|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | (покажи всички)
Тема
|
"Чикиджиите"
|
|
Автор |
Brave_bg (антидепресант) |
Публикувано | 09.05.08 16:26 |
|
Провокиран от един бурен изблик на Алпинистката в друга тема относно "чикиджиите" се замислих, добре де що така с лошото...
Според мен всички тука са съгласни, че от самозадоволяването нито се ослепява, нито се оглушава, нито пък е някаква екзотична и непозната нам практика. Обаче мине се не мине, някой с пяна на уста заклейми друг като "чикиджия". Значи ако се замисля злоба към чикиджиите могат да таят само недоебани другарки. Демек що не тях, а на ръка се свършила работата... Може да не съм прав не знам. Аз специално нямам негативно отношение към чикиджийките :))), напротив наблюдавам ги с голям интерес.
IN NOMINE PATRIS ET FILII ET SPIRITUS SANCTI
| |
|
така биват наричани индивиди, неспособни да се класират за секс, мисля че няма връзка с недоебаността на другарките, защото те, другарките, от такива индивиди не би трябвало да се интересуват, колкото и остра форма на недоебателност да изпитват
Не страшны дурные вести -
Мы в ответ бежим на месте.
| |
|
Пич, ти Алпинистката за тренд-сетър и арбитрум елеганциарум ли я броиш тук :)
И нали си парче филолог, не ти ли е ясно, че в пейоративната употреба на думите няма нито логика, нито добро възпитание? Щото това е като да се обиждаме на "селянин" - в страна, където две поколения назад 70 процента от населението е било селско!
Който подбира - мастурбира, е казал народът, непретенциозните си ебат
| |
|
Ей сега! Да се изпразня само, ще пиша и аз ;)
Редактирано от kotaranko на 09.05.08 17:48.
| |
|
м, от всичко разбрах, че обожаваш премрежил поглед срещу нея да го погалваш по дължината на вените, ох ,вените , докато гледаш как дамата размачква клиторче като кебапче насреща ти 50 пъти , от които последните 10 по бързо...?!
мръсник
| |
|
какво значи "неспособни да се класират за секс"? много е вероятно тези така наречени неспособни да са всъщност "нежелаещи да се класират за секс именно с тази/тези дами".
кирилица из нот дед.
| |
|
кво беше - чекията оформя характера, ебането е за хамалите. (
абе всяка народна мъдрост, като я поразровиш, понакълцаш, разбъркаш и събереш отново и може да вземеш и да помъдрееш.
точно така, чекията оформя характера, щото характерът най си проличава в периоди на сексуална суша. и много познавам характера тогава по това, дали индивидът си прави чекия с човек или с ръка. аз съм за ръката в тази ситуация. щото ръката няма чувства и няма начин да я нараним.
кирилица из нот дед.
| |
Тема
|
Това не е обида към практикуващите
[re: Brave_bg]
|
|
Автор |
parvaty (нежна) |
Публикувано | 09.05.08 18:54 |
|
самостоятелно, а по-скоро нарицателно за някой, дето си мисли, че ВСИЧКО му иде отръки! Поне аз така възприемам това понятие
| |
Тема
|
Re: "Чикиджиите"
[re: Brave_bg]
|
|
Автор |
Laugh (ALPINISTKA) |
Публикувано | 09.05.08 19:37 |
|
"недоебани другарки"
не ти ли се струва че такива вече няма? според мен има по скоро "недоебани другари"
между другото съгласна съм с едно от прочетените мнения тук за връзката между добрата чикия и силният характер :))) това определено е казано точно
та наздраве за хората със силния характер
6tastieto trjbva da se tarsi, to nikoga ne idvalo samo! vjrno e ubedih se!
| |
|
душа,що мислиш,че жените не сме чекиджийки?
хубава работа е:)))
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | (покажи всички)
|
|
|