|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | (покажи всички)
Тема
|
Off: Имали ли полова дискриминация в бълг. съд?
|
|
Автор |
3aдoвoлявaщ () |
Публикувано | 05.08.08 23:38 |
|
Това ще разбера утре- 06.08.08
В съдебната палата някой е решил че не може да се влиза в неприличен външен вид, което включва облекло с къси панталони, къси поли, джапанки и т.н. Поради това вчера не ме пуснаха да вляза, понеже съм бил с къс панталон.
Утре ще облеча дълга пола и ще опитам да вляза. Да видим дали ще ме дискриминират по полов признак, или ще решат че полата е прилично облекло.
Несъмнено ще ми се наложи да пояснявам на някои от тук пишещите, че не отивам там по желание, за културно или духовно обогатяване (като в манастир), а по работа. В държавно учреждение, поради изисквания наложени от други държавни учреждения.
| |
Тема
|
Re: Off: Имали ли полова дискриминация в бълг. съд?
[re: 3aдoвoлявaщ]
|
|
Автор |
caн (звук) |
Публикувано | 06.08.08 01:08 |
|
идеята не е лоша...ама да разясниш и дали си мъж или жена ....и май ще те дискриминират и по трети... психо признак
п.п. като ще е по работа по добре да си я свършиш бързо и да си ходиш ..иначе така рискуваш трети път да идваш
| |
|
пробвай да влезеш по оранжева будистка роба, да видим дали ще те дискриминират по религиозен признак. Страшно съм любопитен!
| |
|
Струва ми се, че бъркаш полова дискриминация с липса на усет какъв дрес код да се ползва на определени места. Та понеже явно на някого (на теб) му е в дефицит вкуса и умението да се облече подходящо, и се налага да го подсещат.
Не се притеснявай - това е пустия балкански синдром. Кажи на някой, че хубав, ама изцапан и той ще се ядоса и ще тръгне да ти обяснява колко е хубав...
| |
|
Според мен ще решат, че се подиграваш със съда и няма да те пуснат на това основание, но поне ще бъде забавно.
Колко е хубаво да не правиш нищо, а след това да си починеш.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
caiko (обърквач) |
Публикувано | 06.08.08 08:34 |
|
определено има
моите колежки си позволяват да ме пляскат по задника и като ги попитам после какво се опитват да направят се смеят все едно е нещо много забавно
ако аз го направя едва ли ще има същата реакция.......
Ако не можеш да ги убедиш, объркай ги...
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Frakly () |
Публикувано | 06.08.08 08:42 |
|
Що не сложиш къса пола?
Но си епилирай краката.
| |
Тема
|
[re: caiko]
|
|
Автор |
monetka (знак на съдбата) |
Публикувано | 06.08.08 09:19 |
|
ами предизвикваш ги с хубаво дупе, не се оплаквай!
...Да видиш как им е на жените, като все ги упрекват, че сами са си виновни, щото те предизвиквали горките мъже
| |
Тема
|
[re: monetka]
|
|
Автор |
caiko (обърквач) |
Публикувано | 06.08.08 09:23 |
|
ама става въпрос за 40-50 годишни жени все пак не е нормално и то с претенции за интелигентни
все пак работя в банка - ако беше в някои бар аре по щях да го приема ама при тва положение......
Ако не можеш да ги убедиш, объркай ги...
| |
Тема
|
[re: caiko]
|
|
Автор |
kotaranko (Хулиганко) |
Публикувано | 06.08.08 13:09 |
|
Имал съм същите случки. Уви с еманципацията си е заминало и част от възпитанието.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | (покажи всички)
|
|
|