Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:47 08.07.25 
Контакти
   >> Говорим си за секс
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
Тема помогнете...нови  
Автор veryconfused (непознат )
Публикувано25.09.08 01:05

Пиша тук защото незнам къде другаде да споделя терзанията си. Незмам изобщо да ли се дискутират такива неща във форума, но просто искам да получа съвет, мнение. Много моля да ме извините ако съм сбъркал мястото.
Така, историята започна преди година някъде. Мъж съм на 26г., жена ми е на 25, женени сме от 4 години но сме заедно от 7-8 години вече. Всичко добре, но преди година й изневерих с една обща позната и тя разбра всико. Сексът с нея беше като навик, просто усещах че няма интерес вече и рано или късно щеше да се случи. Честно казано, не смятах че жена ми ще е бясна, но тя беше бясна.През толкова години ние никога не сме се ревнували и някак си очаквах да го приеме по друг начин. Преди дори бяхме говорили да експериментираме в сексуалния си живот, да пробваме тройка или да пробваме суингиг с други двойики. Но жена ми беше наистина бясна, и така няколко дена. След това седнаме и поговориме за случилото се. Мисля че се разбрахме и всико беше наред. Сериозно помислихме да пусмнем обява в сайт за запознанства и да потърсим друга подобна двойка. Жена ми наистина настояваше тогава, но нищо не се получи, а и аз й казах че може да го направи с друг ако иска да сме квит наистина. Казах й направи го така за една вечер както аз и така пак няколко месеца идилия докато една вечер тя ми каза че някакъв нейн колега я сваля много. Честно казано аз не съм ревнивец, и нищо не й казах тогава. Така обаче, след седмица жена ми се върна от тийм билдинг за два дена и просто ми сервира че трябва да поговорим. Каза ми че спала с колегата си за които ми каза по рано. Почувствах се ужасно но само и казах че сме квит сега и това е. Но аз не бях на себе си и я разпитвах подробно, исках цялата истина. С много мъка си призна, вечерта на фирмената им сбирка просто пила малко повече, танцувала с въпросния колега и така си тръгнала към неговата стая. Не искаше да ми разкрива подробностите, но аз бях твърде настоятелен и си каза всичко!Накратко, направил и два тека и общо я клатил 3 часа. Също ми каза че пишката му била огромна и дебела, никога не била виждала „такова чудо”. Призна си че му е пуснала втория път и отзад, още я наболявало. Направо не издържах когато разбрах че жена ми си е дала и гъза. Чукал я с часове, а когато я питах къде свърши, тя ми отгори „наложи се да му гълтам” . Каза ми че просто щял да свърши вътре и взела да му духа, а втория път направо си поискал. И така, жената каза че втория ден не правила нишо но оня постоянно и говорил.
Просто незмнам какво да правя, много съм объркан, моля ви за съвет. Да ли наистина да не пробваме суинг с други двоики, мисля си че това е може би единствения начин да бъдем заедно сега. Но мислих си че не съм ревнив и мога да го приема по леко, но незнам. Всичко е толкова странно и объркано.

Тема Re: помогнете...нови [re: veryconfused]  
Автор The Stranger (Манекена)
Публикувано25.09.08 02:33

Пич, всичко е нормално (не сте нито първите, нито ще бъдете последните, които си изневеряват), с изключение на това, че жена ти те е хванала и че после ти е разказала с подробности какво е правила с другия. Ти пък що искаш да знаеш подробности? М? Е, сега ги знаеш, ама щеше да ти е по-добре да не ги знаеше, нали? Хайде, станалото-станало, не можете да върнете събитията и времето назад, затова единственото разумно нещо, което можете да направите е да седнете и да се разберете със съпругата дали след всичко това ще можете да живеете заедно, или няма да можете. Никакъв суинг или каквото и да е друго няма да ви реши проблема, ако не си го решите вие сами. Пък после може и суинг да си направите, или каквото си искате там, но първо се разберете един с друг. Ако искате да си запазите семейството - седнете си на гъзовете и двамата, или поне го правете така, че другия да не научава !!!
Извинявам се за грубичкия тон, но това е самата истина.

Давай на душата си каквото иска, щото ще дойде време нищо да не ще!

Автор Obstinacy ()
Публикувано25.09.08 07:49

Според мен вместо да си препоръчвате кого да ебете, за да сте "квит" трябва да седнете да почетете. Книги например. Или да употребявате повече алкохол в големи количества. Може също да се обадите на телефона на доверието. Да отидете на психолог е друг вариант. Да се xxxxxxxxxxxxx пак е решение.
Вие сте някакво много задръстено семейство, според мен. Елементарни и ограничени сте и двамата. В никакъв случай не се разделяйте. Прогнозите за брака ви са идеални. Животът ви обаче е скучен и посредствен. Продължавайте в същия дух.
Много поздрави от Алена.

Редактирано от O!Sag на 25.09.08 13:11.

Тема Re: помогнете...нови [re: The Stranger]  
Автор Obstinacy ()
Публикувано25.09.08 07:52

Какво му е съвсем нормалното и какво му е пичовското на тоя папук?

Чак пък го тупаш по рамото с разбиране и го баламосваш да пробват суинг...
Хора, вие се побъркахте съвсем.

Автор caiko (Perfectionist)
Публикувано25.09.08 09:03

а бе вие фантазия намате ли?
малко секс игрички алкохол едно друго

Няма перфектни хора - само перфектни моменти

Автор impulce (тик - так)
Публикувано25.09.08 09:08

Знаеш ли...в този казус са включени толкова много неща и разнообразни - няма техника, похват, нещо..което да не е наредено (от нещата, които хората считат за приятни, интересни, атрактивни и т.н.- и орална, и анална, и калабалък с други, и размери намесени...

Просто това изключително разнообразие - така сериозно наместено и концентрирано в случката..някак не ми звучи много реално на мен.

Ако е истина, пък - глупаво е да си мислиш, че фактори - отвън..оправят неща, които куцат - вътре.

Време е за...трапчинки

Тема Re: не можем...нови [re: veryconfused]  
Автор dalya_night (())
Публикувано25.09.08 09:15

идват такива моменти просто
сега лапате екзотиките като невидели и така ще е още едно 5-10 години.
после нещата ще се оправят и мелетата няма да ви интригуват , или поне не така настойчиво , късмет

Сексът с нея беше като навик, просто усещах че няма интерес вече и рано или късно щеше да се случи
е те това ти е изяло главата!
каквито и жени да си вземете , рано или късно природата си казва и взема своето....независимо какво си мислите пишите четете страдате надявате и т.н.
За това тарамбуките си вземат малки девствени женички-да им накотят котенца преди да ги помете цунамито от опознавателни ебове с научно изследователска цел....
ти на 25 си я отписал като завършена , а тя просто още спи, нататък е интересното

Автор _Brave_ (Ares)
Публикувано25.09.08 09:27

Ще ме извини авторът на тази тема, но всичко ми изглежда тоолкова измислено, че няма повече накъде :) Особено съчетанието "огромна и дебела" пишка и пускането отзад ме разби отвсякъде :) Вероятно съчинителят/ката на драмата и идея си няма как пускат жените отзад, еле пък на тия с огромните и дебели чудеса невиждани. По реакцията към това, че жена му си е дала гъза разбирам, че съпругът не се ползва от това благо или пък цени гъза на жена си повече от путката и устата и...
Абе някой яко си измисля тук ама не знам авторът или жена му ако има такава :)

IN NOMINE PATRIS ET FILII ET SPIRITUS SANCTI

Тема Re: помогнете...нови [re: _Brave_]  
Автор impulce (тик - так)
Публикувано25.09.08 09:35

Да, абсолютно същото си го помислих - всички най - щекотливи "теми" са боцнати. Е, може пък и да сме задръстени ние с теб...кой знае...случки всякакви.
Нали казват, че понякога човек с непознати и чужди повече се отпуска да експериментира. И прави нещата, които у дома или с постоянен партньор - не.

Време е за...трапчинки

Тема Re: не можем... [re: dalya_night]  
Автор Roxana (Ivory)
Публикувано25.09.08 09:40

Далийо, не го светвай, човеко още спи самия той, ще се отвори завалията и ще разбере колко е относително всичко в ебнята....

Не го чеши зад ушото, ше земе да му хареса.....и ще му се запривиждат насекаде курви, а не жени....като знае как се ебе самия той....:)

Никога не разбрах по каква логика мъжете смятат, че само на тях им се полага ебня, а жените трябва да останат двествени и задръстени. И тая легенда не я разбрах, как дефствена може да ти роди наследника....и другата легенда не я разбрах, дето се смята, че той има право да се ебе като разпран и всичко му е позволено, а на жена му - не, обаче се очаква тя да е мръсница в леглото....

Чаршафни бръмки им викам аз, гънкови недоразумения...като се заровиш в чаршафи, и си скриеш главата под възглавницата....а гъза ти е вирнат нагоре...ествествено, че нямаш видимост до хоризонта на путката...

Робът се бори за свобода. Свободният - за съвършенство.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.