Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 06:52 09.07.25 
Контакти
   >> Говорим си за секс
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | (покажи всички)
Тема Искам да пуснанови  
Автор Salem (Нега)
Публикувано08.10.07 18:46

една леко дебилна като може би ще ви се стори тема, но съм абсолютно сериозна

Ако да речем, аз и моят омбре не сме тая седмица заедно, а сладко си сръбвам пиетието с някой приятел и му кажа, че имам ужасна нужда да ме излижат и той предложи да ми съдейства, изневяра ли ще е спрямо моя омбре ако приема?
Аз няма да му правя фелацио, няма да го пипам даже, няма да се чукаме, само ще ме излиже и толкова.
Винаги досега сме коментирали свирките или поне 69, но за кунилингуса нищо не знам по отношение на изневярата
Мацки, ще изпитвате ли известна вина и ще имате ли скрупули да го направите (в случай че "по принцип" не изневерявате) и омбретата - ще ви е сложила ли рога тя, ако дори не го е пипнала през панталоните?

cococure

Тема Re: Искам да пуснанови [re: Salem]  
Автор TиMoTдиM™ (Do Not Disturb)
Публикувано08.10.07 18:54

Ще те излиже и няма да искаш да ти го начука...........ейййййй.

Изневяра е. Даваш някой друг да те пипа, аааа, той няма да те пипа. Той е ще някъф пън. Добре

Войната между половете е единствената, при която враговете редовно спят заедно!

Автор lzbg (ентусиаст)
Публикувано08.10.07 18:59

Саморедактирам се, не съм искал да те коментирам.

Добре, де... След това ( след излизване без пипане ), отиваш при твоя омбре, и му казваш - едно приятелче ме излиза, ма аз не съм го пипала. Смятам, че не е изневяра, та дай сега да ми удариш една патка.

Нещо ми се струва, че трябва да си вземеш няколко човека с теб, да му обяснят, че наистина никакъв елемент на изневяра няма, баси...

Редактирано от lzbg на 08.10.07 19:08.

Автор the_baobab (дърво)
Публикувано08.10.07 19:02

тц, ако само те излиже не е изневяра.

Тема Re: Искам да пуснанови [re: lzbg]  
Автор Salem (Нега)
Публикувано08.10.07 19:03

Няма нищо, ти освен да коментираш мен, може и да отговориш, предполагам?

cococure

Тема Re: Искам да пуснанови [re: the_baobab]  
Автор Salem (Нега)
Публикувано08.10.07 19:04

Ама това беше моя реплика!

cococure

Тема Re: Искам да пуснанови [re: TиMoTдиM™]  
Автор Salem (Нега)
Публикувано08.10.07 19:06

Да бе, понякога хората ме занимават с глупости, работа, искат това и онова, дуднат ми на главата, пък аз съм изморена и просто искам една добра свирка да ми направят

cococure

Тема Леко Оффнови [re: Salem]  
Автор Пcyвaч (хлевоуст)
Публикувано08.10.07 19:06

Съжалявам, че се отклонявам леко от темата, ама не мога да се сдържа.....
Това ми напомня какво ми разказа веднъж една дама.... Та правела тя свирка на някакъв пич и като дошло да свършва, оня си го извадил и се изпразнил някъде встрани, докато тя пък много искала да го глътне... И тя го попитала - Що така бе пич? И тоя знаете ли какво отговорил? "А-а-а, аз не мога да ти разреша да го направиш. Аз това го позволявам само на любимия си човек, ни е с теб не сме толкова близки...."

Баси тоя сигурно си е мислил. че изневерява на любимия образ като свършва в чужда уста.....

Ярослав Хашек е най-великият писател

Автор Wildberry (bitter)
Публикувано08.10.07 19:08

Самият факт, че си признаваш нуждата от олизване, го кара да се чувства вече избран.

Ма ти па толко да не можеш да устискаш няколко дена, е-е-е! И задължително да е лиз-лиз? Нали като те поближе малко и фръкнеш на 14-ти облак, ше искаш да ти го нафърфори...

То ебаси мазохизма е тва дето описваш - ни да пипаш ни нищо.
Не е изневяра.

Всъщност не знам, на мен не може да ми се случи баш това и баш така

Автор TиMoTдиM™ (Do Not Disturb)
Публикувано08.10.07 19:13

Аааа излезнала с чужд, тоест "приятел" някъде, надалеч, изморена, изтощена, убита от работа, на почивка, за седмица и етака ти се искало да разпуснеш с една свирка........че и добра, аре глезотии сега.
Пий си пиенето и в 9 си легни да си починеш!

Войната между половете е единствената, при която враговете редовно спят заедно!

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.