Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 12:15 14.07.25 
Контакти
   >> Говорим си за секс
*Кратък преглед

Тема Как точно зарязвате?нови  
Автор XищниK (СилеН)
Публикувано13.09.08 14:26

Аз не, че нямам опит но как се прави най-безболезнено за другата страна, т.е казвате ли винаги истината? Или си измисляте нещо. Т.е "мислите ли за другия" един вид. Защото, не че не върви "право куме в очи", но си мисля, не е най-подходящия начин да показваш на всеки проблемите му, още повече когато не зависят от него, наистина е кофти.
Я опишете последното си зарязване?

Тема Re: Как точно зарязвате?нови [re: XищниK]  
Автор love_affair (dreamable)
Публикувано13.09.08 17:57

принципно съм много директна и изчезвам от хоризонта изобщо, за а няма допир с мен и ефекта на ластик

за да няма недомлъвки,недоизказани неща и неразбрани, които стават куката, която се впива в теб и тегли жертвата обратно, т.е за да не се самозаблуждава, че нещо не е разбрал, че има шанс или ако направи еди си какво нещата ще се обърнат

убйствено директна, нов такъв момент - всичко боли и по-добре да е от истината, защото през болката идва изтрезняване, а след излюзиите остава блато и много по-воняща болка и за двете страни

Тема Re: Как точно зарязвате?нови [re: love_affair]  
Автор lrini Di (новак)
Публикувано13.09.08 20:10

Само веднъж ми се е случвало да зарежа и след като бях опитвала за дълго време говорейки и изтъквайки защо трябва да се разделим и се връщах обратно, повлияна от молби, съжаление и т.н., накрая просто се спасих без да кажа дума - дори смених държавата..... Сега, след много години, смятам, че ако някой е решен да зареже другия и смята, че връзката е "непоправима" и безмислена , би трябвало да каже открито на другия и да не отстъпва от решението си. Да се скриеш не е решение, а само отлагане на решението. Изоставеният се занимава много време с мисли защо си изчезнал, което го кара още повече да те иска, което от своя страна не води до нищо добро, нито за теб, нито за него. Неизбежно ще трябва да дадеш обяснение и колкото по-рано, толкова по-добре. Боли за миг и после преминава. Животът продължава, като и двамата знаят, че са свободни да бъдат щастливи един без друг

Тема Re: Как точно зарязвате?нови [re: lrini Di]  
Автор XищниK (СилеН)
Публикувано13.09.08 20:15

Това със сменянето на държавата и аз съм го правил но много отдавна беше и не си го спомням. Въпроса е, че ако кажеш някаква черта от характера или нещо такова става, но ако е нещо което човек не може да промени, е малко кофти както и да е. А това с мълчанието си абсолютно права - точно така става и те зариват после със смс-и и не спират да те търсят. За това директно, но след целия ми опит със зарязвания сигурно над 10 пъти така и не се научих да го правя винаги ми е било кофти но аз съм си много състрадателен.

Някак си не може да ми се откъсне от езика - не искам да те виждам повече.

Автор lrini Di (новак)
Публикувано13.09.08 20:21

Тъкмо това ти казвам - не е честно за другия. Всъщност състраданието, което проявяваш за един миг,се оказва месеци или години мъчение за другия и невъзможност той да продължи живота си, оттърсвайки се от мисли за теб.

Автор Mapc (човек)
Публикувано13.09.08 20:40

Всеки път както дойде ... проблема е, че няма как да кажа "Повече не искам да те виждам" , понеже никога не би било вярно! Аз щом съм имал вземане даване с девойката, значи ще искам и пак да я видя... причината винаги е била просто нетърпимост към ограниченията, които създава обвързването, а не в самия човек...

„Да обичаш нещо, означава да искаш то да живее.“ — Конфуций

Автор huckleberry finn (непознат )
Публикувано13.09.08 23:52

Както и да го направиш боли.
Но ако си го решил и ти пука за другия, то без да го нараняваш като вадиш и развяваш "кирливи ризи" - категорично и без унизително шикалкавене, поставяне на условия и уговорки за подхранване на напразни надежди, слагаш край.

Нерешителните, мекушавите и тези който не са наясно със себе си, само те си играят на " иди ми, дойде ми "и вместо бързо да се отърсят и всеки да продължи пътя си, агонизират дълго и мъчително.

Автор Lalara (брюнетка)
Публикувано14.09.08 14:22

Ти ме шашна с това 10 пъти! Как си подбираш партньорките! Явно имаш проблем при подбирането, а не при зарязването!
Или не можеш да оцениш жената какво представлява или проста не отказваш на каквото ти падне?...
Просто повиши критериите и няма да ти се случва това със зарязването...

Тема Re: Как точно зарязвате? [re: XищниK]  
Автор The Stranger (Манекена)
Публикувано15.09.08 01:30

Най-лесно е голямата ножица - режеш и готово. Може да боли много, но е за кратко.

Давай на душата си каквото иска, щото ще дойде време нищо да не ще!

Автор emma goldman (анархистка)
Публикувано15.09.08 01:40

ами аз само веднъж съм зарязвала по всички закони на зарязването. викнах го човека на кафе, обясних му, че съм се влюбила в друг и вече съм му изневерила веднъж и така. той побесня, ама му мина. каза ми че съм патка и много ще съжалявам. вероятно е бил прав. с онзи другия продължи 1 година щастливо и после 2 години се разделяхме - бахти и мъката, ама голяма любов беше, наистина. после аз бях на море с новия и се видяхме със зарязания. те пък като се харесаха и ме оставиха мен и си ходиха двамата да се напиват. после новият дойде при мен и ми вика: ти нормална ли си да зарежеш такъв пич заради мен!? ей такива работи.

иначе са ми се случвали такива неща: спиш с още 19 освен мен - аз повече не искам да съм една от тях. (това, макар да прилича, не е зарязване, това е вопъл.) или "да бе, знам че се чудиш как да ми спасиш самочувствието, щото не се обичаме от 3 месеца, ми добре, аз те зарязвам" (и той казва - уф, слава богу, най-накрая) - и това не е зарязване, по-скоро аз съм се чувствала зарязана тогава.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.