|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
|
игнорираха въпроса щото им е безсмислен
На тях винаги им се прави секс
| |
|
хахах винаги им се прави, но не винаги им става:)
Всичко е суета!
| |
|
Малииии...ти ги уби!!!!!
| |
|
Ей сега веднага, която дойде в офиса и я просвам на бюрото пред компютъра
Ама имам изисквания:
1. Да не е блондинка
2. Облекло - строго офис официално - тъмно костюмче, с права пола една педя над коляното, светла блузка с умерено триъгълно деколте и якичка, косата прибрана (ако е дълга), очилца с метални рамки, под полата с чорапи с жартиери (за да не сваляме чорапогащника), бяло, умерено еротично бельо, излъчване на висококвалифицирана и образована професионалистка (в смисъл банкерство, финанси, администрация и т.н., а не най-древната професия) или секретарка, но от високо ниво (т.е. офис мениджър, асистент и т.н.)
Има ли готови?
Ярослав Хашек е най-великият писател
| |
|
отивам на кафе с приятелките тука
а и съм от "свободните професии" /не бъркай с най-древната/
| |
|
Ся, да те светна - професоналистка от високо ниво никога няма да тръгне с пола една педя над коляното. (Дрес код, самоуважение и т.н.) Бяло бельо май вече никой не носи, аз поне нямам, доколкото знам от моите познати - също. (Много олд фешън, ама много). Под костюм не се носи блуза с остро деколте, а риза тип шемизета, задължително бяла.
Хайде да не задълбаване нататък, че....
А, бе хора вие от мода и протокол нямате ли си понятие?
Джинджи!!!
Къде си да им обясниш?
| |
|
Ама аз казах "да имаш излъчване на такава", а не да си наистина с такава професия...... А, виж това за блондито е сериозен проблем..... Трябва да си много специално блонди за да ми стане....
| |
|
Да....., хайде че ще изстине!
| |
|
добре го нареди:)
Всичко е суета!
| |
Тема
|
Не си права за едната педя...
[re: Melany99]
|
|
Автор |
Пcyвaч (хлевоуст) |
Публикувано | 25.10.07 16:25 |
|
Една (моя) педя е 25 см, да речем, че една женска такава е 20... Това хич не е много, особено на дълги крака. Мого жени ходят точно така и дрес кода им е безупречен. Една педя е много само ако жената е МНОГО високопоставена - най-вече се отнася за министри, депутатки, президентски и премиерски съпруги, шефки на бордове на големи компании и т.н.
Колкото до останалите ти разсъждения на тема блузки, шемизетки (кво ли това?) и прочее, правиш типичната грешка за повечето жени. Не знам защо си мислите, че между модата (била тя и "висша") и привлекателността ви в мъжките очи, има нещо общо Не мога да разбера защо си мислите, че ако сте облечени от някой френски или италиански педал със засукано име, наричащ себе си "дизайнер" и ние ще паднем в краката ви..... Тук си говорим за ебане и желания за ебане, висшата мода си я гледайте на ревютата, където обикновено има само жени и гейове и тук таме по някой "добре облечен" бизнесмен, който си търси агнешко....
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
|
|
|