Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 04:29 09.07.25 
Контакти
   >> Говорим си за секс
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
Тема малките гърди и силиконанови  
Автор frantzuvoyka (своенравна)
Публикувано11.10.07 11:50

темата ми е отправена към жените с малки гърди, а по-точно това притеснява ли ви? комплекс ли ви е?

вчера се разсмях много. колежката ми, която е с доста малки гърди за иначе едрата си фигура силно страда от този факт. аз също съм с малки гърди, но пък като цяло съм слабичка и финна и ми стоят съразмерно, освен това са с хубава форма и не бих казала, че ми е проблем и комплекс. никак даже. е, бих искала по-големи, но не и да ми е мечта.
та си говорехме какво ми е подарил любимия, аз какво съм искала и работи в тая насока и тя вика - аз знам какво си поискала! и се смее. викам какво, тя пак се смее и накрая - исккала си силиконови гърди. аз - не, откъде пък го измисли. тя - ти луда ли си да не искаш щом има кой да ти ги плати. ми викам - за сега не искам и така ми е добре. тя ме изгледа адски шашнато и с неразбиране, все едно съм много проста, че не се възползвам.

Тема Re: малките гърди и силиконанови [re: frantzuvoyka]  
Автор Oпиyм (глезла :-))
Публикувано11.10.07 12:07

Не ме притеснява. Не ми е комплекс.
Единствено понякога ми е терсене, щото нема достатъчно мат'рял да напълня хубаво деколтирана дреха, която ми е взела ума на някоя витрина. Но ми минава бързо :-)

Силикон - в никой случай!

Тема Re: глупости!нови [re: Oпиyм]  
Автор Roxy (autumn song)
Публикувано11.10.07 12:14

по-добре дълбоко деколтирана дреха на по-малки гърди, за да остава нещо скрито, отколкото преливащи бомби на фолк-певица... нека бъдем естети и да оставяме нещо и на въображението на мъжете все пак! лично аз нямам от какво да се оплача; за другите - в някои случаи видът сутиен помага, но нещата опират до самочувствие.

Look around at all the plastic people
Who live without a care...

Тема А мъже може ли да пишат в темата?нови [re: frantzuvoyka]  
Автор Пcyвaч (хлевоуст)
Публикувано11.10.07 12:24

Щото нещо в мен напира да се изкажа.... Пък и бързам, че ще ходя да обядвам

Та значи тук основен въпрос е за какво са ти големи цици? Заради някой конкретен любим образ, който харесва такива или се предполага, че харесва? Заради разпространената заблуда, че средностатистическия мъж си пада по големите млекокайни органи? Или за собствено самочувствие, щото ще изглеждаш по-добре в огледалото?

Това последното не мога да го коментирам, щот не съм жена.... Ама за другите възможни причини ето какво мисля аз:

1. Не харесвам големи цици. Предпочитам малки, стегнати и добре оформени. По-добре изглеждат, повече ме възбуждат, по-приятни са на пипане. Единствения недостатък на малките цици е, че не могат да се използват за "турска чикия", ама аз не съм умрял чак толкова за това преживяване
2. Не на силикона! Искам все пак да си призная, че не съм имал пряк допир с това чудо на технологиите , но поне на снимка и на филм изглеждат ужасно. Ако ми трябват две футболни топки - ще си ги купя от спортния магазин. Разни приятели, които са пипали такова нещо, са ми казвали, че не са като истински - усещало се и чувството било странно...
3. А относно "повдигането" на вече амортизирани такива органи, които помнят и по-добри времена, съм чувал, че е възможно и без силикон, само с някакво опъване там.... Това вече намирам за разумно

Мда-а-а, така мисля аз..... Хич да не ти пука за някаква патка, която иска да мяза на фолкпевица...

Ярослав Хашек е най-великият писател

Тема Re: глупости!нови [re: Roxy]  
Автор Oпиyм (глезла :-))
Публикувано11.10.07 12:24

Принципно си права

Дълбоко деколтирани нося и аз и не ме смущават загатнатите ми форми, самочувствие не ми липсва. :-)

Автор Last Roman (PRAEFECTUS URBI)
Публикувано11.10.07 12:27

аз харесвам жени с малки гърди, стига да са симетрични с добре оформени зърна.

Facta, non verba!

Редактирано от Last Roman на 11.10.07 12:38.

Автор ПOЛУидиoтчeтo (тиква, бе)
Публикувано11.10.07 12:27

Искам гърдите ми да са по-стегнати, но не и по-големи. Ама понеже знам, че няма как да стане тая работа, не си го слагам много на сърце.

Мразя тази дупка, дето се получава между две изкуствени цици, особено когато кожата не е в първа младост.

Животът естествено е неудачен, но всичко останало е нормално.

Тема Re: малките гърди и силиконанови [re: Last Roman]  
Автор Roxy (autumn song)
Публикувано11.10.07 12:28

само не разбрах какво я правиш сърната?

Редактирано от Roxy на 11.10.07 15:29.

Тема Re: малките гърди и силиконанови [re: ПOЛУидиoтчeтo]  
Автор Roxy (autumn song)
Публикувано11.10.07 12:29

упражнения за мускулатурата - гирички. и воля да започнеш...

Тема Re: малките гърди и силиконанови [re: Roxy]  
Автор ПOЛУидиoтчeтo (тиква, бе)
Публикувано11.10.07 12:30

Мускулатурата ми е в перфектна форма, но гърдите са изградени и от други тъкани.

Животът естествено е неудачен, но всичко останало е нормално.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.