|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | (покажи всички)
Тема
|
Междурасов секс
|
|
Автор |
Haplio () |
Публикувано | 01.10.07 14:09 |
|
Искам да попитам, че ми е любопитно
Жените - правили ли сте секс с негър? И как е, когато паламарката му е по-дълга и дебела от нашите европеидните? Боли ли? Хубаво ли е? А с азиатец били ли сте? Нали са им доста по-малки та пак ми е интересно...
Мъжете - а вие с азиатки спали ли сте? Как са? Страстни ли са? А тесни ли са долу поради горепосочените сексуални габарити на мъжете азитци?
Vulnerant omnes, ultima necat!
| |
Тема
|
Re: Междурасов секс
[re: Haplio]
|
|
Автор |
mizrahi (Човек) |
Публикувано | 01.10.07 14:54 |
|
Това за негрите и размерите е клише като това, че българите били най добрите любовници :) И е вярно и не е :)))
Имам приятелка, която беше много доволна от креватните изпълнения на един негър, но каза, че 25те сантиметра са по скоро недостатък, отколкото предимство...
| |
|
От каквато и гледна точка да го погледнеш - никакво предимство не може да бъде.
С негър може би бих се прежалила, но с азиатец - точно никога! Втриса ме от самата мисъл.
| |
|
какакаакака
азиятец.
по-скоро опитай с клечка за зъби
| |
|
Преди да посетя САЩ имах някакви мераци спрямо черните мъже, но след като им се нагледах на живо вече не си и помислям.
Не съм расист в никакъв случай и не подкрепям подобна дескриминация, но все си мисля, че просто има нещо биологично, което обуслявя вродена антипатия към другите раси.
"Животът е прост и простите неща са правилните"
| |
|
Какви са тези раси от теб???
Никой ли не ти е казвал, че подобно подразделение вече изобщо не е приемливо отнесено до хората. Най-малкият таксон, който е приет е видът, а нашият на всички е един - Х.С.С. Това, че преди век и половина малоумни английски антрополози са решили, че са по висши от черните и са търсили да се дистанцират не означава, че и ние трябва да повтаряме глупостите им.
- Ти как се озова тука?
- Стреляше се - кратко отвърна Саид.
| |
Тема
|
Re: Абе, пич!
[re: Eva B.]
|
|
Автор |
FileO99 (НЕОСТАЛИНИСТ ) |
Публикувано | 02.10.07 16:55 |
|
Това, че преди век и половина малоумни английски антрополози са решили, че са по висши от черните и са търсили да се дистанцират не означава, че и ние трябва да повтаряме глупостите им.
Нищо подобно. Негър да е измислил нещо техническо, научно или юридическо? Те са само консуматори на нашите открития.
| |
|
1. Електрическата лампа.
2. Параболичната антена.
3. Противогазът.
4. Лещите
5. Асансьорът.
6. Острилката.
7. Онова, дето прилича на пиано, ама е по-малко и е механичшно. занравих му името, но сигурно се сещаш
8. Тоалетните.
9. Хладилникът.
10. Печатите.
11. Онуй, с което кондукторите ти дупчат билета
12. Пишещата машина.
13. Формата ти за лед в хладилника.
14. Машината за сушене на прането.
15. Съвременната боя за боядисване.
16. Писалката с малки пълнителчета (помисли колко гъши дупета шса си спасили така перата).
17. Двигателите с вътрешно горене.
18. Тунелите за влакове.
19. Сфетофарът.
20. Китарата.
21. Пощенската кутия.
22. масата за гладене.
23. Косачката за трева.
24. Автоматичните скорости в колата
25. термостатът.
26. Пожарохасителят.
Нещо, което ще ти хареса - детонаторът. Мога да ги докарам до 99, но мисля и това стига
- Ти как се озова тука?
| |
|
Повечето от тези неща, които си написала са измислени от англичани и германци. Може ли един ЛИЧЕН въпрос - ти спала ли си с негър?
| |
|
Нищо подобно, измислени са от афроамериканци. Мога да ти дам и точните имена и дати, ако искаш и като имам 5 минути
Не, не съм спала с негър, но не съм спала и с рус мъж. Извод?
- Ти как се озова тука?
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | (покажи всички)
|
|
|