|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | (покажи всички)
|
Тема
|
Вашето домашно любимо!
|
|
| Автор |
glupcho (прасковка :)) |
| Публикувано | 17.04.08 19:19 |
|
|
...моля със снимки и моля не пускайте такива на мъжете/жените си ( щото и на тях се вика домашно животно често)
само четирикраки ( за птици-двукраки, щото ако някой има четирикрака птица...не знам...)
постарайте се да покажете най- хубавата снимка, да си похвалите любимото жувотно( знам, знам....притежателите на животинки са в състояние да говорят с часове за тях)
едва ли се питате къде е сексът в таз тема, ама да си кажа, че няма секс, щото днес изобщо не ми е сексуално и това е положеБието
може пък , ако толкова ви се иска да насексите и таз тема, да си кажете кое е "вашето животно" в сексуален аспект и защо е то баш
аз се завтичам на по питие с дружина любители на животните и се надявам да не си намеря темата на трета страница, щото....животинското в мен ще се обади силно
кат се върна, моля учтиво, да има щръкнали мустаци, меки лапки, оплезени езици, размахани опашки или....проточени шии....сигурно пропускам някоя животинска група, но се надявам вие да ме изненадате приятно
Влюбена в теб
| |
|
|
|
| |
|
Тема
|
Re: Вашето домашно любимо!
[re: glupcho]
|
|
| Автор |
HAДEЖДA® (Jedem das Seine) |
| Публикувано | 17.04.08 20:09 |
|
|
Тая чернилка я подарих преди 2 седмици на бившето ми гадже. Днес ходих да я видя как се развива там.
| |
|
|
|
Ма голем сладур Тошето бее
| |
|
|
|
Тошето ли е това?
ще ти го призная, само ако сам си го снимал, инак не се брои за домашно
Влюбена в теб
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
Brave_bg (антидепресант) |
| Публикувано | 18.04.08 00:11 |
|
|
Нямам си лично такова. Много ми става мъчно като умрат и се отказах да си имам куче, коте или друга твар.
IN NOMINE PATRIS ET FILII ET SPIRITUS SANCTI
| |
|
Тема
|
[re: Brave_bg]
|
|
| Автор |
glupcho (прасковка :)) |
| Публикувано | 18.04.08 00:15 |
|
|
еее, да, тъжно е като умрат, ама докато ги има са радост
аз утре ще поработя върху снимките, щото, разбира се, искам моите да са най- хубавите, а сега....всичките спят и не са добър обект за камерата, пък и не са ми наоколо, освен едното
Влюбена в теб
| |
|
|
|
Да ви представя Дани Белята. Рижав полуперсиец на 7 месеца, който е роден вагабонтин, но невероятен чаровник и в крайна сметка всичките му пакости биват опростени:)
- тук е още бебе...
...естествено, като стопанката си мре за цветя -
Най-послушен е, когато спи -
...и тук -
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
Bиkтyaлия (Транспаранта) |
| Публикувано | 18.04.08 07:34 |
|
|
макар да не живее вече при мен, все още си е моето домашно любимо и "мъжа" на живота ми - толкова е нежеееннн и гальовен
чист и сресан
докато се сушим :)))
| |
|
|
|
Вече съм го показвала на обществото, ама щом настояваш...
Мина стотака вече, ама още е хубаввв
- One day I may have to kill you.
- It has been tried Редактирано от Ruby Tuesday на 18.04.08 09:16.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | (покажи всички)
|
|
|