|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
Тема
|
Жените над 30?!?
|
|
Автор |
Orange_ () |
Публикувано | 01.04.08 22:01 |
|
Какво желаят необвързаните жени без деца над 30 според вас? И защо са толкова нахални се питам аз в исканията си?
| |
|
искат всичко
познах ли ?
| |
|
Напротив искат малко.
Интересно аз смятам, че жените над 27-8 им куца нещо ако не са обвързани най-малкото по-сериозно, значи има нещо я в характера я в секса им.
| |
|
искат добро алиби защо са още необвързани;
-ако нямат добро алиби-искат всичко и упрекват света, че не им го дава;
-ако имат добро алиби -набръмчават си алибито в главите, и искат подредена къща , добра кариера , потентни любовници ,а понятия като "родителска среща" "памперс" и "обгрижен мъж" им докарват краста на мозъка
има и едни други жени над 30, но те са с деца и ти за тях не питаш
ако питаше- щях да ти кажа , че на тях на ниво разум обвързване изобщо не им е нужно
| |
|
моя грешка...
бях го прочел "под" а не "над" ...койт за квот си мисли
под 30 - всичко
над 30 - да са под 30 и да могат да искат всичко.
сега вече познах ,май ?
| |
|
Аз тези другите дето ти ги каза, тях ги знам, и не ги сменям аз тях за нищо, ама и от другите трябва да има един мъж.
| |
Тема
|
Re: Жените над 30?!?
[re: Orange_]
|
|
Автор |
karea () |
Публикувано | 01.04.08 22:14 |
|
Ти хубаво се питаш, но какви са ти исканията не стана ясно.
He ran into my knife ten times.
| |
|
Точно в целта.
| |
Тема
|
Re: Жените над 30?!?
[re: karea]
|
|
Автор |
Orange_ () |
Публикувано | 01.04.08 22:17 |
|
Да видим не искам аз много. Искам една яхта с която да си плавам в Тихия океан. Да ловя риба с най-добрия ми приятел, да си пием по бира и две каки да ни правят свирки, кажи ми много ли искам?
| |
|
искаме да ти видим циците
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
|
|
|