|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
Тема
|
" Една от потърпевшите"
|
|
Автор |
в нac () |
Публикувано | 29.10.07 13:42 |
|
Разправят, че Скорпион са най-сексуалната зодия. Или поне така разправят самите те за себе си. Или, че който не е имал гадже Скорпион едва ли не нищо няма да разбере от живота… Може и така да е, но да не забравяме за болните понякога амбиции на Скорпионите.
Скорпион са страстни и проницателни - това все пак е воден знак - няма как да бъде другояче. Казват, че трябва да познаваш добре тази зодия - точно по две причини - едната за да се защитаваш, а другата за да откриеш по-съвършеното същество. Вярно е… и за двете… Ама наистина!
Мъжете Скорпиони определено са суетни, самонаблюдават се и дебнат в засада поредната госпожица, която да опита жилото им…
Някак си успяват да привлекат жените, навярно заради митовете за тях, които карат около 50% от невинните нежни създания да промълвят безнадеждно “О, вие сте Скорпион” преди да се свлекат на земята в краката му, с надежда да спечелят някое изкуствено дишане уста в уста. 205% съм убеден, че митовете за сексуалността на Скорпион са създадени от самите тях. Не, че не е вярно, но един Скорпион, който толкова много говори за секс и мадами, че просто не проумявам, кога точно му се случват тези неща, за които толкова време отделя да говори…
Мъжът Скорпион е страстен - много и за всичко. Не само за секс. Но ако сте госпожица, която не се страхува да си играе с огъня и задължително е изкарала курс за пожарникари-любители на свободна практика - окей - отивайте да се опарите. Поне няма да ви е скучно. Скорпионът обича разкоша, както и обилната храна, обилният алкохол и обилната любов. Особено последното… Всъщност ако Скорпион ви хареса, той трудно приема “Не” за отговор, ще ви е трудно е да се отървете, а ако не успеете да избягате, поне не му противоречете и не го поучавайте. Той е Мъжът - точка.
И това, не че не важи за повечето мъже, но оставете срамежливостта в чекмеджето - този мъж обича да бъде провокиран и предизвикван. Особено в леглото…
Дали са верни… Хм… А вие как мислите?…
| |
Тема
|
Re: " Една от потърпевшите"
[re: в нac]
|
|
Автор |
Casper. (Добро духче) |
Публикувано | 29.10.07 13:46 |
|
Скорпионът може да бъде страхотен приятел и верен, при това, но само, ако го заслужиш
Мисля в движение
| |
Тема
|
[re: Casper.]
|
|
Автор |
areнтOOZ ((под прикритие)) |
Публикувано | 29.10.07 13:50 |
|
Абсолютно вярно!
Най-хубавото, което можеш да имаш, е: Скорпион-приятел.
Първо ще те "нажили", а пък после, без да се усетиш, ще поемеш към правилната посока.
По По По По, с мен е лесно
| |
Тема
|
...уфффф...... как да драсна нещо....
|
|
Автор |
Apxaнreл (паднал ангел) |
|
... безпристрастно ... като съм си Скорпи
Та сядам да чета... ама уви не пишат...
...същия като преди... с тунинг и доживотна гаранция... ®
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Aйшa () |
|
Много харесвам зодия скорпион, особено жените.
Но това със страстите малко ми се струва пресилено и по-скоро мит.
Както и със свличането в краката и това че като чуят за скорпион всички в транс си свалят гащите на секундата.
Грозотата е една от седемте смъртни добродетели, Гладис.
| |
|
ЧЕ то тия неща са общовалидни и за 2-та пола...аз съм скорпионКА
| |
Тема
|
[re: Aйшa]
|
|
Автор |
в нac () |
Публикувано | 29.10.07 13:57 |
|
И аз така имам приятелки зодия скорпион- добри приятели са.
Но има екземпляри от мъжки род от същата зодия , които си вярват , че едва ли не с един поглед свалят гащи и жени за части от секундата , което ги прави неотразими.....
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Ocoгoвeц (alter ego) |
Публикувано | 29.10.07 14:11 |
|
Нямам значими наблюдения върху мъжете скорпион. От видяното - според мен са гола вода.
Жените скорпион и те така - биват, ала не впечатляват с нещо особено.
Her love rains down on me easy as the breeze
| |
Тема
|
Извинете, "онази", "децата в нас",
|
|
Автор |
Д.Ц.K. (_!_) |
Публикувано | 29.10.07 14:14 |
|
"в нас", "у вас" и намсикъвси ник още. Що ползваш копи пейст от чужди статии, при т'ва писани от мъж? Ти да не страдаш от размножение на личността плюс липса на собствен речников запас? М?
И зодиите са храна за гледачките пред "Св.Неделя" само - бате, бате, яла щи познавам. и за балъците.
ЗВЕЗДИТЕ МИ ГО ГОВОРЯТ. ОТВОРЕТЕ СИ ПОКРИВА
| |
Тема
|
Re: Извинете, "онази", "децата в нас",
[re: Д.Ц.K.]
|
|
Автор |
Aйшa () |
Публикувано | 29.10.07 14:16 |
|
Иии, мъ мноо си станал газ-спирачки-газ напоследък
Грозотата е една от седемте смъртни добродетели, Гладис.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
|
|
|