Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 00:32 09.11.25 
Контакти
   >> Говорим си за секс
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
Тема Извънбрачните връзки....нови  
Автор The Stranger (Манекена)
Публикувано29.09.08 23:45

По принцип никой от нас тук няма извънбрачна връзка

, но ми е интересно да науча колко време обикновено да продължава една такава връзка. Под "връзка" разбирам не само срещи от време на време и не само за "това в онова". Тази дума за мен означава двамата да се харесват, да им е приятно заедно, секса да е прекрасен и да се виждат средно 2 пъти седмично. Мисля, че извънбрачните връзки също имат определен "живот". Та колко според вас е нормалната им продължителност? Месец, година или повече?
П.П. Предполага се, че връзката няма да бъде разкрита.

Давай на душата си каквото иска, щото ще дойде време нищо да не ще!

Тема Re: Извънбрачните връзки....нови [re: The Stranger]  
Автор _Sexy_ (Hot)
Публикувано30.09.08 00:07

На въпроса ти ще отговоря: Според - зависи

Най-вече зависи от това кой, как е подходил стъпвайки във връзката. Дали е търсил само временно забавление или е целял дълготрайна връзка....
Освен това е важно и дали човек `влизайки` в такава връзка е обвързан трайно, женен/омъжен, след развод/раздяла.... колко време след това.... дали успоредно с това има и друга връзка/и.... дали все още е влюбен в половинката си.... дали .... много неща.
Така че продължителността ще зависи освен от взаимното желание, донякъде и от всичките ни заобикалящи обстоятелства.

п.п. Хареса ми определението ти за връзка. Повечето мъже под `връзка` разбират единствено и само: Извънбрачен секс

Всичко е въпрос на вкус, желание и усет

Тема Re: Извънбрачните връзки....нови [re: _Sexy_]  
Автор lrini Di (заинтересована)
Публикувано30.09.08 00:39

Стига , бе Стиейнджър! Реши веднъж за винаги какво искаш и остави глупостите. Една връзка трае толкова,колкото ти прецениш, позовавайки се на своята ценностна система- няма значение, дали това ще е официална или неофицална връзка. Ако чувстваш, че обичаш някого, въпреки всичко и въпреки всички, това ще държи за цял живот. Ако си казваш, че си с някога за това и това - ще бъде, докато не намериш заместител. Станах ли ясна? Това е положението. Замисли се добре и избери на кои закони ще се подчиниш - на това, което трябва (социално приетото) или това което ти диктува сърцето. Никой не може да вземе решението вме.то теб. Пожелавам ти да вземеш правилното решение. На твое място аз лично, бих избрала мястото, към където ме тегли сърцето ми. Иначе, цял живот бих се чувствала нещастна. Успех и целувки

Нещата не са винаги така, както изглеждат

Тема Re: Извънбрачните връзки....нови [re: _Sexy_]  
Публикувано30.09.08 00:39

Чак сега видях, че съм пропуснал да уточня, че питането ми е за извънбрачните връзки на семейни хора, или поне единия от двамата да е семеен.
Колкото до понятието "връзка" - мен не можеш да ме имаш за представителна извадка, защото съм доста по-различен от повечето мъже, като едновременно с това съм твърдо хетеросексуален.

Тема Re: Извънбрачните връзки....нови [re: lrini Di]  
Публикувано30.09.08 00:46

Определено си права, но за да просъществува една такава връзка не е достатъчно само едно сърце, трябва да са две. А когато едното е там, а другото го няма никакво..... тогава какво правим? Ами когато сърцето казва: "Искам", а разума: "Бягай надалече!" - тогава?
Пуснах тази тема, защото ми се струва, че и страничните връзки подлежат на "износване" и при тях идва момента на омръзването. Лошото е, когато този момент при единия от двамата дойде по-скоро... Поправете ме, ако греша.

Автор Karea ()
Публикувано30.09.08 00:50

Много ясно, че подлежат на износване. Ти досега за вечни ли ги смяташе?

Тема Re: Извънбрачните връзки.... [re: The Stranger]  
Автор lrini Di (заинтересована)
Публикувано30.09.08 00:55

При жените няма момент на износване - има момент, когато чувстваме, че партньорът ни не се интересува от нас. Така че, ако наистина смяташ, че с тази жена можеш да прекараш вечността - смело. Върни я към фантазиите и за един прекрасен живот. Разчисти обаче и това, което си оставил след теб - ако не е разчистено, рано или късно ще го открие и тогава можеш да се простиш завинаги с това, за което си мечтал

Нещата не са винаги така, както изглеждат

Автор XeйЖивoт! (no way)
Публикувано30.09.08 08:15

Ами имам един познат, който преди няколко години ми каза - "Ооо, аз съм моногамен, от шест години имам любовница и не съм й изневерявал; което не е никак лесно в нашите (артистични) среди..." Тя също била омъжена, освен секс - си говорели и споделяли разни неща (за децата си, например), тя му давала "нещо, което жена му не можела да му даде, колкото и да я обичал (жената си, де)". Не съм го питала оттогава какво се е случило; може и да е прекъснала тая връзка.

Сега, аз, като твърдо моногамна (една връзка, един човек, връзката не се разпада заради трето лице) - си признавам, че ми е трудно да го разбера това. Но ми се струва, че ако само единият е обвързан, няма достатъчно равновесие и нещата все отнякъде се разпадат.

А в твоята ситуация - ти за себе си мислиш, че си жертва... ама не си ти жертвата. По-заплашен е свободният; ти може да наливаш в тези отношения пари, любов, време - но не даваш перспектива и бъдеще, от каквито се нуждае свободният. От твоя гледна точка - ти "имаш какво да разваляш, пък тя няма"; от нейна обаче - нямаш какво да разваляш, щото то си е развалено и без това, но и нищо не можеш да й дадеш. И компенсира тая липса, като се възползва максимално и рационално от ситуацията.

Тема Re: Извънбрачните връзки....нови [re: XeйЖивoт!]  
Автор Taigun (лайка)
Публикувано30.09.08 08:43

По-заплашен е свободният; ти може да наливаш в тези отношения пари, любов, време - но не даваш перспектива и бъдеще, от каквито се нуждае свободният. От твоя гледна точка - ти "имаш какво да разваляш, пък тя няма"; от нейна обаче - нямаш какво да разваляш, щото то си е развалено и без това, но и нищо не можеш да й дадеш. И компенсира тая липса, като се възползва максимално и рационално от ситуацията.

Животче, уби вожда с една-едничка точна стрела в зеницата

!!! Това шпагатно положение за обвързания вероятно е най-близко до лелеяното "и вълка сит, и агнето цяло", ама за другия не ми се мисли...

Като твърдо моногамна и аз не го вдявам, нито го за себе си одобрявам, но от едно известно време насам се улавям, че вече не ме шокира у другите - не че "съм влязла в техните обувки", де: дотам едва ли ще стигна в разбирането си. Просто осъзнах и приех най-сетне, че това са чужди обувки; не ми пасват поне с 2-3 номера... и нито ми е да дялкам пети, нито да разтягам стъпало или пък да уплътнявам с "ратИшка", за да се вместя в тях. Да му мислят обувконосителите - тях ги касае дали им стяга, или пък им хлопа: те да си берат гайлето...

Дай му мааа, не мъчи го!
(Резерватски вопъл)

Тема Re: Извънбрачните връзки....нови [re: Taigun]  
Автор XeйЖивoт! (no way)
Публикувано30.09.08 08:48

Вълкът - сит, ама агнето джедай...

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.