|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема
|
смяна на декора
|
|
Автор |
fAntA_shmEkEriA (bitter moon) |
Публикувано | 07.09.08 20:48 |
|
трябва ми нов креват
за креватни упражнения, естествено
давайте акъл
френско легло
латексов матрак
хамак
водно легло
кое е най-ергономично
най-артистично
най-акробатично
и прочее най
моля за лични впечатления
дали да не питам бранджелина на къФ креват са заченали близнаците, м
и картинки са добре дошли
п.п. също и да е удобно да се спи след неспането
| |
|
много искам да видя секс в хамак!
Люпя семки на седмото небе.
| |
|
два еднакви матрака , дебели и качествени , и никакви спални и железа дървении и т.н можеш да ги местиш , можеш и на двора да ги изнесеш!
горният матрак може да е двулицев ,двузонен, сваляем , оперяем, незапарваем ,като тръгнеш да търсиш ще те засипят с кокосови стърготини пено нам ко си , латекс еди какъв си , анатомични , дупеметрични , гъзивъртични и всякакви...
цели , 160Х200 , един върху друг и приятно ебане /спане /лежане и каквото там
| |
|
моята спалня е в унисон с "околната среда", когато взех жилището ми оставиха един нов чамов гардероб и бях принудена да взема спалня от чам.....след дълго зяпане, като нищо не ми харесваше.....взех нещо компромисно с идеята да има легло все пак....а като поживея малко и имам концепция да сменям
сега всичко това ме дразни....но ....не ми е смяна зараси чама....по скоро узрях за друго
следващата спалня ще ми е специална поръчка, именно заради разните съпътстващи джажи
1.задължително матрак, аз и сега съм с матрак
2.разни проспособления за хващане - обичам да се хващам, за да има опора, не може само да стискаш чаршафа ;))), за сега ползвам таблата...или рамката в страни, зависи къде съм.....но си мисля за именно разни ергономичи неа, които могат и да се свалят и вдига, аз си го представям, ама как ще го обяснявма, като давам поръчката
3.и другото, което задължително ще направя още сега - реших го преди 2 седмици - няколко халки зад таблата, няма да се виждат - с зал връзване, това ми е малка слабост; общо взето ползвам шалове (копринени) , поне имам много, а иначе ще видя и за онези - меките белезници ;))
та общо взето при мен е така:
1.матрак
2.приспособлеия за хващане
3.халки за връзване
| |
|
че не е толкова лесно да се изпълнят желанията ти, в смисъл, че не става въпрос за обикновено легло, на което ще се спи и ще се правят разни други работи, но имаш и по-специални изисквания. Такова нещо само с поръчка и си подбирай майстора, че да не те разнасят после от уста на уста
П.П. А огледало няма ли да има?
Давай на душата си каквото иска, щото ще дойде време нищо да не ще!Редактирано от The Stranger на 08.09.08 01:36.
| |
|
Кокосов матрак с покрития за зима и лете.
Достатъчно (но не прекалено) твърдо и много здравословно, ако имаш възможност - по - големичък така, макар че ще имаш дерт с покриването отгоре после - повечето стандартни покривала..къмту 2 м.обхващат, ма нейсе - ще ушиеш нещо...
Време е за...трапчинки
| |
|
Аз бих наблегнала на основата. Основата трябва да е непоклатима. От опит- конструкцията с форма на сандък, разделен отвътре на квадрати от пресичащи се дъски, при нас се оказа идеална. И никакви матраци с пружини- много са нефелни. И да има място, ама да не е твърде широко, че нЕкой може да реши да бяга, а гонитбата е уморителна.
Колко е хубаво да не правиш нищо, а след това да си починеш.
| |
|
Преди много, много време..в една стара квартира заварихме 2 легла - едното беше от онези - тек и половина дето им викат, а другото - от старите ъглови, с раклите. Ясно беше кой къде ще секси по - удобно, затова, за да няма неразбории решихме..да теглим чоп - каквото се падне!
Естествено - познай - кой отнесе "хамака"...старо и избушено, с пружина, висяща почти до земята, като хамак.Един кат легне - ядва се, двама..не могат легна за лъжички..щото все единия върху другия идваше. Ма иначе гушкаво такова.
Та неудобничко малко..ама кой ти гледаше в оная жега.
Време е за...трапчинки
| |
|
не мога да ти дам никакъв свестен съвет..сменили сме три легла/спални и трите се разскърцаха..а последното е масивно дървено/орех...изглеждаше красиво/яко, но уви и то вече скърца много шумно и не знам какво да правя ...понякога доста пречи на секса
но ще следя с интерес темата ти ..може пък някой да каже как да направя така, че да спреда скърца това легло защото много го харесвам и е супер удобно за спане само за секс вече не става/тук роня горещи сълзи/
..обичам да обичам...
| |
|
Мани, не питай за това. Веднъж пробвахме на вилата, е, повторение не е имало... Сексът завърши ПОД хамака, на тревичката.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
|
|
|