|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | (покажи всички)
Тема
|
Секси парфюм
|
|
Автор |
Blackcurrant (bitter) |
Публикувано | 03.12.07 16:53 |
|
Знам, знам - изтъркано като старите ви чехли.
Днес излизаме с мъжо. Както винаги всеки с колата си. Слизаме там където трябва да слезем и влизаме там където трябва да влезем и господин нюх-нюх заявява: 'ммм, миришеш ми на оня парфюм, от миналата зима!Страшно секси!...'
Ся, аз, че не мириша на парфюма от миналата зима е повече от ясно, най-вероятно някое лейди е фръцнало благоуханото си вратле и ароматът го е целунал мъжо по носа.
Хубаво, обаче аз нищо не усетих и ме обзеха дълбоки терзания кой аджеба е бил миналогодишният ми зимен парфУм..
И тук да си призная нещо - имам доста парфуми. Много парфуми. Това е дълбоко пазена тайна и така нататък. От тук и проблемът - кой от всичките благоверния намира за секси..
Щото аз винаги съм разчитала на неговия непретенциозен нос, който упорито твърди, че всичките ми парфуми за едни и същи.
И много не се бутам с различните миризми в обсега на обонянието му, по принцип.
И ала-бала, не ми се обяснява.
Та прибираме се, ама мен ме гризе. Да вметна, че му казах, че с нищо не съм се парфюмирала, аа той се завря в косата ми и учудено запита 'е на какво ми замириса тогава преди малко, ти миришеш на сапун'...
Както и да е, и за това не ми се обяснява, че мъжете са трагични в някои отношения, и само някой да посмее да каже, че само моя е такъв
Отварям парфюмния шкаф, и малко ме присви сърцето, като видях някои прелести почти неползвани, на две им висят опаковчиците чак... Отчайващо, но не чак толкова, защото имаше и празни флакони, които някой трябваше да изхвърли.
Бутнах му един под носа, бутнах му друг - не, не бил тоя.
Е чак се ядосах, ама как да си спомня с какво съм се била пръснала някога, което той намирал за секси, а дори не си е направил труда да ми каже тогава.
Сега седя и се зверя в глупавия шкаф, вадя едно след друго шишетии и вече наистина всичко ми мирише еднакво, камо ли някой да ми замирише секси!
И как не видях коя беше тая с полъха, който така впечатли мъжа ми, баси, и той веднъж да каже похвално слово за парфумирането!... Пък било то и не по мой адрес...
Та помагайте, казвайте кои парфюми са ви секси, каквото и да означава това!
И ми дреме на тенджерата, че е пускана подобна тема, мен ме яде въпросът сега и всякакви мнения ще са ми интересни.
| |
|
Незнам как точно е при мъжете, но аз например свързвам определени миризми с определени хора, случки, ситуации, мисли и какво ли още не.
Може би конкретният аромат няма толкова силно значение, колкото асоциациите, които буди.
Редактирано от biz на 03.12.07 17:13.
| |
|
аз пък имах една "Органза", която не сматях за много сполучлива
обаче всички мъже - на приятелките ми, колеги, баща ми всички си падаха по тая миризма и смятаха, че така трябвало да мирише една жена,
а на мен даже ми беше леко противен
а де!
| |
|
E това е causa perduta - ти не можеш да се оправиш с твоите собствени миризми, а кво остава ако и ние ти натресем още аромати за размисъл...
Все пак ще ти кажа моите любими. Моите мъже ги харесват, но това е много индивидуално...Като цяло смятам, че добре преценената доза парфюм е нещо адски секси, както при мъжете, така и при жените. И задължително трябва да е марков и скъп. Не от снобарщина, а защото просто не е същото...
"Aqua di gio" - много го обичам през лятото. С много лека и ефирна миризма. На топла нощ, полски цветя и море. Аромат за разходки с любимия по плажа, секс на широко отворени прозорци в усамотена къща, за хамак в градината или за следобедно излежаване на полянка:)
"Boss Intense - Woman" - силен и тежък аромат. За вечер с много специален човек - с любовник, не със съпуг. В комбинация с мрежести чорапи, високи токчета, лачено бюстие, щраусови пера и много свещи.
"Organza" - много красив и непретенциозен аромат. Нито прекалено дискретен, нито натрапващ се. Подходящ за всякакви случаи, поради тази причина към него аз лично посягам най-често :)
Едва ли ще ти помогна, но пък нали темата е за да се пише :)
| |
|
Аз що не я харесвам тая Органза
И май на Живанши имам само Ange ou Demon, и не е нищо особено...
Хубави са и Боса и Аквата, ама не за мене.
Заподозрях един Миднайт Пойзън, за миналогодишен зимен, ама като го няма вече и не мога да го душна...
| |
|
На мен май ароматът може единствено антисекси да ми действа, ако е нещо неприятно. Иначе само ми допълва общият набор възприятия.
НА ТОЗИ СВЯТ НАЙ - ВИСОКА ЛИХВА НОСЯТ СПЕСТЕНИТЕ НЕРВИ !
| |
|
Виж, това не се сетих да го питам, с какво свързва аромата...
| |
|
Абе не можеш ли да вкараш мъжо в долапа да помирише и да каже кое му звучи секси. Току-виж се оказала гушката ти
ye yo
| |
|
Ептем ше се забатачи, гОркия
А днес нищо не съм си слагала. ХАХА!
/а може би трябва..?/
| |
|
Именно де, то няма парфюм дето да е по-секси от човешката кожа. Освен това мъжете мразят парфюм зад ушите, че им горчало като ни целуват
ye yoРедактирано от Salem на 03.12.07 19:23.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | (покажи всички)
|
|
|