Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 02:00 25.10.25 
Контакти
   >> Говорим си за секс
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | (покажи всички)
Тема Вашето домашно любимо!нови  
Автор glupcho (прасковка :))
Публикувано17.04.08 19:19

...моля със снимки и моля не пускайте такива на мъжете/жените си ( щото и на тях се вика домашно животно често

)
само четирикраки ( за птици-двукраки, щото ако някой има четирикрака птица...не знам...)
постарайте се да покажете най- хубавата снимка, да си похвалите любимото жувотно( знам, знам....притежателите на животинки са в състояние да говорят с часове за тях)
едва ли се питате къде е сексът в таз тема, ама да си кажа, че няма секс, щото днес изобщо не ми е сексуално и това е положеБието
може пък , ако толкова ви се иска да насексите и таз тема, да си кажете кое е "вашето животно" в сексуален аспект и защо е то баш
аз се завтичам на по питие с дружина любители на животните и се надявам да не си намеря темата на трета страница, щото....животинското в мен ще се обади силно
кат се върна, моля учтиво, да има щръкнали мустаци, меки лапки, оплезени езици, размахани опашки или....проточени шии....сигурно пропускам някоя животинска група, но се надявам вие да ме изненадате приятно

Влюбена в теб

Тема ето го тошконови [re: glupcho]  
Автор diplomatic_terrorist (recidivist)
Публикувано17.04.08 19:32

Тема Re: Вашето домашно любимо!нови [re: glupcho]  
Автор HAДEЖДA® (Jedem das Seine)
Публикувано17.04.08 20:09

Тая чернилка я подарих преди 2 седмици на бившето ми гадже. Днес ходих да я видя как се развива там.

Тема Re: ето го тошконови [re: diplomatic_terrorist]  
Автор HAДEЖДA® (Jedem das Seine)
Публикувано17.04.08 22:03

Ма голем сладур Тошето бее

Тема Re: ето го тошконови [re: diplomatic_terrorist]  
Публикувано18.04.08 00:05

Тошето ли е това?
ще ти го призная, само ако сам си го снимал, инак не се брои за домашно

Влюбена в теб

Автор Brave_bg (антидепресант)
Публикувано18.04.08 00:11

Нямам си лично такова. Много ми става мъчно като умрат и се отказах да си имам куче, коте или друга твар.

IN NOMINE PATRIS ET FILII ET SPIRITUS SANCTI

Тема Re: Вашето домашно любимо!нови [re: Brave_bg]  
Публикувано18.04.08 00:15

еее, да, тъжно е като умрат, ама докато ги има са радост
аз утре ще поработя върху снимките, щото, разбира се, искам моите да са най- хубавите, а сега....всичките спят и не са добър обект за камерата, пък и не са ми наоколо, освен едното

Влюбена в теб

Автор FrannyGlass (цветарка)
Публикувано18.04.08 00:44

Да ви представя Дани Белята. Рижав полуперсиец на 7 месеца, който е роден вагабонтин, но невероятен чаровник и в крайна сметка всичките му пакости биват опростени:)

- тук е още бебе...
...естествено, като стопанката си мре за цветя -

Най-послушен е, когато спи -
...и тук -

Автор Bиkтyaлия (Транспаранта)
Публикувано18.04.08 07:34

макар да не живее вече при мен, все още си е моето домашно любимо и "мъжа" на живота ми - толкова е нежеееннн и гальовен

чист и сресан

докато се сушим :)))

Автор Ruby Tuesday (chancer)
Публикувано18.04.08 09:11

Вече съм го показвала на обществото, ама щом настояваш...

Мина стотака вече, ама още е хубаввв

- One day I may have to kill you.
- It has been tried

Редактирано от Ruby Tuesday на 18.04.08 09:16.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.