Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 00:00 17.07.25 
Контакти
   >> Говорим си за секс
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
Тема за слабите мьже и силните женинови  
Автор Wodkata (sashtia)
Публикувано28.02.08 19:03

Значи в клуба аз сьм от сьздаването му,няма по стар клубар от мен,последната година и нещо рядко влизам но допреди бях редовен и всички теми които са интересни тук сьм ги дискутирал с приятели ,жени мои и т.н. и сьм забелязал че нещата които пишем тук са 70/30 в полза на клуба отразяващи реалноста.Едно нещо обаче винаги ме е очудвало а именно,това че винаги се пише тук как мьжете не харесвали силните жени.Това от години ме кара да мисля защо??????Какво толкова лощо има в умната жена че да не я щат мьжете.Идват ми няколко идей наум но ще оставя на вас коментарите по темите.Аз никога не сьм се плашил или нещо от сорта от умна,хубава и интелигентна жена даже напротив,само такива ме оценят правилно,ама защо дргите мьже не ги щат защо???????явно има нещо което незнам аз.............

Seksa vurti sveta

Тема Това е митнови [re: Wodkata]  
Автор ПOЛУидиoтчeтo (тиква, бе)
Публикувано28.02.08 19:06

Искат ги. Много даже ги искат. Друг е въпросът тези жени какво искат.

Колко мъка има на този свят, драги ми Смехурко!

Тема Re: Това е митнови [re: ПOЛУидиoтчeтo]  
Автор Wodkata (sashtia)
Публикувано28.02.08 19:12

е защо тогава през годините все такива теми има тука????????значи жените пишат ей така темите??Имам предвид тези които се имат за такива??????????

Seksa vurti sveta

Тема уви, не е.нови [re: ПOЛУидиoтчeтo]  
Автор emma_goldman (анархистка)
Публикувано28.02.08 19:15

мацка, нали знаеш в китната ни родина кои женки са обявявани за Ентелигентни? тези, дето са чели пауло куелю и стотина книги за самопомощ, като "как да се оженим за 3 часа" и "мъжете се от марс, жените от венера", гледат новини, знаят кой е иван костов и волен сидеров и четат Elle. те точто ТЕЗ Ентелектуалки наистина са вървежни.

преди няколко дни се запознах с такава мацка, че ми падна ченето. значи - от суперпрочуто семейство, майки, бащи, братя - все национално известни хора, дори аз ги знам. тя самата преподава в едно висше училище по изкуствата, 38 годишна, около 175, см. супер дълги и прави крака, стегнат задник, големи цици, руса къдрава коса, синеока. тя не е интелигентна, на нея гените й са интелигентни. а, забвравих - мила, кротка, любезна, скромна, говори ясно, тихо, меко. грижи се за 95 годишната си баба, щото родителите й са починали. познай - САМА. аз ако бях мъж, щях да мисля около три секунди преди да й предложа брак и да й направя 3 деца. и никога нямаше да съжалявам за избора си. остави се, ми цял живот щях да се опитвам да я заслужа.

по-добре глисти, отколкото пълна липса на вътрешен живот.

Тема веднага ще ти обясня.нови [re: Wodkata]  
Публикувано28.02.08 19:22

що не са вървежни БАШ умните жени.

- много се усещат, като ги лъжат.
- не вярват в митове и легенди.
- трудно се примиряват с помиярщини.
- създават комплекси на балканския мачо.
- хващат му бързо игричките.
- не му минават номерата.

ей все такива неприятни неща. в патриархална страна това не се търпи. самите жени ги закопават, сваляйки цената си.

ама винаги съм смятала, че пък ако една жена е баш пък толкова умна, ще го скрие много дълбоко и няма да създава комплекси на човека до себе си. то зависи кво разбираш под умна жена. има чели, чели, чели, учени тъпачки, абсолютно разхищение на образователен ресурс. има и умни, тип мъдри и дълбоки. те обикновено успешно се прикриват, че са умни.

Тема Re: за слабите мьже и силните женинови [re: Wodkata]  
Автор sisita (Lady)
Публикувано28.02.08 19:29

Не мисля, че отблъсква силата като присъствие, а показността и демонстративността. Отблъсква у тези жени, които явно прикриват липси, поради което са си лепнали "силата" като рекламен плакат.

ПП А как ще я дефинираш ти тази митична "сила"

Тема Re: уви, не е.нови [re: emma_goldman]  
Автор neverlander (starbuck)
Публикувано28.02.08 19:31

само не се разбра сега таз ултра ЕнтЕлЕгЕнтна ли е или не е? не ли чела кюелюту? или не е успяла да се прочуе??

що не е вървежна?

Тема Re: за слабите мьже и силните женинови [re: sisita]  
Публикувано28.02.08 19:33

да, и аз така смятам. има самозванки, те изпортват истинските стойности. както за "интелигентност", така и за "сила". женската сила не е като мъжката сила. тя е в други неща.

жената трябва да не е по-мъж от мъжа, щото тва е неприятно някак си. както ако получим мъж, дет е по-жена от нас, нали? на мен лично такива са ми слабост, ама аз към хомофилка.

Тема Re: за слабите мьже и силните женинови [re: Wodkata]  
Автор karea (freezestyler)
Публикувано28.02.08 19:39

Силна и умна са две различни неща. Ти за кое питаш? И за двете ли? Или просто почна за силните, пък се отплесна?

Тема Re: веднага ще ти обясня.нови [re: emma_goldman]  
Автор Wodkata (sashtia)
Публикувано28.02.08 19:41

аз например сьм отворена книга за такава жена и затва карам искренно и лично,инак права си и аз сьм усещал как ми разбират замисьльт на всичко в зародиш,ама пьк такива жени само може да прогресираш защото мислят,особено ако си имаш цена

Ама пьк и аз не сьм прост и е по-интересно така

Seksa vurti sveta

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.