Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 12:59 04.07.25 
Контакти
   >> Говорим си за секс
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема Абе хора,как...  
Автор 3aй4e_B_4a6ka (без опашка)
Публикувано04.12.07 01:46

процедираме,АДЖАБА,като сме хванали дъ прешъс в лъжа....

всъщност....лъжа...плюс неказване на истината....

За второто-ще се правя на по-тъпа,отколкото съм...и ще чакам той да си признае без бой,а знам,че този момент рано или късно ще настъпи...
за първото:
казва ми,че ще ходи едисикъде,оставя ме едисикъде,а в последствие чрез женска интуиция,неоспорими факти от достоверни източници и малко черна магия установявам,че той е бил едисикъде,съвсем различно от първото посочено такова....

глупаво е,а най-ме дразни факта,че.......защо въобще го е скрил,по дявола,а просто не ми го е казал....

та....какво да правя???
Една приятелка ме посъветва-въобще не си го слагай,направи се на ударена и стой и му гледай отстрани сеира...
другия вариант е да направя проблем.....нооо....как точно,след като никога не съм си падала по скандали,разправии и държане на сметка...
в смисъл...едва ли ще има положителен ефект,след като сам не иска да е просто откровен....
вие как бихте действали????
глупаво ми е...кому е нужно това???

и мусака НЯМА

с пожелание поне на вас да ви е безаварийно и да не си играете на КГБ

Тема Re: Абе хора,как...нови [re: 3aй4e_B_4a6ka]  
Автор Ginger. (глезла)
Публикувано04.12.07 02:14

Лъже, защото му пука за теб. Мъжете лъжат много, защото са по-несигурни от нас, но никога не биха си го принзнали.

Аз лично за малките неща се правя на луда, но той винаги разбира, че аз знам истината. Те са толкова лесни за разконспириране, особено когато се познавате добре и си познавате навиците.

Айде заспивай

.
За мусаката, правилно решение.

Когато стане напечено, печените мацки хукват на пазар!

Тема Розовите днес не спят...нови [re: Ginger.]  
Автор Rozovotakova (пристрастен)
Публикувано04.12.07 02:24

аз не обичам да ме лъжат,
но не съм сигурна и че мъжете лъжат за да те предпазят
поне в моя случай човекът просто беше лъжец и подлец
нещо във въздуха мъчи розовите tonight

Тема Re: Розовите днес не спят...нови [re: Rozovotakova]  
Автор Ginger. (глезла)
Публикувано04.12.07 02:36

Не бе, аз по това време не спинкам...по принцип. Сега единственото, което ме мъчи е, че пак съм гладна, а ме мързи да ставам

. Поне една мусака от тиквички за нас чревоугодниците на клуба направи.

И аз не обичам да лъжа или да ме лъжат, но никога не минава без това. Щом е подлец му тегли една майна и минавай към следващият, не си заслужава да се тръшкаш.

Когато стане напечено, печените мацки хукват на пазар!

Автор HAДEЖДA® (Jedem das Seine)
Публикувано04.12.07 05:24

Бе то си зависи и от лъжата де. Ся ако ,и каже, че отива някъде с Пешо, а се окаже, че на практика е с Гошо - голЕма работа.

НА ТОЗИ СВЯТ НАЙ - ВИСОКА ЛИХВА НОСЯТ СПЕСТЕНИТЕ НЕРВИ !

Автор ПOЛУидиoтчeтo (тиква, бе)
Публикувано04.12.07 07:11

Защо разговорът трябва да се превръща в скандал? Просто го попитай спокойно и чуй какво ще ти каже. Възможно е просто да са се променили плановете. Случва се. Възможно е и да те лъже и тогава разбери защо. Понякога въображението ни твори чудеса.

Колко мъка има на този свят, драги ми Смехурко!

Автор Пpeлecт Cъщa (истинска)
Публикувано04.12.07 11:20

Не бих стояла и да се правя на глупава, защото губя позиции пред него. Той прекрасно знае, че ме е излъгал.
В удобен случай, без агресия и заобикалки ще му дам да разбере, че:
1) няма за какво да се крие от мен
2) всичко скрито рано или късно лъсва

Или бих му препоръчала да ме лъже така, че да не го хвана, ако се има за толкова изкусен.
Както и да подчертая, че ако ще си имаме доверие, не е в полза на това да ме лъже на дребно.

Да, не искам да съм по петите му, както и настоявам той да не е все по моите. Но да си имаме взаимното уважение.

И още - по принцип това не са хубави, за мен, индикации - може нещо в поведението ти да го е смутило и да е поискал (о как мразя да казвам това) да ти спести неприятна емоция, в случай че е запознат с неодобрението ти, да речем.

Хайде успех, късмет, любов и никакви лъжи занапред.

А я се усмихни - може да е имал сериозен разговор по служба, да мисли за развитие, планове свързани с вас. Може да ти приготвя някой отдавна очакван подарък - такива хубави празници идват. Настрой се позитивно, а разговорът за доверието го проведете спокойно и всичко ще си дойде на мястото.

Автор Slona_sf (спекулант)
Публикувано04.12.07 11:28

приятелката е права. изместваш го в "широкият ти център" и му гледаш простотията докато не се усети и не се разкара сам. Ако имаш Б отбор му теглиш шута и рестарт.

Тези схеми и аз ги играех преди. Прибираш я и си палиш мотора в желаната посока без да се обясняваш. Те са много характерни и показателни за късите нагласи и очаквания.

Шоу дем но мърси

ще те скъсам....

Тема Re: Абе хора,как...нови [re: Ginger.]  
Автор Slona_sf (спекулант)
Публикувано04.12.07 11:30

по-делата им ще ги познаете. лъжите на са добро дело, следователно няма кк да ми пука за човек който лъжа.

ще те скъсам....

Тема Re: Абе хора,как... [re: 3aй4e_B_4a6ka]  
Автор dalya_night (())
Публикувано04.12.07 11:32

зайчо , дребните лъжи и ежедневните премълчаваници при мъжете са част от динамиката и завихрянетата , породени от въртенето на мъжа около собствената му ос...
за да не ме напердашат за див феминизъм ще кажа , че подобните прояви при жените са породени от паралелните въртенета около повечкото оси , типични за женския пол-дом/ мъж/ деца/ кариера...

бъди великодушно ухилена и трайно некоментираща подобни прояви , за да ти е лесен живота.Ама некоментираща и незабелязваща не са едни и същи понятия

има, има, и вечна любов има - например мойта към мене си ....

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.