Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 12:31 07.07.25 
Контакти
   >> Говорим си за секс
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема Колкото и голяма да ти е пишкатанови  
Автор ABe (разсеян)
Публикувано18.06.08 17:47

пардон, флашката, пак не издържа на пране.

Експериментално доказано с 2 МВ и с 4 МВ.
Хвала на св. Коперник и св. Галилей! За всеки случай и на св. Окам!

Извод: не си забравяйте пишките, пардон, флашките, в дрешките, оставени за пране.

Трудните неща ги правя с лекота, невъзможните малко ме забавят.
Бъдете високи!

Тема Re: Колкото и голяма да ти е пишкатанови [re: ABe]  
Автор Aйшa ()
Публикувано18.06.08 18:00

Това тема за компромати ли е?

А св. Джон Атанасов къде го забрави, дето даде възможност на толкова клетници да се оплачат пред съвкупното човечество

Автор DarkSide (of the moon)
Публикувано18.06.08 18:29

кво значи флашка бре?

Автор Medula ()
Публикувано18.06.08 19:32

Другия път пробвай с химическо чистене и ни уведоми за резултата

Браво на теб, ако наистина сам си оставяш дрехите за пране, много мъже не стигат толкова напред в развитието си

Тема Re: Колкото и голяма да ти е пишкатанови [re: Medula]  
Автор Ckaпaния_тъпaнap_Джoнcън (мухикан)
Публикувано18.06.08 19:37

Ти пък сега коя си, дето запя песента за мъжкото развитие. Да ви се невидяло и прането и намярата и мрънкането. Ще си ходя мръсен и сополив.

Тема Re: Колкото и голяма да ти е пишкатанови [re: Ckaпaния_тъпaнap_Джo]  
Автор Medula ()
Публикувано18.06.08 20:02

Ехей, аз поздравих човека с успешния прогрес, пък ти ми се караш. Таман тръгнах да се връщам в клуба и ей ти Джонсън на вратата и гледа страшно. Само дето аз напоследък не се плаша. Чуй сега, имам проблем. Опитвам се да си сменя ника и нищо не мога да измисля кат свят, понеже вече не се чувствам нито като Шехерезада, нито като Медея ... не мога да го напипам, помагай ... или да викам Азис?
Пък за прането си е факт, не за всички ви, разбира се, но за много от вас. Вероятно като се е отчупило парченцето, за да се образува игрек-хромозомата, в изпадналата част е останал генът за ориентиране в посока към панера. И защо толкова време мъжете не разбрахте, че аз почти никога не ви критикувам? Просто констатирам фактите и ги приемам философски.

Тема Re: Колкото и голяма да ти е пишкатанови [re: Medula]  
Автор Ckaпaния_тъпaнap_Джoнcън (мухикан)
Публикувано18.06.08 21:22

Цалувка, Шехи, така си и помислих...днес имам пристъпи на виртуален холецистит, каквото и да означава това, въф всеки случай звучи убедително. затуй се дърлям. Нали не ми забелязваш

Ама добре де, защо да се чувствам аз инвалид, като не мога да разбирам етикетчетата по дрехите с разните руни и сигли по тех, никой нема търпение да ми ги обясни... а аз пека на дваесе колежки дискове в службата, окачвам атачмънти, сканирам и прочие простотии, елементарни, и всеки път търпеливо обяснявам как става, и никоя не упрекнах в недоразвитост, напротив, жаля ги, а си пилея и времето, което спокойно бих изразходвал смислено в пушене на цигарка и драпане на каквото ми се драпа там?

Редактирано от Ckaпaния_тъпaнap_Джoнcън на 18.06.08 21:26.

Тема Re: Колкото и голяма да ти е пишкатанови [re: DarkSide]  
Автор Karea ()
Публикувано18.06.08 21:33

Ъъъ... първо ми хрумна светкавица за фотоапарат, но с тия мегабайтове знам ли... Абе, да не e някой допотопен USB-стик?

Тема Re: Колкото и голяма да ти е пишкатанови [re: Ckaпaния_тъпaнap_Джo]  
Автор BlZlMAN (непознат )
Публикувано18.06.08 22:50

Хей Джонсьн то и аз това правя цял ден за колежките ( около 30 са ми на главата) ние с теб мое сме колеги . Аз бачкам в социалното подпомагане

Тема ...земи си кожена....нови [re: ABe]  
Автор Apxaнreл (паднал ангел)
Публикувано18.06.08 23:23

... флашка (щом кожена пишка издържа 100 години на всекидневно миене (и то неколкократно на ден) ... няма логига кожена флаш-ка да не издеяни....
Сега остава да намериш подобно нещо

...същия като преди... с тунинг и доживотна гаранция... ®

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.