Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 17:19 30.10.25 
Контакти
   >> Говорим си за секс
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
Тема Путкогонско Рубиконче, или Ода за Путкатанови  
Автор Дekcтъp (добър психопат)
Публикувано15.11.07 15:27

Замисляйки се тия дни за определени девиантности в човешкото поведение, за сетен път пре-потвърдих извода си колко важно нещо за един нормален мъж е путката.
Женският полов орган.
И как, макар да не е достатъчно, достатъчно честото общуване и докосване до този тъй възлов атрибут не само ни дефинира, но и ни прави готини и нормални мъже.

Няма значение, дали е с тънки устни тя, като нацупена, презряваща стара мома, стиснала устни в обида към целия свят, дали е със сочни рубенсови, розови входни двери, очертаващи примамлив за окото и езика релеф, подобен на миниатюизирана мека старонагъната планинска верига с росни полянки между криещите тайни, но МАЛКИ;), тайни свои гънки.
Дали има малка горичка на входа, като поддържана виенска градина-парк или е някоя буйна тилилейска същност, криеща ароматна магия в себе си:)))
Дали е розовка като бузите на здрав младенец или синкаволилава като на недохранена циганка, дали е набъбнала като "колежката" на болна от разгонване препатила кучка, носеща в налятата си с гореща кръв женственост неутолимото желание да и бъде набучен здравия хуй на немската овчарка на съседите или липсващите почти устни на полуфригидна преподавателка в началния курс
Във всички тия случаи, нормалният мъж има нужда не просто от пристан, към който да се закотвя понякога с помощта на котвата си, а от доза нормалност.
За да нес е превърне в Летящ холандец, вечно неудовлетворен от нещо и някого, търсещ своя различност, уникалност, доказателство, че не е ненужен за всичко и всеки, щом си няма своя путка или путки, към които да акостира и да се прилскава, както и да бъде приласкаван.
Дали ще е мъжкият еквивалент на стара мома или ще е някакъв, страдащ от пълната липса на сетива за това централно събитие във Вселената- женския полов орган-все едно, той НЯма Да Е Същият.
Не се наемам да твърдя доколко важи и обратното, още повече, че познавам отблизо само собствения си хуй и не мога да давам детайлни описания, но подозирам, че това важи с пълна сила и за "отсрещната" страна...

Редактирано от Kиpo на 15.11.07 16:07.

Тема Re: Путкогонско Рубиконче, или Ода за Путкатанови [re: Дekcтъp]  
Автор Aйшa ()
Публикувано15.11.07 15:34

Колко хубаво, ако съм разбрала добре, че си оставаш поне ти поклонник на путката. Защото напоследък се изумих от тук-там класации, в които слагат аналния секс на първо място.

Тема споконови [re: Aйшa]  
Автор KиpoАдминистратор (homo pro se)
Публикувано15.11.07 15:43

може да сме малцинство, но стигаме. ЗАСЕГА.

Както в Южна Африка десетина процента стигат за да поддържат една функционираща държава, така и ние-Феновете на това Благо

pogledaj gomilu, andzele
njihova dusa je prokleta!
..

Тема Re: споконови [re: Kиpo]  
Автор Aйшa ()
Публикувано15.11.07 15:50

Не, сериозно и с извинение, че ти измествам малко темата, макар да съм очарована от космическия взрив, който е в състояние да причини на водолейската ти фантазия една нищо и никаква путчица

Даже щях тема да пусна, ако не ме мързеше.
Нямам нищо против аналния секс, има своите чарове, но защо някои мъже са толкова фиксирани върху сфинктера?
Страх от забременяване? Латентен педерастлък?
Голото дупенце като заместителна илюзия, че обладаваш момче?
Или просто отрицание на зачатието?
Плаша се вече.

Автор Rozovotakova (ентусиаст)
Публикувано15.11.07 15:50

лелеееее
ей това е словото
направо изпаднах в безтегловност от красотата на описанието
уааааааау

Тема не знам и не ме интересува, освен от научноизследонови [re: Aйшa]  
Автор KиpoАдминистратор (homo pro se)
Публикувано15.11.07 15:52

вателски интерес.

Да си ги ръгат, дето щат,стига да не ми вменяват на мен своите комплекси и липсваници. Инак...ми стига зададеното от Демиурга Проектозадание.

pogledaj gomilu, andzele
njihova dusa je prokleta!
..

Автор frantzuvoyka (своенравна)
Публикувано15.11.07 16:11

абсолютно си прав, липсата на конкакт с путка води до психични изменения и поведенчески деформации.
същото важи и в обратна посока за жените.

неслучайно хората квалифицират някого като - "недоебан/а".

Тема Re: Путкогонско Рубиконче, или Ода за Путкатанови [re: frantzuvoyka]  
Автор Rozovotakova (ентусиаст)
Публикувано15.11.07 16:15

х - истерия

Тема не си праванови [re: Aйшa]  
Автор ) (малко черно ник)
Публикувано15.11.07 17:19

и не моа си мълча.

относно челното място на аналния.

предложената им класация беше провокативна и те мъдро не се фанаха

ни един

щото много говорят за анален и затова им бе предложена..

даже и един върл уж аналфен изписа, че лизането на путета е преди аналния..

не предпочитат халката.
не се плуаши миличка..

Тема Re: не си праванови [re: )]  
Автор Aйшa ()
Публикувано15.11.07 17:44

Да, бе, от кумова срама

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.