Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 20:37 09.07.25 
Контакти
   >> Говорим си за секс
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Офф: Зидаро - мазачкатанови  
Автор impulce (тик - так)
Публикувано28.09.07 23:38

Гипс.
Цимент и пясък...и тухла четворка, паднала отгоре.

Ако можех да си нахлупя шапка - невидимка, или да се разтвори земята, или да мимикрирам на 100%...хубаво щеше да е. Няма повече да се разхождам...с един колега - преследват ме едни и същи събития - де жа ву - та разни.
Или просто си внушавам.
Просто се гипсирам цялата, изпотяват ми се ръцете, с голям зор оправям крачката, коства ми толкова много усилия да реагирам нормално.
Пак стана същото - предният път си залитнах само леко...ама не чувах известно време какво ми се говори. Или май не го осмислях много.
И този път така...не зная защо се получава. Или знам - шоково ми идва.
Втриса ме.
Сигурно имам нужда от време и подготовка, настройка...странно е - минало е време. Пък още ми е студено...
Бъркам цимент уж...пък...

Трудно ми е просто да погледна без да свъся вежди - опитвам се...и пак ми проскърцва пясък между зъбите...а уж бях решила да се хабстрахирам..и успявах!Казах си, че няма да се ядосвам, че просто не си струва, че съм се пообъркала един вид, че съм си го заслужила.

Накрая се сещам пак за всичко и се ядосвам и ритам...и нищо не остана от пясъчния замък. Още ми е горчиво - кофти...ни строеж, ни акт 16...само свлачища.

Тази София малка ли се оказа?
Мда, няма секс в темата.
Пфуу...

Време е за...трапчинки

Тема Re: Офф: Зидаро - мазачкатанови [re: impulce]  
Автор Manekena (знае и може)
Публикувано29.09.07 00:01

Ти и по това време ли работиш.....нощна смяна? Верно ли си зидаромазачка? То срамна професия няма, но пък твоята някак си не е подходяща да правиш секс на работното си място щото пясъка между зъбите се изтрайва, ама ако ти влезе някъде другаде

....... не ми се мисли за последствията за теб, че и за партньора (колегата) ти.
Бъзикам се, нещо съм се разлигавил тази вечер...или май ми се прави секс. Кой знае.....

Тема Не е баш офф-нови [re: impulce]  
Автор neverlander (starbuck)
Публикувано29.09.07 00:02

Аре сега ;-)!

Я си виж подписа - къде са ти трапчинките ;-)? Толкова ли няма с кой друг да се разхождаш? Или какво друго да мислиш...

А строеж на свлачища... Намери някой архитект (на любовта?), да ти разкаже... кое след кое идва... че ако вече и за акт 16 мислиш, или мислите...

Не е офф - нали кат дадат акт-а (16) и почват актовете (по 16 ;-) ).....

Лека ;-)!

Автор Abigail (ambi)
Публикувано29.09.07 05:43

Get some perspective!

This is a film about...
the dramatic relationship
between man and fish

Тема Само аз ли нищо не разбрах?нови [re: impulce]  
Автор ПOЛУидиoтчeтo (тиква, бе)
Публикувано29.09.07 07:56

Какви тухли четворки, какви актове, какви замъци?

Животът естествено е неудачен, но всичко останало е нормално.

Автор Bиkтyaлия (Транспаранта)
Публикувано29.09.07 09:03

Девойко, успокой се.

Защо бе го бъркаш тоя цимент? Есен е, студено е - каквото и да зидаш с него ще се рони, още повече като е вътре в теб.

Не са нито дежаву, нито си внушаваш - изживяваш си го.

Лесно е да направиш пясъчна кула - вода, пясък и слънце ти трябват.
Но да строиш си е друга работа, хеле пък когато е студено - подобрители за бетона ще ти трябват. И се почва от основите, не се бърка цимент и гипс - това е за довършителните работи.

Имате ли план какво строите? или ти си имаш твой чертеж, а колегата друг?
Разберете се кой ще е архитекта, кой инжинера, пък за хамалската работа да е ясно, че ще се бъхтите наравно.

Иначе си стройте пясъчни замъци, колкото си искате - само свлачища ще виждате след това, че вятърът е силен зимъс по морето - така казват.

Чудиш се дали имаш нужда от време и подготовка, а за акт 16 говориш.
Това на зарязан в смутните времена строеж ми прилича. Почнали да стоят, изкопали дупка за основи, позастроили до някъде и ги застигнала инфлацията. И строежа си стои до никъде - ни напред, ни назад. Пък после като дошли добри времена се оказало, че разрешителните нещо ще да сте пропуснали и пролеми със собствеността на земята има.
Не сте в онези времена. Ако ще строите не гледай какво е било назад и кой, какво е бил направил. В миналото нищо не можеш да промениш.

Хубав и слънчев уикенд ти пожелавам и си помисли за:
- Какво точно искаш да строиш?
- Искаш ли да строиш въобще?
- Колегата иска ли да се включи в точно този строеж?

п.п. Наскоро се отказах от едно строителство - не ни пасват чертежите. Идеята беше добра, ама пусто някак не пасва да надградиш 20 кв. сутерен с 500 кв. втори етаж. Някакви помощни колони трябваше да се изливат, но не ми задоволяват естетическите възприятия.
Ако и вие така строите... **ала съм го в строежа.

Автор Obstinacy ()
Публикувано29.09.07 09:10

Та кога предлагаш да пием бяло фрапе?

Тема Re: Офф: Зидаро - мазачкатанови [re: Obstinacy]  
Публикувано29.09.07 09:20

Днес заминавам, в неделя сутрин - се връщам от Пловдив.
Ще пием.

Време е за...трапчинки

Автор Obstinacy ()
Публикувано29.09.07 09:22

чакам.

Тема Re: Офф: Зидаро - мазачкатанови [re: Manekena]  
Публикувано29.09.07 09:24

Колегата няма нищо общо.

Той само става неволен свидетел на събитията.
И после гледа къде съчувствено, къде изненадано...

Време е за...трапчинки

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.