Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 02:13 14.07.25 
Контакти
   >> Говорим си за секс
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | (покажи всички)
Тема Класика в жанранови  
Автор impulce (тик - так)
Публикувано12.08.08 11:15

Привет на всички!

Имам една бърза питанка по една случка:
Значи тя и той...много силни думи, много емоции, превъзходен секс, твърди позиции..просто..по много от всичко. То разговори, то търсене, то убеждения, обещания..всички онези неща, които показват отношение и силен интерес.

Такааа...завъртат се нещата - споделяме си, че не сме равнодушни, сексът налице..и..дрънннн..милите съобщения престават, обажданките по телефона изчезват, много работливи ставаме изведнъж, ангажирани и така.

Класика, а?
На какво може да се дължи такова отдръпване?Просто много видимо е, контрастът прави впечатление..на фона на поведението в предния момент.

ПП: не мога да се включа подобаващо, че съм зарината, но ще ви чета с интерес.
По мое мнение нещата не са съвсем както трябва - вътрешно усещане, просто.

Време е за...трапчинки

Тема Re: Класика в жанранови [re: impulce]  
Автор DarkSide (of the moon)
Публикувано12.08.08 11:18

излъстена и предоставена

Автор Джoли (Съсел Заимова)
Публикувано12.08.08 11:26

Вариантите според мен са два ...

1 - наистина човека да е ангажиран...тези обаждания и приказки в един момент намаляват и се връщаме към ежедневието ...няма повод за паника

2- ако сценарият

"...много силни думи, много емоции, превъзходен секс, твърди позиции..просто..по много от всичко. То разговори, то търсене, то убеждения, обещания..всички онези неща, които показват отношение и силен интерес"

се е разиграл прекалено бързо и необмислено ...може просто човека да е осъзнал, че е сбъркал в преценката си ....

3....замалко да забравя ....може и приятелката му да се е върнала след бригадата в УСА ...и летният флирт да остане приятен спомен....

Редактирано от Джoли на 12.08.08 11:30.

Автор Coнaтa (PhD)
Публикувано12.08.08 11:29

Всичко, което е класика в жанра, не бива да учудва - значи да сме го очаквали в крайна сметка и следователно - да не ни изненадва. Знам, че в момента си разочарована, но би трявбало да се радваш - това е твоят шанс бързо да разбереш в кое сте различни и да си сигурна, че идеални неща няма. Такива подаръци от съдбата рядко се случват.

В конкретния контекст приеми, че е дошло времето за размисъл и го остави да вземе своите решения, както и ти да вземеш своите.

След подобни изцепки нищо няма да е същото, но пък е любопитно какво и как ще направи той, за да излезе от ситуацията - може да се окаже, че е умен.

...And never again will my letters start
sadly, or in the depths of winter...

Автор aни caлич (минаващ)
Публикувано12.08.08 11:33

Човек, който бързо стига до силните думи, няма сериозни намерения, повярвай ми. :-) Според мен е обвързан по някакъв начин, дори може и да е женен и жена му да се е върнала отнякъде.

Тема Re: Класика в жанранови [re: DarkSide]  
Публикувано12.08.08 11:38

Ей тва е мъжка приказка.

Нещо по - подробно така, м?

Време е за...трапчинки

Тема Re: Класика в жанранови [re: Джoли]  
Публикувано12.08.08 11:40

Не е семеен, твърди - че няма други жени около него в този момент.

Време е за...трапчинки

Тема Re: Класика в жанранови [re: Coнaтa]  
Публикувано12.08.08 11:45

Ужасно ми е драго, че си отделила време за мен и въпросът - обичайно си лаконична.
Разбирам, с тази нагласа съм и аз - но не обичам да ме подценяват, никак - има си начини за тези неща, театрите са излишни.
Да, наистина ми е много любопитно какво следва...умен е..и за това ме изненадват такива неща. Може пък мен да ме смята за неумна...

Време е за...трапчинки

Автор Джoли (Съсел Заимова)
Публикувано12.08.08 11:47

...ти откога го познаваш този човек, че такова безрезервно доверие на думите му имаш...

Незнам ...историята ми звучи като скорошно запознанство ...стил шеметно Флюбване

Тема Re: Класика в жанранови [re: aни caлич]  
Публикувано12.08.08 11:51

Не, не е женен. Убедена съм, че контактува и с други жени, но не е съществено, мисля.
Мисля, че не е стигнал съвсем бързо до думите...но ме смущава фактът, че много кривата се върти - ту нагоре, ту надолу. Дали знае какво иска?
Не искам да го питам лично, щото е ясно, че ще каже, че знае...

Предпочитам да го наблюдавам отстрани и да видя малките неща какво показват.

Време е за...трапчинки

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.