|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема
|
Размера на българките ?
|
|
Автор |
Raymen () |
Публикувано | 20.07.08 14:40 |
|
Здравейте, въпросът е само към мъжката аудитория... за да няма засегнати жени !!! Моля, коментари само от мъже.
Попадали ли сте на тесни нашенски "сливи" ? Без значение дали са или не са разработени ?
Редактирано от Raymen на 20.07.08 16:10.
| |
Тема
|
Re: Размера на българките ?
[re: Raymen]
|
|
Автор |
XищниK (СилеН) |
Публикувано | 20.07.08 14:48 |
|
Това сливи като от комунизма ми звучи - "Нека не остане не обрулена слива в нашето ТКЗС."
Ами има различни, както има мъже с различни размери.
| |
Тема
|
[re: XищниK]
|
|
Автор |
Raymen () |
Публикувано | 20.07.08 15:06 |
|
XищниK
то е ясно, че има различни...ама на мен питането ми е дали някой изобщо е попадал на тясна, т.е да си готов бързо или просто да разбереш, че след като си правил секс с нея няколко пъти , пишката те боли щото си се протрил ....разбираш ли ми въпроса ? Почвам да се чудя дали нашенките не се генетично "разхлопани" и са кофи по default
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Bиkтyaлия (Транспаранта) |
Публикувано | 20.07.08 15:18 |
|
генетично на вас са ви малки пишките и за това ви хлопат мозъците
| |
Тема
|
|
|
Автор |
XищниK (СилеН) |
Публикувано | 20.07.08 15:22 |
|
Аз май съм като жените. Не ме интересува размера много, важно е да знае как да си служи с нея а и с други работи.
| |
|
уфф много си зле ма, какво ми се изказваш като феминистка, казах ти въпроса е към мъжката аудитория, аре ходи си затапиш разхлопания канал някъде и не ме занимавай
| |
Тема
|
[re: XищниK]
|
|
Автор |
Raymen () |
Публикувано | 20.07.08 15:33 |
|
абе то хубаво това да знае как да си служи, но защо питам, случи ми се да пътувам по чужбина и като правя сравнение с нашенското.... то много зле бре, а бройка за сравнение има не е като да няма.
| |
|
ще попадне некой път на бесна слива и ще му накове чантиите по покрива, тъй както е с малката пишчица
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Bиkтyaлия (Транспаранта) |
Публикувано | 20.07.08 15:48 |
|
ходих, мъжо затапва от където докачи и каза, че не му хлопа
| |
|
предлагам ти да я усетиш пък тогава коментирай за "пишчица" ...
Аре чупката шафрантии недоклатени, написал съм ясно и точно, че въпроса е към МЪЖЕТЕ !
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
|
|
|