|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
|
Тема
|
Жрица?
|
|
| Автор |
Observer (непознат) |
| Публикувано | 25.10.07 21:47 |
|
|
След няколко седмици ставам на 40. Точно тогава жена ми ще бъде извън страната за известно време, т.е. превзетата веселба се отлага за по-късно. И се питам защо не си направя подарък сам, под формата на момиче за забавление, точно на рождения си ден. Не съм гледал на всичките си забежки като на нещо повече от физическо удовлетворение; твърде уморен се чувствам, за да метна на гръб и проблемите на една любовница...
Та имам нужда от съвет: кое е по-добре - да я повикам у дома или да отида на нейния терен? Възможността за хотел ме обезкуражава - твърде сериозно ми звучи. Посъветвайте ме.
| |
|
|
|
вземи си жрец-сега тук това е модно , не се излагай с жени, първо ще опознаеш себе си най-накрая , второ след малко ще научиш подробности
| |
|
|
|
| |
|
|
|
Какви жени, Далка, той си има жена, иска момиче под формата за забавление
Киро сигурно вече пише анкетата
a thousand years
| |
|
|
|
бе батка, ти кво искаш ся? да събираме помощи за хотел или за жрицата?
тва ми звучи мноо сериозно. ма немаш грижи. само свирни и тука всички ще помагаме. от всеки по левче и ей ти я на вечерта. че и за по едно малко ще имаш.
Kama Rati, kame viparita kare rati
| |
|
|
|
Не го е срам. Ами може пък да си подари нещо венерическо по повод 40 годишнината ...
| |
|
|
|
"Възможността за хотел ти звучи твърде сериозно " ?! Това е най-странното нещо, което съм чувала.
| |
|
|
|
Според мен ще си подари една злобарка още сега докато пишем, ама жив и здрав да е!
a thousand years
| |
|
|
|
си добра! Всеки път се учудвам.
This is a film about...
the dramatic relationship
between man and fish
| |
|
|
|
не се празнува - на лошо е.
This is a film about...
the dramatic relationship
between man and fish
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
|
|
|