мъж, който не е доказал първо, че ги заслужава

Докато не го възприех (клишето) не ми беше добре.
Сега никак не ми е зле, така че препоръчвам.
Не е въпросът до "риска", а че е вредно да се приучават мъжете да стават пудели. Оленивят се и забравят да тестеронопроизвеждат.

Тема Re: Рискове и гаранциинови [re: Aйшa]  
Автор emma goldman (анархистка)
Публикувано02.10.08 14:26

ами аз поемам всякакви рискове, но не заради мъж (жена, хермафродит), а защото съм решила, че така искам и това ми се прави. животът си го посвещавам само на себе си. рисковете също.

може да съм по екстремните житейски спортове, кой ме знае. всеки си намира начин да си вдига адреналина.

Автор aquarius_ (новак)
Публикувано02.10.08 14:28

Почнеш ли да мислиш за рискове и гаранции има опасност да престанеш да бъдеш себе си. Случва се, с цел да намалиш рисковете и да увеличиш гаранциите. Тъй че аз мисля, че трябва да дадеш воля на желанията си, рискувайки да бъдеш себе си. В никакъв случай не е много печеливша стратегия, но когато спечели - печели много.

Тема Re: Рискове и гаранциинови [re: Aйшa]  
Автор _Viola_ (ухание)
Публикувано02.10.08 14:29

Много полезно лично клише

Не е ли обаче в човешката природа (и май малко повечко в мъжката) да се поработи усилено в името на това да можем да си осигурим бъдещ безметежен мързел? И ако се държи мъжът на педал и му се отнема мързелът като смисъл на живота, той няма ли да избяга?

Автор Бpeт (лейди)
Публикувано02.10.08 14:30

Ако рискът не се изразява в опасността от директното ми физическо напердашване, все го поемам някак си. Включително и ако рискът е сама да си счупя главата, а не някой друг да ми я счупи.

Не че много ми харесва, обаче от висене и чудене "дали-или" ме наляга скука и нетърпение. Движението и действието са за предпочитане.

Не смятам, че рискуване = безотговорност. Често може да е точно обратното - ако не рискуваш, няма как да поемеш отговорността.

Драскотини по егото, да не стана смешна - това пък хич и никак не е причина... Обичам клоунстването, дори когато е за моя сметка

One who trusts can never be betrayed, only mistaken.

Автор Лилит (вещица)
Публикувано02.10.08 14:34

Досегашният ми опит показва - и особено последната година - че всъщност съм склонна да поемам доста сериозни рискове, във абсолютно всеки смисъл на думата. Стига да имат някакъв смисъл за мен - тоест трябва да съм мотивирана от нещо друго, което стои по-високо в приоритетите ми от "рисковата ситуация". Единственото условие е да не носят никакъв риск за някой друг - тогава готовността ми да рискувам се заличава напълно.

Тема Re: Рискове и гаранции [re: _Viola_]  
Автор Roxana (Ivory)
Публикувано02.10.08 14:36

До личност е, не до пол.

Аз правя нещата да се случват според желанията и нуждите си, и рисковете си ги поемам, ако толкова ми пари на гъза.

Бих сравнила моята позиция с пазарна икономика. Търся точката на равновесие, но ако я няма, плаща цената, каквато и да е, щом имам търсене на услуга или стока, абе търсене.

Прекалената предпазливост е вредна, както и прекаленото лекоислие, но пък и ако съм в Аляска, пък ми се ядат айца (справка: Джек Лондон....:)))

Та, плащам си сметките, и преценявам какво мога да платя, и какво не мога. Все пак вминавам да не плащам прекалено много, щот на червено не ми се излиза, капо не искам да ставам. Начи, ако някой се опитва да ме прецака, ще види кукиш, сори. По същата логика внимавам и другия да не е на загуба, ако искам дългосрочни отношения.

Абе ей! В любовта всичко може, но в живота - не. Затова любов, любов, ама ако не излиза сметката....

Робът се бори за свобода. Свободният - за съвършенство.

Тема Re: Рискове и гаранциинови [re: emma goldman]  
Автор _Viola_ (ухание)
Публикувано02.10.08 14:38

Я кажи един екстремен житейски спорт, че ми прозвуча много симпатично

Тема Re: Рискове и гаранциинови [re: aquarius_]  
Автор _Viola_ (ухание)
Публикувано02.10.08 14:40

Така е от твоята гледна точка. Но според мен има хора, за които да бъдат себе си означава точно никога да не поемат никакви рискове и да се замислят дълбоко върху тях.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.