|  | | Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)

| 

| 

| Тема |  Черньото или Хилари?   |  |  | Автор | Дekcтъp (добър психопат) |  | Публикувано | 05.02.08 20:42 |  |  | 

За кого бихте гласували: За черньото, който би бил избран(ако и  да не е така) защото е такъв, или Хилари,  за която е сигурно, че не може да прави  хубави свирки.
 М?

нотхинг елсе маттерс

|  |  |  
             |  |  | 

Само републиканец. Тия са бита карта и двамата

|  |  |  
             |  |  | 

Да бе, да им окепази хубавия полицейски комунизъм дето си го градят там .

Единствената реалност- Любовта

|  |  |  
             |  |  | 

вързано за мнението ти, макар не  към теб: Ясно е, че не това ще бъде изборът, както и , според мен, че ако  изкарат един от тия двамата, ще изберат републиканеца сто на сто. Просто още им е рано на тлъстаците за жена или негър. Доказателство? Сто милиона души са гледали това абсолютно безумно и непонятно ...нещо, наречено американски футбол.
 Въпросът ми е чисто хипотетичен.

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Черньото или Хилари?  [re: Дekcтъp] |  |  | Автор | karea () |  | Публикувано | 05.02.08 20:52 |  |  | 

Освен, че не може да прави свирки, тя е жена без достойнство. А пичът е готин и бих гласувала за него, да. И верно ли е черен? Пропуснала съм тази подробност покрай другото.

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Черньото или Хилари?
[re: Дekcтъp] |  |  | Автор | Slona_sf (спекулант) |  | Публикувано | 05.02.08 20:52 |  |  | 

Хилари много ясно.  И не защото оня е черен, а защото Били е един от най-грамотните икономисти. Фен съм му.

ще те скъсам....

|  |  |  
             | 

| Тема |  не е точно  [re: karea] |  |  | Автор | Kиpo  (homo pro se) |  | Публикувано | 05.02.08 20:53 |  |  | 

само е леко матов. И е симпатяга.

|  |  |  
             |  |  | 

доверявам се на преценката ти за  икономическите му способности.
 Инак, бих си поверил оная  работа по-скоро на  моята Маргарита, отколкото на Момика...

|  |  |  
             |  |  | 

ако Хилари ти е жена, моника ще ти се види супер. Въпросът е дали ако стане президент ще има кой да и духа...

ще те скъсам....

|  |  |  
             |  |  | 

за мургавото момченце
 не че има шанс за го изберат

|  |  |  |  

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички) |   | 
 |