|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема
|
мииии
|
|
Автор |
3aй4e_B_4a6ka (без опашка) |
Публикувано | 05.12.07 17:48 |
|
никога не съм предполагала до какви тежки последици може да доведе липсата на секс или в моя случай-недостатъчността му...
нервна съм,зъбя се на всички,чувствам се като разгонена кобила,а вчера даже ревах....нямам никакво желание за нищо,нито пък мотивация...
всеки ден се чукам сама със себе си,чета мръсни книжки,сменях и на вибратора батериите...е не помага...
МЪЖЕ,НИЩО НЕ МОЖЕ ДА СЕ СРАВНИ С ЕДИН ГОЛЯМ,ТОПЪЛ,НАДЪРВЕН КУР...
и ми дреме на гъза,ако на половината монахини от гезесарския метох им се сторя ааадски вулгарна,проста и невъзпитана...
мисля че Буш трябва да набере една армия от недоебани рейнджърки и света ще бъде негов
мммм....харесала съм си една малка сладурана,която ми разчете мръснишките погледи и сега само трябва да ми се падне случай да скочим в едно легло с нея....ххх....никога не съм искала жена толкова много....а и като знам,че ще й е за пръв път....ще я скъсам...
| |
|
Как се връзва "топъл надървен кур" с "малка сладурана"?
Ти сега мъж ли искаш, жена, или просто - "искам нещо, не знам какво"?
Виждал съм те, едва ли можеш да се оплачеш от липса на секс... Какво те прихвана?
| |
|
Е-е кротко де - прави като мен - свири на китара в такивам моменти - отпускащо е .
| |
|
ако ми беше дъщеря щях да те оставя в някой приют
| |
|
За липсата на секс, или за недостатъчността му е виновен единствено изпитващия липсата/недостатъчността. Нещо като спасяването на давещите се е дело на самите давещи се.
НА ТОЗИ СВЯТ НАЙ - ВИСОКА ЛИХВА НОСЯТ СПЕСТЕНИТЕ НЕРВИ !
| |
|
Като ближеш коте,да дойдеш да кажеш после как е..
| |
|
повярвай и двете се вързват перфектно....за мен,отделно едно от друго
секс имам винаги,ама искам с един конкретен....с мойто си курче
и си се чукам с него,ама не ми стига нещо
| |
|
мислех си на езда да отида,ама още повече щях да се раздразняяя...
| |
|
...ма не съм ти...
| |
|
нищо подобно!!!!!!!!!!!
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
|
|