|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема
|
като се целувате.....
|
|
Автор |
dir4opir4o (свестен) |
Публикувано | 05.03.08 21:51 |
|
Като се целувате с езиче затваряте ли си очите????
| |
|
да по принцип
Seksa vurti sveta
| |
Тема
|
Re: като се целувате.....
[re: dir4opir4o]
|
|
Автор |
Smile (мълчалива) |
Публикувано | 05.03.08 21:52 |
|
ооо, йес, бейбиии, мммм
| |
|
... да си развалям хубавата гледка... Хубавите неща са за да им се любува човек с всичките сетива
...същия като преди... с тунинг и доживотна гаранция... ®
| |
|
| |
|
Предпочитам да зяпам
Е, не чак постоянно)
По-добре да влагаш чувства, отколкото да чувстваш влага
| |
|
... като си легна с жена тя ми9 харесва всякак... (мирис, вкус и визия)... та е грехота да не се наслаждавам особенно когато знам че всеки миг е единствен и че следващия не наваксва предишния....
....я някой да запали лампите да се полюбувам
| |
|
има една тънка игра на надмощие, щото ако и двамцата обичат да гледат удоволствието, което причиняват - става едно кривогледстване, не си е работа
Пък аз се целувам и без да си лягам с някого, понякога, да ти кажа
| |
|
бе и така и така
щото то хем ти се иска да се насладиш на усещането потапяйки се и изолирайки се, ама пък ти се и иска да не изпуснеш нищо
да не говорим каква е гледката от около 5 см разстояние, понякога всичките очи са на носовете
Влюбена в теб
| |
|
... не се зяпа а се хвърлят крадешком погледи :))))
Ми какво като харесва... тамън може да четеш и в очите на партньора :)000
Уффф да знаеш колко е гот да видиш как се е заиграл и с един такъв хищен безумен поглед ..... мммм :)))
Хммм а тва с целуването я разясни... щото като се опитам да си представя само мръсотии ми ражда главата (по-добре не питай какви щото почват с целуване на пръстчето и после то в.... и стигат до ... айде да не казвам какви нови йога пози измислих )
Иначе и аз целува... секся и куп неща правя без да си лягам с никоя.... ама пуста му фантазия нали е развинтена... та някой ден ще се самоконтузя...
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
|
|