Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 19:10 09.07.25 
Контакти
   >> Говорим си за секс
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
Тема Ти, мъж като магиянови  
Автор Wildberry (bitter)
Публикувано14.10.07 00:15

Магия, ама друг път. Най-много да те омагьоса с алкохолните си изпарения, дължащи се на ненам си колко броя висококачествени коктейли. Като са толко качествени, що така смърдят бе, да си беше пил ракията от 8 лева!.. Тееба и фръцльото, дедо ти все коктейли е пил.
Ма така се напило, че не си знае заглавието. Виж, номера ми знае, да го набере от чужда телефона, щото си загубило неговата.
"Ало, такова, ела ме вземи, ше умра, и много те обичам, аз съм на леля ми под мишниците, моля ти се ела, искам да те целувам."

Преди няколко дни го гледам - не магия, не вълшебство, нямало сънища наяве - имааа, мамицата ви. Събрал всевечната мъдрост в сините си ириси, цялото изящество на танца в походката си и и порутващото желание да го имаш с цената на всичко.
Далийо, онова с изкъртващия секс не е само в петролните петна в локвите...:-)

...Всичко е толкова фино, че се чувствам като буца не на място. Те буците никога и никъде нямат места.
Седя си и слушам превъзнасяниците на някакъв субект, който е много влюбен в мъжът-магия и би му пуснал на момента, без никакви проблеми. Ама магията не щяла. И сега е много тегаво нали, требе да отпушиме душата некак... Няма грижи, аз съм перфектна дупка, фърляй бате, изфърли сичко, което те яде!...

Та питам се, как го приемате тоя/тая, дето сте го/я боготворяли до вчера, след като той/тя се насере?
То ясно, че се прощават някои неща. Друго питам, остава ли си сляпото обожание или цък, нещо се е прищипало в проводника?

Тема Re: Ти, мъж като магиянови [re: Wildberry]  
Автор Manekena (знае и може)
Публикувано14.10.07 00:34

Иска ми се да ти дам някакъв съвет, но няма да мога, защото аз съм като "Лимонадения Джо" - не употребявам алкохол и хич не ме бива за тая работа. Имаше преди време една дама, която ми обеща да ме научи на този занаят, ама на, още не е изпълнила обещанието си....
Все пак според мен всичко е нормално - идеални хора няма, всеки си има някакъв кусур, лошото е, че в повечето случаи все така се получава, че ние, близките им сърбаме надробената от тях попара......
Съчувствам ти, но не мога да ти помогна, колкото и да ми се иска.

Тема сере не серенови [re: Wildberry]  
Автор 3aй4e_B_4a6ka (без опашка)
Публикувано14.10.07 00:41

боготворим си го....и те са хора понякога...

Моя лъв със златни ръкавели исках да го напуша....да си се посмеем и поебем на воля...

Не се реши с мен....отишъл и се нагърмял с холандец и черно джони......уж щял и 2-те мацки да ги ебе на тройка,ма зело,че му станало зле,повръщал и пак го обслужвали,ма по-неприятно...
Накрая като го питах що прай глупости найш ко ми каза-Даааааааааааааааааа бе,да драйфам пред тебе!

Божке,аз лайната бих му бърсала от гъза като остарее още малко,той ми говори за леко препушване...
така че беро чиър ъп,ходи го събери от паветата,па и ти се поолаби,прави малко мизерии...

Тема Re: сере не серенови [re: 3aй4e_B_4a6ka]  
Автор TиMoTдиM™ (Do Not Disturb)
Публикувано14.10.07 00:47

ейййййй :)
Ше пушите, ще се чукате, това не става със всеки, хех, от опит ти казвам.

Една си мислеше, че ще се самоубивам, като съм влезнал в банята, представям си какво си е помислила като съм излезнал....тоя има сто живота.

Войната между половете е единствената, при която враговете редовно спят заедно!

Тема Re: Ти, мъж като магиянови [re: Manekena]  
Автор Wildberry (bitter)
Публикувано14.10.07 00:48

И аз не употребявам акохол и имам хипер изострено обоняние, което, честно казано ме плаши.

Мани ти съчувствието, не си ли попадал в ситуация пълно окепазяване на жената-богиня? Сложил си я на пиедестал, от който тя се строполясва много шумно и се троши на парченца. Лепиш ли я после?

Тема Брейнови [re: 3aй4e_B_4a6ka]  
Автор Wildberry (bitter)
Публикувано14.10.07 00:52

Земала си му страха на тоя.
Ама и евала на тебе. Аз задници не бриша. И повръщано не чистя.

За нищо не ставам, ше ода у Чистотата, да мета боклуци от паважа...

Тема Re: Ти, мъж като магиянови [re: Wildberry]  
Автор The Stranger (Манекена)
Публикувано14.10.07 00:53

Строши ли се стомната веднъж, както и да я лепиш (щото ни се свиди, свикнали сме с нея), каквото и лепило да използваш, никога вече няма да е същата..... за съжаление. Казвам ти го от личен опит. Тъжно, но е факт.

Тема Re: сере не серенови [re: 3aй4e_B_4a6ka]  
Автор vutreshen ()
Публикувано14.10.07 00:53

еххааа - зайче в чашка му кажи

Тема Re: Ти, мъж като магиянови [re: The Stranger]  
Автор Wildberry (bitter)
Публикувано14.10.07 00:56

Тъжно, да.
Белези остават. И пластичната хирургия не помага.

Тема Re: Ти, мъж като магия [re: Wildberry]  
Автор TиMoTдиM™ (Do Not Disturb)
Публикувано14.10.07 00:58

НОВА СТОМНА, айде стига сте драматизирали. Напило се момчето, бутнала стомната, тя се търкулила и си намерила похлупачето.

И тайната на концерта....има ли стомната похлупаче?
А са де :)

Войната между половете е единствената, при която враговете редовно спят заедно!

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.