|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
Тема
|
не е ли секси
|
|
Автор |
bushido (bushi) |
Публикувано | 30.08.07 22:39 |
|
готвещият мъж
когато го прави компетентно и с размах, съсредоточен и бърз едновремено ... доста е куул
мъже, гответе пред половинките си, много е гот
Защо да е лесно, като може да е трудно
| |
Тема
|
Re: не е ли секси
[re: bushido]
|
|
Автор |
Yorke ((s)aint) |
Публикувано | 30.08.07 22:48 |
|
секси е (:
на мен веднъж са ми готвили. спагети, ама важното беше старанието. освен това го накарах да сложи престилка
| |
Тема
|
[re: Yorke]
|
|
Автор |
__me__ () |
Публикувано | 30.08.07 22:51 |
|
може.
още повече, че аз не мога да готвя.
| |
Тема
|
[re: Yorke]
|
|
Автор |
bushido (bushi) |
Публикувано | 30.08.07 22:52 |
|
ухаа, с престилка е най-яко
гаджето освен всичко друго е и професионален готвач (късметлийка съм си, какво да правя) и като се развърти из кухнята, става страшно
| |
Тема
|
|
|
Автор |
acid948 (летящ кинжал) |
Публикувано | 30.08.07 22:54 |
|
Секси е да готвя за любимата си жена... То в момента нямам печка, но последния път такава салата й спретнах, че онемях от себе си - 4 вида сирена, праскови, сливи и грозде, гарнирани с бутилка чилийско вино Ел Емперадор...
След това свърших три пъти...
Обичам я...
Дышите глубже: вы взволнованы!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Casper. (Добро духче) |
Публикувано | 30.08.07 22:54 |
|
Много даже И ако знае как да ти го подава да го опитваш по време на .... готвенето Направо си е супер яко ... 9 седмици и 1/2 ряпа да яде ... пък и ако знае какви подправки да използва ... ммм
| |
|
Това си е умение не всеки може да готви не , че си правя самореклама но мога да готвя почти всичко .
| |
|
е голяма сила
4 вида сирена и чилийско винце звучи супер
продължавай в същия дух
| |
Тема
|
Re: вдъхновението
|
|
Автор |
acid948 (летящ кинжал) |
Публикувано | 30.08.07 22:59 |
|
Най-странното е, че това е най-малкото, което мога да направя за нея... Искам толкова много неща да й сторя... И все мега по-яки...
Дышите глубже: вы взволнованы!
| |
|
Е чак престилка не слагам но сьм луд в кухнята - тази седмица отвам на риба специалитета на заведението е рибена чорба , панирана бяла риба - ( по-специална рецепта от един стар рибар мои мнго добьр приятел) , пьржени картовки и много алкохол и сам му ебал маиката - ако ще да се скьса от дьжд .
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
|
|
|