Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:29 06.07.25 
Контакти
   >> Говорим си за секс
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | (покажи всички)
Тема "Чикиджиите"нови  
Автор Brave_bg (антидепресант)
Публикувано09.05.08 16:26

Провокиран от един бурен изблик на Алпинистката в друга тема относно "чикиджиите" се замислих, добре де що така с лошото...
Според мен всички тука са съгласни, че от самозадоволяването нито се ослепява, нито се оглушава, нито пък е някаква екзотична и непозната нам практика. Обаче мине се не мине, някой с пяна на уста заклейми друг като "чикиджия". Значи ако се замисля злоба към чикиджиите могат да таят само недоебани другарки. Демек що не тях, а на ръка се свършила работата... Може да не съм прав не знам. Аз специално нямам негативно отношение към чикиджийките :))), напротив наблюдавам ги с голям интерес.

IN NOMINE PATRIS ET FILII ET SPIRITUS SANCTI

Тема Re: "Чикиджиите"нови [re: Brave_bg]  
Автор DarkSide (of the moon)
Публикувано09.05.08 16:38

така биват наричани индивиди, неспособни да се класират за секс, мисля че няма връзка с недоебаността на другарките, защото те, другарките, от такива индивиди не би трябвало да се интересуват, колкото и остра форма на недоебателност да изпитват

Не страшны дурные вести -
Мы в ответ бежим на месте.

Автор allegresse (але-хоп)
Публикувано09.05.08 16:39

Пич, ти Алпинистката за тренд-сетър и арбитрум елеганциарум ли я броиш тук :)

И нали си парче филолог, не ти ли е ясно, че в пейоративната употреба на думите няма нито логика, нито добро възпитание? Щото това е като да се обиждаме на "селянин" - в страна, където две поколения назад 70 процента от населението е било селско!

Който подбира - мастурбира, е казал народът, непретенциозните си ебат

Автор kotaranko (Хулиганко)
Публикувано09.05.08 17:45

Ей сега! Да се изпразня само, ще пиша и аз ;)

Редактирано от kotaranko на 09.05.08 17:48.

Автор dalya_night (())
Публикувано09.05.08 18:07

м, от всичко разбрах, че обожаваш премрежил поглед срещу нея да го погалваш по дължината на вените, ох ,вените , докато гледаш как дамата размачква клиторче като кебапче насреща ти 50 пъти , от които последните 10 по бързо...?!
мръсник

Тема Re: "Чикиджиите"нови [re: DarkSide]  
Автор emma_goldman (анархистка)
Публикувано09.05.08 18:11

какво значи "неспособни да се класират за секс"? много е вероятно тези така наречени неспособни да са всъщност "нежелаещи да се класират за секс именно с тази/тези дами".

кирилица из нот дед.

Автор emma_goldman (анархистка)
Публикувано09.05.08 18:14

кво беше - чекията оформя характера, ебането е за хамалите.

(

абе всяка народна мъдрост, като я поразровиш, понакълцаш, разбъркаш и събереш отново и може да вземеш и да помъдрееш.

точно така, чекията оформя характера, щото характерът най си проличава в периоди на сексуална суша. и много познавам характера тогава по това, дали индивидът си прави чекия с човек или с ръка. аз съм за ръката в тази ситуация. щото ръката няма чувства и няма начин да я нараним.

кирилица из нот дед.

Тема Това не е обида към практикуващитенови [re: Brave_bg]  
Автор parvaty (нежна)
Публикувано09.05.08 18:54

самостоятелно, а по-скоро нарицателно за някой, дето си мисли, че ВСИЧКО му иде отръки! Поне аз така възприемам това понятие

Автор Laugh (ALPINISTKA)
Публикувано09.05.08 19:37

"недоебани другарки"

не ти ли се струва че такива вече няма? според мен има по скоро "недоебани другари"

между другото съгласна съм с едно от прочетените мнения тук за връзката между добрата чикия и силният характер :))) това определено е казано точно
та наздраве за хората със силния характер

6tastieto trjbva da se tarsi, to nikoga ne idvalo samo! vjrno e ubedih se!

Автор milalena (член)
Публикувано09.05.08 20:09

душа,що мислиш,че жените не сме чекиджийки?
хубава работа е:)))

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.