|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | (покажи всички)
Тема
|
Любов vs Секс
|
|
Автор |
_Sexy_ (Hot) |
Публикувано | 24.02.08 23:58 |
|
Кажете кое е по-важното: ЛЮБОВТА или СЕКСА? Ама, аз съвсем сериозно питам!!!! .... и не ми казвайте, че и двете са важни - това го знам, ама въпроса е според вас кое е по-важното?
...и кое е първото, което искате: Луд и необуздан секс с обекта на вашите желания, който после да премине в спойна и умерена любов или.... известно време на романтична, платонична любов последвана от бурен и страстен, секс!
Всичко е въпрос на вкус, желание и усет
| |
|
какво е любов?
важно е докато прави секс с мен да мисли и за мен. незная това любов ли е, но може да се забележи при някои жени още първия път. Аз предпочитам секса да се случи до 4 тата среща, но не и на първата.
ще те скъсам....
| |
|
Да прави секс с теб а да си мисли за.... маникюра или за това как да не й развалиш прическата или... това да не й се размаже грима???!!! Това наистина е повеч от тъпо!!!! Но това да е с теб и да вика: Ох, да-а, да-а Иване... ох, не Жора... ох, не Пешо.... ох как беше името ти???!!! Това вече е е тъпанарско и недопустимо!!!!!!
| |
|
1. любовта
2. известно време романтична, платонична любов, последвана от бурен и страстен, секс, който после да премине в спойна и умерена любов плюс бурен секс
Любовта не безобразничи...
| |
Тема
|
Re: Любов vs Секс
[re: _Sexy_]
|
|
Автор |
Wodkata (sashtia) |
Публикувано | 25.02.08 00:11 |
|
ЛюБОВТА РАЗБИРАСЕ,СЕКСА Е чИСТО ФИЗИОЛОГИчНА ПОТРЕБНОСТ И НИщО ПОВЕчЕ
Seksa vurti sveta
| |
|
друго имах предвид. егоизма в секса се може да се изразява и в това да не се замисляш дали на другия му е удобна позицията, темпото и начина...добави и цялостно отцепване на съзнанието и може да ти стане много скучно.
ще те скъсам....
| |
|
ПРИ МЕН НЯМА ТАКИВА ПЛАТОНИчНИ НЕщА,ИЛИ МЕ ИСКАш И СЕ чУКАМЕ НА 1-2 СРЕщА ИЛИ СИ чАО,НЯМАМ ВРЕМЕ ЗА ГУБЕНЕ,ЕБАНЕТО Е НАГОН НЕ КАПРИЗ ИЛИ РАЗПЛАТА
Seksa vurti sveta
| |
|
Значи повежда Секса с 1:0 - нали така Слончо да разбирам отговора ти?
| |
Тема
|
1:1 - Тук даваме преднина на Любовта и....
[re: Rozovotakova]
|
|
Автор |
_Sexy_ (Hot) |
Публикувано | 25.02.08 00:14 |
|
....виждам изравняване на резултата 1:1
| |
|
как едно бре? направо хет трик
ще те скъсам....
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | (покажи всички)
|
|
|