|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема
|
Гнусливи ли сте?
|
|
Автор |
kotaranko (Хулиганко) |
Публикувано | 27.06.08 12:00 |
|
Примерно разберете, че любимия е оправял кака Мара, циганката, чистачката на входа, любимата ви е имала секс маратон, с някой 10 класи под вас или е обслужила някой и друг загорял арабски турист?
Редактирано от kotaranko на 27.06.08 12:02.
| |
|
Ти пък.... Аз си мисля че по-голяма част от хората "оправят" такива които са им на нивото.
| |
|
Чистоплътността зависи от..професията, етноса, религията?Мхм...
Време е за...трапчинки
| |
|
аз съм спал с две циганки.... ако не ми бяха казали нямаше и да се светна..... и двете правеха много як секс.... никакви задръжки за нищо.....
даже сега ме подсети..... на едната още и пазя телефона..... ще взема да и звънна....
| |
|
тук не става въпрос за гнусливост,а за унижение направо
все едно любимия да ме сравни с кака Марами ше си го пратя при нея щом е стигнал до нея
Неискам хората да са прекалено мили с мен,така си спестявам усилието да ги харесвам
| |
|
А, няма ли да се получи друг конфликт. От една страна ако научиш, че любимия е чукал грозна като смърта, дащна кака Мара - ясно. Връщаш го при нея, щом е "стигнал до нея". Но ако преди теб е чукал някоя супер-моделка, красива, умна, талантлива (все пак е хипотеза де не се хили) - тогава какво? Пак ли ще го върнеш при нея, или ще се изкефиш, че въпреки всичко той е със теб? Ако е второто какъв е критерия - връщам го на грозната, ама на по-хубавата от мен не го давам. Ей, такива весели мисли ми заминаваха през картуната :)
IN NOMINE PATRIS ET FILII ET SPIRITUS SANCTI
| |
|
Ако това е било преди мен, но достатъчно скоро, за да има риск от проблеми, тогава е въпрос на грижа за здравето, а не на гнусливост. Ако е, докато е с мен, тогава е въпрос на вярност и уважение във връзката, а не на гнусливост. Ако е било отдавна, ептен пък не ме вълнува, е, сигурно все ще имам някакво отношение по въпроса, ама чак пък да се погнуся и да има последици - не.
Май ще излезе, че не съм гнуслива, поне не и в контекста, в който го поставяш тук.
А, пропуснах, ако се случи след мен, тогава ще приема, че го е направил от мъка
| |
Тема
|
Re: Гнусливи ли сте?
[re: kotaranko]
|
|
Автор |
caiko (sardukar) |
Публикувано | 27.06.08 13:42 |
|
ако ми е изнивирила все ми е тая дали го е направила с някои мангал или с Маркус Шенкенберг
все ще ме е гнус
Само две неща са безкраини - вселената и човешката глупост.
| |
Тема
|
[re: caiko]
|
|
Автор |
kotaranko (Хулиганко) |
Публикувано | 27.06.08 13:47 |
|
Какъв е тоя Маркус ШебИнг
| |
Тема
|
[re: caiko]
|
|
Автор |
sexy mamma (добре позната ) |
Публикувано | 27.06.08 13:48 |
|
Ти кво да не правиш секс само с дественици? Нали знаеш че повечето жени са имали живот и преди теб ще имат и след теб.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
|
|
|