|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
Тема
|
"Нито една жена не е въвела мъжа си в рая"
|
|
Автор |
Lady Likes Sex (фенка на мъжете) |
Публикувано | 14.10.06 17:39 |
|
М?
Далеч съм от тоталното отрицание, въпреки че ме боли някак от това изречение. Далеч съм от овчето съгласие, въпреки че това са основите на християнската вяра и религия, а самото твърдение е от 14 век - цитат на Патриарх Евтимий, ДА именно на този стожер наш български и християнски.
Всъщност съм именно провокирана по неотрицателен начин.
Естествено, говорим си за секс - как жената отвлича вниманието на мъжете от духовното извисяване и победата над страстите телесни, чрез самото си съществуване размива целите на мъжкия живот земен, пие му силата и духовна и телесна, мъти му сетивата чрез плътта и вида си, и го отдалечава от духовните вселенски висоти. Духът на мъжа следвал да води битовизма на жената.
С три думи, ако бъде воден, мъжът няма да бъде въведен в рая!
Още три думи - Атон, където женски същества са тотално баннати, и отношението към жените в повечето религии като спешъл агенти на лукаваго.
ТАКА ЛИ Е?? Има ли го това? Питала съм поповете - нищо интересно освен горното, че жените са греховни същества по природата си, затуй мъжа следва да ги води и управлява правилно, иначе те ще го заведат ...хв.. не в рая
Мдам. Какво ще кажете? М? А? Е? Днес не е много за навън, чакат се интересни включвания....
| |
|
Никой не те кара да се съобразяваш с религията или пък да цитираш хора, живели преди 700 години някъде, ако не се лъжа...
Дай да си говорим за орална любов по-добре?
Като не те кефи толкова Патриарх Евтимий - събирай подписка да му бутнат Паметника - така може би ще получиш известна компенсация за грубото му отношение към теб...
Impossible is... shriek.
Редактирано от acid947 на 14.10.06 17:45.
| |
Тема
|
Re: "Нито една жена не е въвела мъжа си в рая"
[re: Lady Likes Sex]
|
|
Автор |
Бpeт (лейди) |
Публикувано | 14.10.06 17:49 |
|
Ако оставим настрана религиозните мотиви в изложението, мъжете също "разсейват" жените и следователно трябва да са не по-малко гузни от тях, че портите райски сцепват нечий нос при затръшването си
| |
|
Жалко, пич.
не е до Патриарха ама хич - или пък че бил груб ... или пък че не ме кефи. Нищо от това не е верно.
то е до това доколко е валидно и значимо днес това - че секса .. хммм ... ви отдалечава от духовните неща ... и че ако се отдаваме безкрай на нещата, за които тук говорим колко искаме да им се отдаваме, не се отдаваме на каквото е духовно...
Тежка тема да - някак обречена
| |
|
да верно е това, но същината на проблема всъщност е християнския някак сексизъм - че той се стреми към духовност, а ние го влачим към ... секс и недуховни битовизми и неща... Той се стреми да не мисли за плътта - а ние - все това ни е в главата и го влечем натам ....
Абе има нещо тука ..
| |
|
...искаш да кажеш, че като влизаме да четем и пишем тук, нямаме духовен живот ли или какво?
Аз съм убеден, че доста от хората тук редовно "хранят" душата си и това изобщо не им пречи да си пишат за секс...
И чак тежка тема...
Малко ми приличаш на тия дето говорят - ех... едно време какво беше, а сега си е ебало мамата...
Impossible is... shriek.
| |
|
Не, не искам да кажа това, доста е сепло, да ти кажа. Смятам че е очевидно, но нека си го кажа.
И аз така мисля, че доста от хората тук редовно "хранят" душата си и затова клубувам тук. Затова и постнах тази тема тук - тя е по скоро въпрос какво мислят по този въпрос ..
Напротив сега е доста по.-добре от преди
| |
|
Доста жени са отвели мъжете в леглото си, което определено е било желано и от мъжете... а една част от тях са отвели мъжете си, без въпросните мъже да го подозират, ако не в ада, то поне в един добър негов заместител.
Да имаш нещо напротив това, което съм казал?
Обичам ви всичките... но по различен начин.
| |
|
Просто не си подхванала темата правилно или пък не си спомняш, че точно това е обсъждано вече, макар и формулировката на темата да беше различна. И имаше доста интересни неща казани в темата, като трябва да призная, че бяха обосновани и издържани и нямаше начин да намеря аргументи, които да разбият това, което беше крайният извод за религията и секса.
Обичам ви всичките... но по различен начин.
| |
|
НЕ сьм сугласен че ако не контролираш жена си тя ще те заведе в ада,една жена ако знае как може да направи от просяка милионер и обратно!!!!!!важнтоо е да попаднеш на правилнатаИ това е 100%ва истина което написах.А че сте греховни така е,само кьм ебане ма подтиквате,немгоса да разботя ,забравям мнгоо работи игнорирам мои прищевки заради вас.....ит.н.
shtasliwrob na Izaura
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
|
|
|