|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | (покажи всички)
Тема
|
подаръците и секса
|
|
Автор |
frantzuvoyka (своенравна) |
Публикувано | 03.12.07 10:15 |
|
миналата седмица имах рожден ден, кръгла годишнина, обаче бях командировка и не можах да празнувам. програмата беше натоварена и като се върнах в събота вечерта бях доста уморена.
и половинката ми ме посреща на летището, ама нито букет, нито подарък, нищо. и ми стана много криво, ама много.
чудя се как може мъжете да са такива дървета, да им липсва тотално романтика, да не проявяват елементарни жестове на внимание????
а аз вече даже му купих коледен подарък...... явно съм много тъпа......
и от цялата тая история ми изчезна желанието за секс и за близост.
| |
|
Ми, и аз не получих подарък и китка за рождения си ден, макар че го празнувах. Така се случи. Искаше да ми купи нещо, което в момента не можахме да намерим и така. От друга страна плати част от сметката в кръчмата, така че и това може да се приеме за подарък. При всички положения ми е все тая, щото първо си знам, че човекът си е такъв и второ- за мен също не е много важно и той, пък и децата го знаят. Те ми бяха купили подарък, но не и цвете, за което една дружка би убила, но за мен просто е почти без значение.
А щом за теб е важно, просто не живей с него.
Колко мъка има на този свят, драги ми Смехурко!
| |
|
значи той знае, че ще оцелее ако постъпи по този начин!
ако се съмняваше , щеше да постъпи по друг начин
в тоя ред на мисли-кой му е позволил за ди помисли , че с тебе може всякак?!
не го приемай като заяждане , щото не е
има, има, и вечна любов има - например мойта към мене си ....
| |
|
Ма не са дърветааа, беее Просто правят това, което им кажеш, това е начинът им да проявят любов.
Имам предвид - само веднъж да си споменала мимоходом, че не искаш да ти подарява цветя - и той го е запомнил и го прави. Ако му беше казала нежно и внимателно, че искаш да получиш един голяяяям и хубав подарък - щеше да ти купи Цупенето или въпросът "Ама защо не си ми купил подарък!?" ужасно ще го объркат...
Нещата са толкова простички... само трябва да внимаваш какво говориш
Ако не се радвате на нещо, спрете да го правите!
| |
|
не знам, преди се сърдех и постигах резултат, но този път бях прекалено уморена да правя фасони.
но ми е ужасно обидно.
но сигурно си права, че сама съм си виновна.
| |
|
Ако до днес не си получила подарък за РД , това говори зле за твоя човек !
А това за романтиката и цветята на летището са пълна глупост
| |
|
казах, казах и още как
ама нямаше кой да ме чуе
| |
|
трябваше да го попиташ:
Защо бе , мадъфака аз имам/х/ празник , и ти се опитваш да не го съпреживееш с мен?!В какво смяташ да инвестираш спестените пари от букет поне?
обаче нещо сега се сещам-какво общо има в твоя случай подаръците и секса-визираш старата кожена играчка като вечния подарък?!
| |
|
Не четеш ли ? Отебало и се
| |
|
ми..за мен нещата някак не са свързани , ама то при всеки е различно..
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | (покажи всички)
|
|
|